Hilda 03-08-09 13:42:10

Hallo vrienden,
Ik heb een verslag over het celebratefestival naar Marie-Anne gestuurd om in het Lichtpuntje te plaatsen. Helaas heb ik geen foto's gemaakt. Kunnen jullie haar daarmee helpen?
Het gaat nog niet zo goed met haar, heeft ze mij geschreven, dus we zullen voor haar bidden.
En ook vraag ik jullie gebed voor Hanneke en Adriaan Kwekkeboom, voor kracht en spoedig herstel.

Moses 07-05-09 22:09:47

Een gebed van een ellendige ,waneer hij bezwijkt en voor de Here zijn klacht uitstort Psalm 102 is het zelfde als een gefluit in de wind rotterdam 2009vr

Hilda 02-05-09 11:53:35

In gebed zijn we bij diegenen die afgelopen week het drama in Apeldoorn hebben meegemaakt en bij degenen die familie en vrienden hebben verloren.... Woorden schieten tekort!
Moge de Here u allen nabij zijn en sterkte en kracht schenken voor de komende periode.

 Wiel en Jose Gotwalt. 30-04-09 12:04:15

Hallo lieve mensen;
We hebben altijd een warm hart gehad voor mensen met een handicap,een vriendin van ons heeft ons 3 maanden geleden mee genomen naar Geloof en licht Gemeenschap Maastricht''De zeesterretjes'' Dit was een ongeloofelijk mooie ervaring voor ons,dit samen zijn was zo mooi,samen zingen,kopje koffie drinken samen de Eucharistie vieren,dit heeft me zo aangegrepen de geloofsbeleving van de kernleden ongeloofelijk!!! zo puur en zo eenvoudig,daar heb ik Gods aanwezigheid duidelijk ervaren.
Heb heel groot respect voor de leiding van deze gemeenschappen,en ik hoop en bid dat wij hier nog heel lang aan mogen deelnemen.
Wij bidden deze gemeenschappen en in het byzonder de zeesterretjes en de leiding Gods rijke zegen toe.
Allerhartelijkste groet en liefs van ons;
Jose en wiel Gotwalt;Maastricht

Nicoline 19-04-09 21:04:12

Ik heb altijd al een 'zwak' hart gehad voor mensen met een handicap, maar de klap op de vuurpijl, was wel het optreden van Gods Pareltjes op de Open Dag in Haarlem. Ik heb pastoor Niesten al per mail benaderd, dat ik (indien in mijn vermogen ligt) graag wil helpen met het opzetten van zo'n groep in Haarlem. Samen met mijn beste vriendin hadden wij voor die dag de taak om op de kinderen te passen (helaas niet zo druk, maar volgend jaar BETER). Leuk om de reactie van Truus te lezen over dezelfde dag. Verder wil ik alle groepen, zowel binnen- als buitenland, GOD'S OVERVLOEDIGE ZEGEN SCHENKEN VOOR DIT GOEDE WERK. Wie weet kom ik een keer (samen met Mireille en Eveline???).

Truus 18-04-09 22:57:37

Via dit gastenboek even laten weten wat voor een fantastische dag we hebben gehad vandaag.
Met een aantal van Gods Pareltjes waren wij te gast op de regionale dag van de katholieke charismatische vernieuwing. In het kerkcentrum van de St. Jan de Doper in Haarlem waren naast Wim Du Plessis die inspirerend gesproken heeft over “God als Vader”. Hij liet tot slot het filmpje zien van Dick Hoyt die samen met zijn gehandicapte zoon de zwaarste triatlon die er bestaat doet. Zeer indrukwekkend. Er was iemand die Celebrate heeft aangeprezen en onze Koos Klok heeft op een fijne manier Geloof en Licht gepresenteerd. We hebben liedjes gezongen en de mime gedaan van de gebarsten kruik. Iedereen was enthousiast en we hebben zelfs voorzichtig al mensen horen zeggen dat ze ook zo’n gemeenschap willen op gaan richten als ze daar de steun voor krijgen. Wie weet. Wij hebben het in iedere geval als een zeer waardevolle, inspirerende en vruchtbare middag ervaren.
Veel liefs Truus

 Leo en Marianneke Lambrechts - 14-04-09 19:36:52

Hallo allemaal,

Voor het eerst hebben we jullie site eens helemaal bekeken.
Het ziet er prachtig uit en de mooie foto's herinneren ons weer aan de tijd dat we zelf met Léon bij Geloof en Licht waren.
Met Léon gaat het prima en hij wordt nu 33 jaar.
Hij is heel gelovig en dat is nog steeds hetzelfde gebleven.
We wensen jullie veel succes en denken met een goed gevoel terug aan de tijd bij jullie.

Moses 04-03-09 21:03:38

Thessalonicenzen :1,2 en 3
Paulus, Silvanus en Timotheus aan de gemeente der Thessalonicenzen in god ,onze Vader en den Here Jezus Christus ;genade zij u en vrede van god , den Vader ,en den here jesus Christus
Wij horen God te allen tijde om te danken broeders,zoals gepast is ,omdat uw loof zeer toeneemt en uw aller liefde jegens elkander sterker wordt, zodat wij zelf over roemen bij de gemeente Gods vanwege uw volharding en uw geloof onder al uw vervolgingen en de verdrukking, die gij doorstaat

Hilda Koopmans 15-11-08 00:00:32

Hoi allemaal,

Komende zondag hebben de Hartsvrienden weer een bijeenkomst in De Wingerd. Hopelijk is de opkomst weer groot. Ik ben ook weer erbij en dan wil ik jullie graag vragen om te bidden voor mijn familie in Friesland. Tot zondag, groeten van Hilda uit Weert

Hetty Gommans 19-10-08 10:39:03

Lieve vrienden van Geloof en Licht Nederland,
Ik ben net terug van een prachtige week in Lourdes. Ik ben er nog boordevol van! De hele wereld van Geloof en Licht was er bijeen voor onze Algemene Vergadering, van Canada tot aan Australie en van Afrika tot aan Amerika ... Eerst werd met grote meerderheid de nieuwe statuten aangenomen! Daarna hebben we onze nieuwe Internationale Coördinator gekozen en ook een nieuwe Voorzitter en een nieuwe Raad van Bestuur. Ons bootje van Geloof en Licht kan voor de komende jaren weer met volle vaart vooruit! Zodra ik wat meer tijd heb zal ik jullie er allemaal van vertellen. Ik ben gisteren pas teruggekomen! Houd onze site dus in de gaten !
Lieve groeten aan jullie allemaal, Hetty

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage