Nicoline 19-04-09 21:04:12

Ik heb altijd al een 'zwak' hart gehad voor mensen met een handicap, maar de klap op de vuurpijl, was wel het optreden van Gods Pareltjes op de Open Dag in Haarlem. Ik heb pastoor Niesten al per mail benaderd, dat ik (indien in mijn vermogen ligt) graag wil helpen met het opzetten van zo'n groep in Haarlem. Samen met mijn beste vriendin hadden wij voor die dag de taak om op de kinderen te passen (helaas niet zo druk, maar volgend jaar BETER). Leuk om de reactie van Truus te lezen over dezelfde dag. Verder wil ik alle groepen, zowel binnen- als buitenland, GOD'S OVERVLOEDIGE ZEGEN SCHENKEN VOOR DIT GOEDE WERK. Wie weet kom ik een keer (samen met Mireille en Eveline???).

Truus 18-04-09 22:57:37

Via dit gastenboek even laten weten wat voor een fantastische dag we hebben gehad vandaag.
Met een aantal van Gods Pareltjes waren wij te gast op de regionale dag van de katholieke charismatische vernieuwing. In het kerkcentrum van de St. Jan de Doper in Haarlem waren naast Wim Du Plessis die inspirerend gesproken heeft over “God als Vader”. Hij liet tot slot het filmpje zien van Dick Hoyt die samen met zijn gehandicapte zoon de zwaarste triatlon die er bestaat doet. Zeer indrukwekkend. Er was iemand die Celebrate heeft aangeprezen en onze Koos Klok heeft op een fijne manier Geloof en Licht gepresenteerd. We hebben liedjes gezongen en de mime gedaan van de gebarsten kruik. Iedereen was enthousiast en we hebben zelfs voorzichtig al mensen horen zeggen dat ze ook zo’n gemeenschap willen op gaan richten als ze daar de steun voor krijgen. Wie weet. Wij hebben het in iedere geval als een zeer waardevolle, inspirerende en vruchtbare middag ervaren.
Veel liefs Truus

 Leo en Marianneke Lambrechts - 14-04-09 19:36:52

Hallo allemaal,

Voor het eerst hebben we jullie site eens helemaal bekeken.
Het ziet er prachtig uit en de mooie foto's herinneren ons weer aan de tijd dat we zelf met Léon bij Geloof en Licht waren.
Met Léon gaat het prima en hij wordt nu 33 jaar.
Hij is heel gelovig en dat is nog steeds hetzelfde gebleven.
We wensen jullie veel succes en denken met een goed gevoel terug aan de tijd bij jullie.

Moses 04-03-09 21:03:38

Thessalonicenzen :1,2 en 3
Paulus, Silvanus en Timotheus aan de gemeente der Thessalonicenzen in god ,onze Vader en den Here Jezus Christus ;genade zij u en vrede van god , den Vader ,en den here jesus Christus
Wij horen God te allen tijde om te danken broeders,zoals gepast is ,omdat uw loof zeer toeneemt en uw aller liefde jegens elkander sterker wordt, zodat wij zelf over roemen bij de gemeente Gods vanwege uw volharding en uw geloof onder al uw vervolgingen en de verdrukking, die gij doorstaat

Hilda Koopmans 15-11-08 00:00:32

Hoi allemaal,

Komende zondag hebben de Hartsvrienden weer een bijeenkomst in De Wingerd. Hopelijk is de opkomst weer groot. Ik ben ook weer erbij en dan wil ik jullie graag vragen om te bidden voor mijn familie in Friesland. Tot zondag, groeten van Hilda uit Weert

Hetty Gommans 19-10-08 10:39:03

Lieve vrienden van Geloof en Licht Nederland,
Ik ben net terug van een prachtige week in Lourdes. Ik ben er nog boordevol van! De hele wereld van Geloof en Licht was er bijeen voor onze Algemene Vergadering, van Canada tot aan Australie en van Afrika tot aan Amerika ... Eerst werd met grote meerderheid de nieuwe statuten aangenomen! Daarna hebben we onze nieuwe Internationale Coördinator gekozen en ook een nieuwe Voorzitter en een nieuwe Raad van Bestuur. Ons bootje van Geloof en Licht kan voor de komende jaren weer met volle vaart vooruit! Zodra ik wat meer tijd heb zal ik jullie er allemaal van vertellen. Ik ben gisteren pas teruggekomen! Houd onze site dus in de gaten !
Lieve groeten aan jullie allemaal, Hetty

Erika Brauers 10-09-08 20:31:55

Hallo allemaal,
Wij zijn weliswaar geen lid meer van Geloof en Licht, maar het schijnt dat je er niet meer vanaf komt als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de Gemeenschap. Mijn man en ik hebben nog steeds een goed gevoel over onze tijd bij de Palster in Roermond en ook best wel wat heimwee.
Ik zal beslist de site blijven bezoeken en wie weet..........
Hans en Erika Brauers
Kerkrade.

Hilda Koopmans 30-08-08 23:49:33

Even een leuk berichtje op het nieuwe gastenboek.

Meerseldreef België

Op 16 augustus j.l. zijn we met alle gemeenschappen van Geloof en Licht Nederland naar Meerseldreef in België geweest. Daar hebben ze een Mariapark met een altaar en een grot met een bron. Echt de moeite waard om dat park eens van dichtbij te gaan bekijken.
Het was een heel gezellige dag.
Wij zijn samen met de Hartsvrienden uit Roermond en met de Regenboog en de Palster met de bus naar Meerseldreef gereden. In totaal waren er ca. 150 deelnemers aan deze bijeenkomst. Er werden liederen gezongen in de bus en iedereen was erg enthousiast.
Eerst hebben we geluncht in het restaurant, met lekkere soep en warme broodjes. Het was heerlijk weer dus daarna weer vlug naar buiten voor het overig programma.
We hebben die middag een indrukwekkende eucharistieviering gehad in het Mariapark, waarbij ook de nieuwe gemeenschap van Geloof en Licht werd ingewijd door het vaandel van de Hartsvrienden te laten inzegenen met wijwater.
Daarna werd er voor ieder van Geloof en Licht een speurtocht georganiseerd in het Mariapark en voor degenen die niet zover konden lopen werd er op het terrein van het restaurant een route met speurtocht gedaan.
De dag was al snel voorbij en daarna reden we weer met de bus terug naar Roermond.
We hebben allen genoten van deze mooie dag! Groeten en tot ziens bij een van de gemeenschappen van Geloof en Licht.

Koos en Marian Klok 27-08-08 19:09:15

Wat een leuke frisse site. Mooi gedaan en ook heel informatief. Leuk ook met de foto's. Complimenten!
Groetjes
Koos en Marian

Truus van Ijselmuijden-Vendrig 27-08-08 11:56:54

Helemaal geweldig.
Ik vind site echt geweldig
Al veel mensen op deze site gewezen door bij veel mailtje's de link mee te sturen van de geloof en Licht site.
En ik zal de datums van onze bijeenkomsten door sturen naar Hetty want dat vind ik een goed idee van je Martin.
Groet aan iedereen die dit leest van Truus

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies