Truus 25-05-10 11:59:56

Hallo allemaal
Wat een geweldig Pinksterweekend hebben we gehad in Weisendorf in Duitsland. Samen met de mensen van Geloof en Licht uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg die nu dus "Hart van Europa" vormen. Prachtig gevonden Jan. Ik ben benieuwd naar de uitleg erachter die heb je ons nog niet verteld. We hebben er weer veel vrienden bij gekregen. Ik was op de computer aan het zoeken naar de website van onze nieuwe vrienden en daar kwam ik ook onze eigen website weer tegen. Vol verwondering heb ik gekeken naar de tekening van Jolanda. Wat heb jij dit goed weergegeven. In dit Pinksterweekend stond ook het hart centraal. In de kapel stond een hart met een deurtje. Na de Eucharistieviering kregen we allemaal een hartje mee van een groep, ik denk uit Duitsland. Zij hadden op een papiertje een hartje geplakt en wanneer je dit rond draaide kon je de wind van de H. Geest voelen. We hebben ook met rode hartjes op ons hoofd feest gevierd. Ik zal proberen van de hartjes foto's mee te sturen dan kunnen jullie het ook zien, en er komt vast nog een verslag op deze site van het weekend. De zon op de tekening van Jolanda was net zo helder en warm aanwezig als op de tekeing. Jolanda mijn complimenten hoor.
Ik vond het een heel BIJZONDER weekend.
Veel groetjes van Truus

Trudi van Rijt 13-04-10 08:03:56

Lieve vrienden,

Het was weer geweldig in Meersel-Dreef. Wij als groep hebben ook erg genoten en hopen nog vaak zo'n mooie bijeenkomst mee te maken.

In ons enthousiasme hadden we vandaag onze 2e bijeenkomst. Ook dat was weer een groot succes.
We hebben er weer 2 kernleden bij. En een priester, kapelaan Paul Stomph.

We hebben nu al 20 leden.

Onze mooi groep heeft vandaag voor het eest het evangelie van de ongelovige Thomas uitgebeeld. We hebben er erg van genoten.

Heel veel groeten van alle leden van Haarlem,
Trudi

Hilda 08-04-10 20:09:32

Hallo vrienden van Geloof en Licht,
Graag wil ik een ieder uitnodigen om op 16 mei a.s. naar de H. Hartkerk te komen voor de H. Mis. Ik mag op die zondag mijn eerste H. Communie en het H. Vormsel in ontvangst nemen, bij mijn opname in de Katholieke Kerk.Met vriendelijke groet Hilda Koopmans, de Hartsvrienden Roermond

Hilda 16-12-09 12:58:31

Hallo allemaal,

Bij deze wens ik alle vrienden van Geloof en Licht
Zalige Kerstdagen
en een gelukkig Nieuwjaar!
Tot snel bij een bijeenkomst en groeten uit Weert van

Hilda (de Hartsvrienden)

Truus 30-11-09 12:12:19

Hallo lieve mensen
Wat een geweldige dag hebben wij mogen meemaken in Hoensbroek. Wij hebben daar veel warmte en genegenheid voor elkaar mogen ervaren. De nieuwe groep had een geweldige dag voor alle groepen van Geloof en Licht georganiseerd zodat we elkaar konden leren kennen. Vanuit Volendam was het een flinke afstand maar het was zeer zeker de moeite waard. Nieuwe mensen ontmoet van de groep van Hoensbroek en vele bekende mogen begroeten en spreken. Bij deze nogmaals onze hartelijke dank aan Mandy en haar coördinatieploeg voor de organisatie van deze grandioze dag en hopelijk tot een heel snel weerzien.
Liefs Truus

Truus 16-11-09 11:17:51

Hallo Lieve mensen
Graag wilde ik jullie even laten delen in het plezier wat wij hebben in onze groep in Volendam.
Vorige maand tijdens de maandelijks bijeenkomst van Gods Pareltjes in Volendam het huwelijk gevierd van één van onze leden (en mijn dochter) Irene en haar Robin met bijna 70 aanwezigen. Het was een perfecte middag waarbij iedereen intens genoot. Gisteren bij onze november bijeenkomt hebben we met elkaar nog nagepraat over het mooie feest maar….. ook de vreugde gedeeld dat er een tweede groep van Geloof en Licht komt in Noord-Holland. We hebben kennis gemaakt met de pianist die gaat spelen in Haarlem. Hij was met Trudi (zij gaat de groep beginnen in Haarlem) meegekomen om ons te helpen omdat onze vaste muzikanten verhinderd waren.
Ons wereldwijde jaarthema, “Een volk op weg met Mozes”, beleef ik nu zeker zeer intens. Wij zijn ook op weg...met “Geloof en Licht” en met Gods hulp komen we steeds verder. Net als Mozes.
Veel liefs namens alle Parels uit Volendam
Truus

Hilda 03-08-09 13:42:10

Hallo vrienden,
Ik heb een verslag over het celebratefestival naar Marie-Anne gestuurd om in het Lichtpuntje te plaatsen. Helaas heb ik geen foto's gemaakt. Kunnen jullie haar daarmee helpen?
Het gaat nog niet zo goed met haar, heeft ze mij geschreven, dus we zullen voor haar bidden.
En ook vraag ik jullie gebed voor Hanneke en Adriaan Kwekkeboom, voor kracht en spoedig herstel.

Moses 07-05-09 22:09:47

Een gebed van een ellendige ,waneer hij bezwijkt en voor de Here zijn klacht uitstort Psalm 102 is het zelfde als een gefluit in de wind rotterdam 2009vr

Hilda 02-05-09 11:53:35

In gebed zijn we bij diegenen die afgelopen week het drama in Apeldoorn hebben meegemaakt en bij degenen die familie en vrienden hebben verloren.... Woorden schieten tekort!
Moge de Here u allen nabij zijn en sterkte en kracht schenken voor de komende periode.

 Wiel en Jose Gotwalt. 30-04-09 12:04:15

Hallo lieve mensen;
We hebben altijd een warm hart gehad voor mensen met een handicap,een vriendin van ons heeft ons 3 maanden geleden mee genomen naar Geloof en licht Gemeenschap Maastricht''De zeesterretjes'' Dit was een ongeloofelijk mooie ervaring voor ons,dit samen zijn was zo mooi,samen zingen,kopje koffie drinken samen de Eucharistie vieren,dit heeft me zo aangegrepen de geloofsbeleving van de kernleden ongeloofelijk!!! zo puur en zo eenvoudig,daar heb ik Gods aanwezigheid duidelijk ervaren.
Heb heel groot respect voor de leiding van deze gemeenschappen,en ik hoop en bid dat wij hier nog heel lang aan mogen deelnemen.
Wij bidden deze gemeenschappen en in het byzonder de zeesterretjes en de leiding Gods rijke zegen toe.
Allerhartelijkste groet en liefs van ons;
Jose en wiel Gotwalt;Maastricht

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies