Joris Remmen ( KBO afdeling W 12-05-22 23:12:03

Beste Gerard,Vandaag 12 mei heb je de KBO in Wanroij weten te ontroeren met een geweldig optreden in het Wapen van Wanroij. Wat hebben onze mensen genoten van je muzikale klanken met daarbij leuke, smakelijke verhalen.In een woord; GROTE KLASSE ! Hartelijk dank voor je komst naar Wanroij en wij wensen je veel gezondheid toe en bijzonder veel succes met al je optredens.Groetjes vanuit het Wanroijse en graag tot ziens.

KBO Maasbree 19-04-22 17:19:58

Als afsluiting van onze jaarvergadering op 25 maart heeftGerard opgetreden. Ofschoon hij uit Brabant komt washij voor ons toch goed te verstaan. Wij hebben met z'n allen genoten van zijn liedjes en leukeanekdotes. We hebben vele leuke reacties gehad op onze geslaagde middag waarin Gerard een grote rol speelde.Gerard bedankt namens de KBO van Maasbree

Seniorenvereniging Beek en Don 17-03-22 19:11:53

Beste Gerard, we hebben met zijn allen erg genoten van jouw optreden na het officiële gedeelte van onze Algemene Ledenvergadering. De geweldige teksten van je liedjes, je mooie muziek en stemgeluid, en de smeuïge anekdotes brachten veel enthousiasme te weeg en zorgden voor een heerlijk ontspannen afsluiting. Hartelijk dank namens de Seniorenvereniging Beek en Donk!

maria brandts 18-11-21 20:41:29

Na een veel te lange tijd hebben we weer een heel gezellige middag gehad na onze verkorte jaarvergadering.Men vond jouw optreden fantastisch.En ondanks de aanpassingen in de zaal genoot toch iedereen,en deed men gezellig mee. We hopen op een volgende keer in onze nieuwe zaal.

Ria Derks van de Ven 08-10-21 20:06:16

Na lange tijd onze jaarvergadering kunnen houden op vrijdag 8 oktober 2021. Een betere aanvulling van een muzikaal optreden van Gerard van Kol konden we niet wensen. Van het begin tot het eind was het een aaneenschakeling van zang, lachen door zijn humoristische verhalen soms uit het leven gegrepen. Het is zeker een aanrader voor een feestje of vergadering.Het was een heerlijke middag. Bedankt Gerard. Tot een volgende gelegenheid. KBO Oploo.

H. Tholen 23-09-21 08:45:49

Gerard heeft op 22 september jl. opgetreden als aanvulling op onze KBO jaarvergadering. Alle aanwezigen hebbe genoten van zijn leuke anekdotes , maar vooral van zijn prachtige stem waarmee hij zijn liedjes ten gehore bracht uit zijn veelzijdige repertoire.Gerard het was top.
KBO Casteren

Dronio Druten 29-08-21 10:06:09

Als afsluiting van de vakantieweek van seniorenvereniging Dronio Druten was het weer erg gezellig. Onze leden hebben genoten. Je hebt een mooie stem, bent goed verstaanbaar en weet een gezellige sfeer te creëren. Buiten de provincie spreekt Nederlandstalig het meeste aan. Kortom het was goed!

Savant zorg de eeuwsels 15-07-20 19:34:42

Hoi Gerard, dank je wel voor vanmiddag, onze bewoners hebben een super leuke middag gehad dankzij jou!

zonnebloem 26-01-20 22:28:53

Afdeling Vessem en Wintelre kwamen bijeen om van de entertainer en liedjeszanger Gerard van Kol te genieten.

Hij zong zelfgeschreven liedjes over alledaagse dingen, maar ook Nederlands-talige en Engelse meezingliedjes. De sfeer zat er al snel goed in en er werd lekker meegezongen. Ook kon je nog een cd met liedjes van Gerard van Kol winnen. Wie zijn hand opstak om mee te zingen in de microfoon en dat het beste deed was de winnaar. Er werd op tijd voor een hapje en een drankje gezorgd en zo heeft iedereen het weer goed naar de zin gehad.

Herm 26-01-20 21:02:02

Super leuk die lietjes

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies