Shirley Termaaten 19-11-20 08:40:31

Hallo Gerrit,
Nogmaals bedankt voor onze huwelijksvoltrekking.
Het een mooie intieme ceremonie. We voelden dat je het met veel zorg en warmte hebt voorbereid en zelfs met een persoonlijk uitgezocht gedicht.
We vonden het erg leuk dat je onze dochter ook bij de huwelijksplechtigheid hebt betrokken.

We denken met veel liefde aan onze huwelijksvoltrekking terug.
Dank daarvoor.

Groetjes Shirley

Mariska Pol 12-02-15 15:04:27

Hoi Gerrit,
Bedankt voor onze huwelijksvoltrekking zojuist.
We hadden al verwacht dat je spiritueel zou zijn.
Heel mooi hoe je ook al wist te vertellen dat we een zoon verwachten! We vonden de huwelijksvoltrekking erg mooi, mede door het passende gedicht. Nogmaals dank.

Groetjes Casper en Mariska Pol

monique 21-01-13 19:59:42

21-01-2013
Beste Gerrit,
Wij ontmoette elkaar spontaan op de beurs 1 december jl. Ik kwam daar voor een bekende paragnost en ging na lang te moeten wachten bij je op de stoel zitten... Het verbaasde me achteraf dat jij het zelfde zei als Gerard.
Advies was rust en 40 urige werkweek! Vooral voor mijn partner.. hij is onder de indruk van wat je gezegd hebt heeft met kerst en nieuw 17 dagen vrij genomen!
Helaas loopt nu de energie weer snel weg.. drukste periode op het werk... En het slechtste nieuws wat je kunt bedenken... over mijn moeder...
Ik wil je echter toch bedanken voor je wijze woorden ze zijn niet vergeten! Echter moeilijk nu uit te voeren na dit zeer slechte nieuws en heb even steun gezocht bij de H. Gerardus in Bergeijk.. daar mijn opa na een wonder als kind zijnde daar een mooie tegel heeft.. Dan vind je toch troost. Ik heb in december niets gevraagd... niet aan jou noch aan Gerard... Echter beide begonnen jullie over mijn partner... ik vraag me nu af of dit slechte nieuws de reden was dat beiden van jullie niets over mij zeiden! Behalve Gerard dan dat ik eigenwijs was!! Snap ik niks van haha.
Ik wist niet eens dat ik een kaartje had meegenomen vond het net in mijn beurs..
Nogmaals bedankt voor de wijze les op 1 december jl.
Met vriendelijke groeten,
Monique

Laura 03-06-12 22:46:06

Gerrit,
Bedankt voor je hulp en spirituele advies op de beurs zaterdag. Je stuurde me daarna naar Ron toe en ik ga een keer bij hem langs, want wat hij me gezegd heeft dat raakte me wel en wil idd mijn blokkades opruimen en leren me af te kunnen sluiten enzo...
Liefs, Laura

Brigit 24-11-11 19:58:08

Hèèl veel dank Gerrit, voor wat je vanmiddag voor me hebt gedaan.
Ik ben al aan 't zoeken waar ik het 'maskertje' gelaten heb...
Brigit

Lieneke 08-10-11 14:03:37

Hallo Gerrit,
Dank voor je consult gisteren, ik heb er veel aan. Vooral de zin: "er redenen zijn om iets niet te doen en mogelijkheden om het wel te doen", is een mantra.
Dank

Irene de Bode 29-06-11 00:27:02

Ha Gerrit,
Bij deze wil ik je even bedanken voor de korte gesprekken die we hebben gehad op de beurs van afgelopen zondag. Ik heb 2 consulten gehad, maar als ik eerlijk ben dan heb ik veel meer aan het gesprek gehad met jou. Je hebt me gewoon even to the point een spiegel voor gehouden op een nuchtere en ongedwongen manier. Veel meer in het kader van 'sparren' met elkaar zonder al te veel poespas. Het was een hartelijk, warm gevoel met net even dat zetje dat ik nodig had. Vaak genoeg ben je op zoek naar antwoorden, zodat je passief 'gewoon het juiste kunt kiezen'. Met andere woorden: het veilig aan een ander kunt overlaten. Nu, ik sta weer met beide benen op aarde, haha Welke weg je ook kiest, je zal er wel voor moeten werken. Ik weet nog niet welke weg ik ga bewandelen, maar ben wel gesterkt door je adviezen zodat ik zelf aan de slag kan gaan. Heb in ieder geval mijn kaarten weer uit de kast gehaald. Nu weer mijn gevoel laten stromen... Wellicht tot ziens, hopelijk...
Lieve groet, Irene

Janny Foppen 26-03-11 22:29:25

Hallo Gerrit,
Het was een bijzonder en mooi consult vandaag in Zwole, dankjewel voor de warme ontmoeting. (en).
Ik zeg tot snel ..........
lieve groet,
Janny

Irene E. van der Meer 02-02-11 22:44:16

Beste Gerrit,
Zomaar een hele warme en vrolijke groet aan jou, ik waardeer je tact en vooral onze gezellige chitchats op de paranormaalbeurzen.
Ik wens dat nog een heleboel mensen aan kunnen leggen bij jouw veilige haventje, voor zuivere inzichten!
Let's keep up the spirit together
Irene E. van der Meer (Kind Op Aarde)

Frida 06-07-10 11:32:30

Hallo Gerrit,
Ik ben gisteravond bij je geweest en heb zoveel informatie gehad.
Was erg blij dat mijn man erbij was om de dingen met mij te onthouden.Zoveel rake dingen,zoveel emotie! Ik ga zeker de dingen doen die je me hebt aangeraden en zien wat daar van komt maar vooral veel met mn gevoel en minder met mijn hoofd.

Nogmaals bedankt voor alles!!!
groetjes Frida

1 2
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies