Nelly Stilberg 31-07-14 22:14:17

Ik heb gistermiddag genoten van de mooie luisterliedjes en de gezellige middag bij de KBO. de teksten waren erg mooi en mooi gezongen in dialect.

KBO-Brouwhuis 31-07-14 10:16:02

Op woensdag 30 juli heeft Gerard van Kol een optreden verzorgd bij KBO-Brouwhuis. Prachtige luisterliedjes met aansprekende teksten die er regelmatig voor zorgde dat het doodstil was in de zaal. Als afsluiting van deze fijne middag een compilatie van diverse meezingers. Een zeer geslaagde middag die zeker nog eens herhaald zal worden.

Henk Ondersteijn 02-06-14 13:04:40

Leuk je verhaal te hebben aangehoord op BLOS radio Boxmeer. Nu ik met een gebroken enkel aan huis gekluisterd ben heb ik meer tijd om ook eens naar andere programma's te luisteren. Ik vroeg mij af of het Radio 5 Nostalgia programma over een Evergreens competitie in dialecten J.l. zondag 25 mei hebt beluisterd. Als je daarraan mee had gedaan met je liedje - De pilwerker - had je m.i. een finalehoofdprijs kunnen binnenslepen. Bravo voor uw kwaliteiten die u ten gehore heeft gebracht.

Zonnebloem Mariahout 29-04-14 23:10:22

Hoi GerardWat hebben we genoten van een prachtige jubileumdag. Je bijdrage was een succes. Een aanrader voor andere zonnebloemverenigingen. Hoop dat je nog heel lang muziek mag maken om een ander te laten genieten.Bedankt Zonnebloem Mariahout

Gerard Rooijakkers 24-04-14 22:44:11

Beste Gerard,
Ik heb naar je website gekeken en enkele liedjes beluisterd.Ik moet zeggen het klinkt fantastisch.Prachtige stem, en aanstekelijke nummers.
Groetjes,
Gerard

Nelly de Groot 20-03-14 21:26:33

Beste Gerard,We hebben vanmiddag van je optreden genoten tijdens onze algemene ledenvergadering van KBO Lieshout. Je kon een speld horen vallen tijdens de mooie gevoelige luisterliedjes en we hebben geschaterd om je leuke grappen. We hebben meegezongen met de Lidl song. Je hebt ons een middag lang laten genieten van ons mooie Brabantse Dialect en van jouw mooie warme stem. Bedankt. Tot het Dialectenfestival.

Franka Bankers-van den Boomen 22-12-13 20:55:04

Hallo Gerard,
Maandagavond 16 december 2013 hebben ZijActief leden van afdeling Bakel en partners enorm genoten van je optreden. Ruim 75 personen luisterden geboeid naar je liedjes, zélf geschreven, int dialect. En juist dít bleek de toehoorders ontzettend aan te spreken. Om niks te missen van de pakkende, soms lichtvoetige, soms serieuze teksten met een boodschap, was het zaak om goed te luisteren en dit werd dan ook gedaan.
Liedjes over toen, liedjes over nu en liedjes waarvan de tekst in elke tijd geplaatst kan worden....het was er allemaal. De afwisseling (met ook enkele kerstliederen), de interactie met het publiek, je mooie zangstem en de juiste timing; dit alles zorgde ervoor dat het een zeer geslaagde avond is geworden.
Bedankt Gerard, vur die schône aovund, ut kos nie bittur!
Franka, ZijActief Bakel.

Ellen Akkermans 26-11-13 08:21:40

Hallo Gerard,
Vrijdag 8 november heb je een gezellig optreden verzorgd in de Vossenberg in Kaatsheuvel. De mensen hebben kunnen genieten van je Brabantse luister en meezing liedjes. Het was een fijne middag en we gaan je zeker nog een keer uitnodigen. Hartelijk bedankt en tot ziens. Ellen Akkermans begeleider dagbesteding en welzijn.

Alda Maas 15-11-13 08:24:57

Op woensdag 13 november heb jij onze leden van Invalidenbond Deurne een super gezellige avond bezorgd met je leuke verhaaltjes en super mooie liedjes. Wat hebben ze genoten. Ze waren ook erg tevreden over de dansliedjes tussendoor. Hoefden ze niet de hele avond stil te zitten, mooie afwisseling. We hebben heel veel hartstikke mooie reacties gehad, dank je wel Gerard.

Bewoners Molenberg 28-10-13 14:44:03

We hebben allemaal erg genoten van je live-show.Veel succes met je verdere optredens.Prachtige website.

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies