Hilda 22-10-17 23:21:44

Voor Corinne, Peter en de kinderen. Gecondoleerd met het plotseling verlies van jullie moeder en oma. In gebed met jullie verbonden.

Voor Jean. Beterschap.

 Jan 06-04-17 18:05:59

Website ziet er heel goed uit, is overzichtelijk en heel informatief.

 Rick 06-04-17 18:03:55

Wat een leuke frisse site. Mooi gedaan en ook heel informatief. Leuk ook met de foto's. Complimenten!
Groetjes

sara de waard 20-06-16 13:35:38

Hallo geloof en licht,Via het boekje jaar van de Barmhartigheid kwam ik jullie gemeenschap tegen. Truus had daar een verhaaltje geschreven over jullie gemeensschap. Ik wil graag voor het volgende bidden.
Lieve here God, ik hoop als moeder van Merel dat er in nederland in elke provincie een oecumenische gemeenschap komt van geloofenlicht. Een gemeenschap die zorg draagt voor de (allerzwaksten)Elkaar ontmoeten, dat je mag zijn zoals je bent, dat je er toe doet. Dat hierdoor een gemeenschap groeit in verbondenheid, eerlijkheid en puurheid.AMEN
Ik ben zelf ook christelijk maar niet katholiek en heb een dochter van 10 jaar die meervoudig gehandicapt is. Wij wonen alleen in het noorden van het land en daar is nog geen gemeenschap actief. Ik ben net weer moeder en heb zelf nu niet de tijd om het zelf op te zetten. Maar ik bid wel tot God of het alstublieft mogelijk is.

Hilda Geux-Koopmans 18-03-15 09:06:47

Ik vraag jullie gebed voor Berry Geux. Mijn man moet vandaag de eerste 4D- bestralingen ondergaan. Hij heeft één, of mogelijk zelfs twee hersentumoren en kan ieder gebed voor genezing goed gebruiken.
Bij voorbaat dank!
Groeten van Hilda en fam. uit Weert.

Hilda Koopmans 29-12-14 17:05:21

Hopenlijk hebben jullie fijne Kerstdagen gehad.Voor alle leden van GELOOF EN LICHT NEDERLAND wensen wij nu een gezond en voorspoedig Nieuwjaar!
Groeten en liefs van Hilda & fam. uit Weert.

Hilda Koopmans 29-09-14 16:49:55

Ik vraag jullie gebed voor zoonlief Daniël die in Maastricht UMC is opgenomen vanwege een dubbele heupoperatie.

Irene Honkoop 03-06-13 23:33:19

Weer een heel fijn weekend meegemaakt in Helvoirt!!! Dank aan de organisatie en iedereen die er was! (ook namens Sanne en Chris)

Frans van Gemert 12-05-13 12:39:52

Hallo beste mensen van "geloof en licht".
Ik heb gisteren enorm genoten van het koor van geloof en licht tijdens de Eucharistieviering in kapel in 't Zand te Roermond b.g.v. de jaarlijkse stadsprocessie.
In een woord; GEWELDIG.
Groetjes Frans, acoliet St. Lambertusparochie Swalmen.

Maaike Goddijn 10-07-11 18:59:14

Wat een bijzonder feest!!!!
Op 26 juni vertrokken wij om 8.30 uur uit Maarn, op weg naar het grote feest vanwege het 25-jarig priesterjubileum van pastoor Jos. Ons hart was blij en vol verwachting van wat de Here God op die dag zou laten zien van Zijn liefde. Nou, daar hebben wij veel van gezien. De kerkdienst was voor ons (als protestanten) heel ontroerend, vooral de predicatie met prachtige boodschap.
Wij waren erg blij om samen met jullie allemaal de lofprijzingsdienst te mogen meevieren. Wat is God trouw geweest aan het uitwerken van de roeping van onze Jos!
Genietend van alle lekkernijen bij het feest eten hebben wij erg genoten van de mooie inbreng van alle G L mensen. Wat een liefde voor elkaar en wat een lieve bemoedigingen voor onze Jos. Zijn hart ligt niet alleen de parochie als herder met kleine lettertjes, maar zeker ook bij G L waar hij zoveel ontvangen heeft en waar hij ook veel van God mag laten zien.
Lieve G L mensen, bedankt voor jullie liefdevolle bijdragen aan het geheel. Jullie zijn goud waard zoals jullie dienstbaar en God-gericht als christelijke gemeenschap hand en voet voor elkaar willen zijn !!!! De Here Jezus zegt ook in Zijn woord: “Wat jij voor de minstens van de Mijnen hebt gedaan.” Wij zien in jullie de vertaling van dit Schriftwoord i[url=][/url]n woord en daad. Bedankt voor dit goede voorbeeld.
Gods zegen toewensend, Cees en Maaike Goddijn

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage