Michel Burgwal 28-03-12 12:55:20

Ik verwacht natuurlijk niet dat er veel zal worden geschreven in dit gastenboek. Maar wel dat de berichten oprecht en een juist beeld geven van hoe hij was. Het onderstaande verhaal van mijn zus klopt voor de volle 100%. Maar het was af en toe ook een eigenwijs mannetje. Eentje die inderdaad nu al met dit uitzonderlijke mooie weer in z'n korte broek buiten had gezeten. En mij m'n bekertje "soesoe" bij mijn chineessie had gegeven als ik weer eens bij hem bleef eten. Wat was hij gek op chinees eten. Je zou het alleen niet zeggen aan het Maleis wat hij steevast bleef praten tegen ze, als we naar een restaurant gingen. Maar als we het afhaalde ging "Slamat Makan" voorafgaand aan heerlijk gesmul van een Nasi Goreng Speciaal. Voor mij een Foe Young Hai en voor Miran een Koe Low Kai. Nummers 34, 71, en 68 geloof ik...
Pa, Ik hoop dat je, waar je ook bent, elke dag lekker mag eten wat je wenst en je tegen iedereen Maleis lult. Slamat Tidor....

marianne burgwal 27-03-12 20:04:02

Als Pa bij ons was en er vriendjes van de kinderen bij ons kwamen gaf hij ze altijd een andere naam. Klaas, Kees, Piet of Marie.
Saskia zei tegen mij: Dat is een Opa Gerard grapje. Want ik was met Edin in de tuin en er staat een Laaf. Edin vind het een leuke Pop. Ik heb hem Kees genoemd. Als ik zeg waar is Kees kijkt hij direkt naar die pop. Heel grappig.
Het is alweer meer dan een jaar dat Pa er niet meer is. Toch is hij in gedachten bij ons. Met wat je doet of gaat doen, ziet. Nu het lekker weer is. De tuin, zon, blote bast, korte broek. Dat vond hij ook zo heerlijk.
Ik mis hem nog heel erg.
Marianne

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand