Harry PDøild 17-05-13 15:23:21

Gejo en Barbara.
Ontzettend veel dank voor het spontaan uitnodigen en jullie gastvrijheid.Notabene op de dag voor jullie afreis naar Kroatië. Het mag dan toch verwacht worden dat jullie het druk hebben. Niets was jullie teveel, en we zijn waarlijk onthaald, als zijnde jarenlange vrienden. Dit heeft grote indruk gemaakt bij ons. Wij wensen jullie een veilige reis, en verblijf aldaar, en hopen contact, over wat voor medium dan ook te blijven houden.
Johanna, en Harry.

Hein, Judith en kids 12-05-13 22:17:06

Hallo lieve Pa en Barbara,

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Dat het alweer 18 jaar geleden is, we kunnen het ons haast niet voorstellen. Hopelijk komen er nog vele jaren bij.

Groetjes en nog meer dikke kussen dan laatst.

Frans PA1RF 09-03-13 18:20:59

Ha vriend:

Long time, no see! Heb je een paar dagen geleden een mail geschreven op je g-mail account. Kijk maar even, ik hoor / zie het wel.

Hartelijke groet, ook aan Barbara,
Ria en Frans

Hennie Boomkamp 21-12-12 14:53:24

Hallo Barbera en Gejo,

Gejo je was vanmorgen te horen maar het hield niet over. Ik zat te kijken naar het spektakel in Enschede het glazenhuis. Kijk maar eens op radio3fm. Het is daar een enorme drukte. De verbindingsdienst van het rodekruis, waar ik vrijwilliger ben, verzorgd de radio verbindingen met de hulpverleners in de stad. Maandag vanaf 13.00 uur heb ik weer dienst. Ik heb gehoord dat je geopereerd bent, maar dat het nu weer goed gaat. Verder wensen we jullie samen, goede en fijne kerstdagen toe en een goed en gezond 2013.
Gr van uit Hengelo Ine en Hennie

Tineke en Joost 04-10-12 23:16:13

Hallo lieve Gejo en Barbara.
Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke appartement! Werkelijk aan alles is gedacht, niets ontbreekt.
Wat ook geweldig is, is dat jullie zulke fijne mensen zijn en de perfecte gastheer en vrouw zijn. Een plekje in ons hart hebben jullie verdiend.
Het ga jullie goed en wie weet tot ziens!
Groet, Joost en Tineke, Augustus 2012

Reinie en Robert 27-08-12 23:38:17

Beste fam. Alberts,

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie prachtige huis te Ozalj. Wat een vreselijk lieve buren! Wat een hartelijkheid, je voelt je hier meteen thuis!
Bij ons vetrek zijn wij door allen uitgezwaaid alsof we elkaar al jaren kenden. Nu zouden we hen (dus beide buren) graag een kaartje willen sturen uit Nederland. Kunnen jullie ons misschien de gegevens sturen opdat de kaartjes goed aankomen?
Alvast heel erg bedankt.

Veel groeten,

Reinie en Robert.

Marcel en sandra + kids 17-08-12 23:01:42

Pa en bar
Wou jullie nog bedanken voor de gezellige dagen bij jullie en voor het lekkere eten
En voor het mooie weer maar ja daar voor moet ik eigenlijk niet bij jullie zijn
Gr dikke kus van ons

elly Wijnbeek 05-04-12 18:33:53

Hallo Gejo en Barbara,vanmiddag Paasmiddag op het Veldhof gehad,nieuwe Kuierblad is uitgegeven,dus ...het is onderweg.Groetjes en veel liefs vanuit de Vastertlanden Elly

Elly Wijnbeek 19-03-12 13:54:49

Hallo Gejo en Barbara,
Het is wel erg stil nu dat jullie weer vertrokken zijn.Vond het heel gezellig en hoop dat we het dit jaar nog eens overdoen.Hebben jullie een goede reis terug gehad?Lees de belevenissen op je dagboek.Ga nu naar Coby voor "het Kuierblad",het werk gaat door.groetjes en veel liefs vanuit mooi Enschede Elly

Willem Traanman 02-03-12 22:54:49

Hallo

Per toeval kwam ik op uw site, Prachtig vindt ik onderstaand stukje over mijn moeder Diny Karsenberg, Doet me erg goed, Bedankt

Gr. Willem. (haar jongste zoon)

Gisteren vanmen wij dat een bekende van ons: Diny Karsenberg, wonende aan de Veldhoflanden in Enschede is overleden. Diny verzorgde in het bejaardencomplex een nieuwskrantje dat elke drie maanden uit kwam. En dat deed zij, ondanks haar hoge leeftijd, allemaal middels haar PC. Alleen het drukken natuurlijk niet. De afgelopen 5 jaar dat wij nu in Oostenrijk zijn, werd het blaadje naar ons opgestuurd en konden wij op de hoogte blijven van het het wel en wee op de Veldhoflanden waar wij zelf, voor ons vertrek naar Oostenrijk, met plezier een paar jaartjes hebben gewoond.
Wij wensen Johan, de kinderen en overige familieleden veel sterkte om dit verlies te dragen.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken