Henny Hommersom 16-05-16 14:55:15


Het banknummer is gewijzigd ivm IBAN NR.

NL09ABNA0455990123

FR.JUGAL DOMINIC 12-10-10 18:34:02

MY DEAREST AND LOVING HENNY,
GREETINGS OF LOVE AND RGARDS FROM FR.JUGAL DOMINIC KISHORE DIGAL FROM INDIA. THANK YOU VERY MUCH FOR ALL THAT YOU HAVE BEEN TO ME. YOU ARE A WONDERFUL PERSON WITH LOT OF TALENTS AND QUALITIES.YOU HAVE A BIG HEART FOR THE POOR PEOPLE IN INDIA.DURING MY TRIP TO HOLLAND I ENJOYED VERY MUCH YOUR FRINDSHIP AND HOSPITALITY.I AM EVER INDEBTED TO YOU FOR YOUR GENEROSITY AND KINDNESS.I PRAY FOR YOUR GOOD WORK AND HEALTH.GIVE MY LOVE AND GREETINGS TO DEAR HENK.I LIKE HIM VERY MUCH.MAY GOD BLESS YOU.WITH LOVE AND PRAYERS,YOURS LOVINGLY,FR.JUGAL DOMINIC.

Els Vanhees 07-07-09 16:42:33

Hoi Hennie
Direct na ons tel.gesprek op de site gekeken
ziet er geweldig uit, heel informatief ook. Kan alvast veel informatie doorgeven,voor de lezing die je gaat geven bij de KVO Nederwetten.
Wie weet hoeveel geitjes dat opbrengt
Hennie veel succes groetjes Els.

Laurens van Boekhout 29-06-09 01:30:31

geachte Henny,

Ik heb zojuist het interview gezien over het geiten project op de lokale omroep nuenen,
Wat een prachtig initiatief,
Keep on the good work.

Greetings,
comrade Laurens

Lies en Piet 23-03-09 17:50:28

Beste Hennie,
Onlangs hebben we een groot feest gehad om het bereiken van enkele mijlpalen in ons leven te vieren.
Toen we bezig waren met de voorbereidingen kwamen we op de gedachte om geen kado's voor ons zelf te vragen, maar een donatie voor een goed doel.
Toen we vervolgens van je enthousiaste en zinvolle inzet voor een geitenproject in India hoorden, besloten we meteen om de opbrenst van de giften daaraan te schenken. Het doel heeft de gasten ook heel erg aangesproken wat blijkt uit het totaalbedrag van € 975,--, ofwel 39 geiten.
Na de onrust in dit gebied van India, is het te hopen dat het nu voor lange tijd vredig blijft, zodat de mensen weer wat kunnen gaan bouwen aan een toekomst. Hopelijk is dit een leuk zetje om weer een stap verder te komen.
Succes met je activiteiten,
Lies en Piet.

Naadje Pet 06-09-08 21:04:54

Jubileumavond Tonprater Naadje Pet

11 oktober a.s. viert Tonprater Wiljan van Kemenade alias Naadje Pet uit Nuenen zijn 11-jarig Tonpratersjubileum.

Deze avond zijn er een 5-tal optredens van collega-tonpraters en Naadje Pet zelf natuurlijk. Tussendoor wordt gezorgd voor de nodige amusement met als afsluiting een optreden van een Feestzanger. Daarna feestavond met een dj.

De opbrengst van de avond is voor het goede doel. De gehandicapten in India en het Geitenproject van Henny Hommersom-Verrijt uit Nuenen.
Voor info: www.geitenproject.nl

Lokatie: Hof van Brabant, Boschdijk 1037, Eindhoven/Acht

Presentatie: Gerrit van de Tillaart

Aanvang: 20.00u Zaal open: 19.00u

Kaartjes à 7 euro te bestellen via wiljanvankemenade@onsnet.nu of
h.hommersom@onsnet.nu

Voor info en het volledige programma:
www.naadjepet.nl

martin klomp 19-08-08 14:38:02

beste henny, begin dit jaar hebben we gecorrespondeerd via diverse mails, maar bij een computercrash ben ik alle gegevens kwijt geraakt.
Ik zou graag weer contact hebben, omdat ik in november weer naar orissa ga, voor een (officiele)missie tav hetJMJ ziekenhuis in sambalpur.Ik zal verblijven bij de zusters JMJ . Ook zal ik opnieuw de bush induiken en oa leprakolonies bezoeken,samen met enkele paters damianen, die vorig jaar bij mij logeerden.Er gaat ook geld mee voor enkele projecten. Ik zou graag horen van jouw projecten/ervaringen enz. , waarvoor we misschien eens kunnen afspreken Mail me ajb

geitenmaster 17-08-08 14:49:42

Hey Henny, ik hoorde dat ze je plat hebben gekregen. Zal ook afzien zijn voor Henk, zo'n ongeduldige patient. Neem er de tijd voor, dan komt alles weer goed!!

Groetjes,

Webbie

Wiljan van Kemenade 26-02-08 18:52:39

Heey Henny,

Eindelijk een berichtje van Naadje in jouw gastenboek. Bedankt voor je berichtjes in mijn gastenboek! Hartstikke leuk!
Henny, heel veel suc6 met al je bezigheden voor India. Knap, dat je je hier al jaren voor inzet!
Echt, helemaal geweldig! Ga zo door!

Groetjes, ook van het Thuisfront!
Naadje Pet

Maarten Förster 09-02-08 22:05:04

Beste Henny

Ik mis een kopje " contact" op je website. Dus maar in het gastenboek. Ik zag je India-activiteiten toen ik eergister als flexwerker op de Akkers werkte. Ik heb ook ander werk, nl bij COS Oost Brabant, centrum voor internationale samenwerking. Een van mijn taken daar is om mensen te helpen om een fonds te vinden en de aanvraag zo goed mogelijk de deur uit te doen. Ik weet niet of je ooit bij een fonds wilt aankloppen, maar het is goed mogelijk om bij een fonds het door jou opgehaalde geld te verdubbelen. Mocht je daar gebruik van willen maken of je eens willen orienteren, je kunt gerust een afspraak maken en eens langskomen. Ons advies / onze onderteuning is gratis. Je kunt ook kijken op de ondersteuningswebsite: www.linkis.nl . Ik hoor wel als je er gebruik van wilt maken. Je kunt bellen of mailen naar mijn werk:
Maarten Förster
m.forster@cosoostbrabant.nl
040-2443063


Reactie:
Ik ga het kopje "bouwen".

Frans

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies