Hilda Koopmans 29-12-14 17:05:21

Hopenlijk hebben jullie fijne Kerstdagen gehad.Voor alle leden van GELOOF EN LICHT NEDERLAND wensen wij nu een gezond en voorspoedig Nieuwjaar!
Groeten en liefs van Hilda & fam. uit Weert.

Hilda Koopmans 29-09-14 16:49:55

Ik vraag jullie gebed voor zoonlief Daniël die in Maastricht UMC is opgenomen vanwege een dubbele heupoperatie.

Irene Honkoop 03-06-13 23:33:19

Weer een heel fijn weekend meegemaakt in Helvoirt!!! Dank aan de organisatie en iedereen die er was! (ook namens Sanne en Chris)

Frans van Gemert 12-05-13 12:39:52

Hallo beste mensen van "geloof en licht".
Ik heb gisteren enorm genoten van het koor van geloof en licht tijdens de Eucharistieviering in kapel in 't Zand te Roermond b.g.v. de jaarlijkse stadsprocessie.
In een woord; GEWELDIG.
Groetjes Frans, acoliet St. Lambertusparochie Swalmen.

Anja Beersma 06-06-11 18:19:51

Het waren inspirende dagen met het Hemelvaartweekend in Steyl. We hebben weer nieuwe vrienden gemaakt over de grenzen heen. Chapeau voor de gehele organisatie.

Hilda Koopmans 25-03-11 19:02:15

Ik denk dat dit berichtje namens heel Geloof en Licht van harte gemeend is als ik schrijf:
Welkom thuis, pastoor Hans! Fijn dat u weer beter bent en dat er geen reden was om nog langer in het ziekenhuis te verblijven.

Ronny T 13-03-11 16:20:35

Nicoline,De G & L gemeenschap Haarlem bestaat alweer één jaar.Wanneer kom jij naar Haarlem?
Je wilt toch zo graag helpen? Wij kunnen vele vrijwilligers gebruiken !Doorgaans komen wij op de tweede zondag elke maand.Wij beginnen om 13.30 in de vleugel van pastoor van Ars parochie, Beatrixlaan, Haarlem

Frans van de Brand 08-12-10 17:49:40

Lieve vrienden van Geloof en licht.
Ik hoop dat iedereen een mooi Kerstfeest heeft en een gelukkig Nieuwjaar, ik hoop dat heel mensen mee naar Steyl gaan om samen te feesten.

Magda 22-11-10 07:42:56

Dag allemaal,
Ik had wat tijd vanmorgen en kwam op jullie website terecht.
Zelf lid van Foi et Lumière in België, heb ik er echt van genoten. Mijn dag is goed begonnen.
Bedankt
Magda

Truus 25-05-10 11:59:56

Hallo allemaal
Wat een geweldig Pinksterweekend hebben we gehad in Weisendorf in Duitsland. Samen met de mensen van Geloof en Licht uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg die nu dus "Hart van Europa" vormen. Prachtig gevonden Jan. Ik ben benieuwd naar de uitleg erachter die heb je ons nog niet verteld. We hebben er weer veel vrienden bij gekregen. Ik was op de computer aan het zoeken naar de website van onze nieuwe vrienden en daar kwam ik ook onze eigen website weer tegen. Vol verwondering heb ik gekeken naar de tekening van Jolanda. Wat heb jij dit goed weergegeven. In dit Pinksterweekend stond ook het hart centraal. In de kapel stond een hart met een deurtje. Na de Eucharistieviering kregen we allemaal een hartje mee van een groep, ik denk uit Duitsland. Zij hadden op een papiertje een hartje geplakt en wanneer je dit rond draaide kon je de wind van de H. Geest voelen. We hebben ook met rode hartjes op ons hoofd feest gevierd. Ik zal proberen van de hartjes foto's mee te sturen dan kunnen jullie het ook zien, en er komt vast nog een verslag op deze site van het weekend. De zon op de tekening van Jolanda was net zo helder en warm aanwezig als op de tekeing. Jolanda mijn complimenten hoor.
Ik vond het een heel BIJZONDER weekend.
Veel groetjes van Truus

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies