smit 01-03-15 17:04:47

Via via kwam ik op Uw site terecht.Ik kwam foto's tegen van mijn vader die daar getrouwd is in 1972.Het is hem voor zover ik weet aan het hart gegaan dat de kerk is gesloopt .Mijn vader was een echte laarder van het paadje.Mooi initiatief dat deze site dit laat voort bestaan.
Vriendelijke groet,Harm Smit (zoon van Jan Smit Paadje)

miranda 06-07-11 14:46:33

ik wil even zeggen dat ik het een super leuk gebouw vind.
petje af voor de bouwers van dit prachtige kapelletje!
maar nu ben ik een beetje verbaast over het volgende,
waarom ging de Sint Jansprocessie niet langs De Goede Herder Kapel?

Erwin van den Berg 19-06-11 00:29:21

De Goede Herder Kapel staat er in volle glorie. Het heeft wel wat voeten in aarde gehad. Wat lijkt het alweer lang geleden, die raadscommissie waar op de ene helft van de tribune de voorstanders zaten en op de andere helft buurtbewoners die niet allemaal voor waren. Een stevig en heet debat herinner ik mij. De initiatiefnemers, een enthousiaste club mensen hebben de afgelopen jaren volgehouden. Een sterk staaltje gemeenschapszin met een prachtig resultaat!
Mijn welgemeende feliciaties!
Erwin van den Berg

Sirp Elema 16-06-11 17:44:02

Beste,
Ik heb er begrip voor dat er mensen zijn die erg blij zijn met deze gedenkplek. Ik heb er alle respect voor en wens een ieder veel geluk ermee. Ik moet echter heel eerlijk zijn; ik vind het een monsterlijk lelijk gebouw en vind dat het een veel te dominante plek inneemt in een, volgens mij, overheersend niet gelovige omgeving. Erg jammer, vooral omdat we er niet over hebben kunnen stemmen als buurt bewoners.

Mvg Sirp Elema

Chris Bogaers 15-06-11 12:16:08

Allereerst mijn complimenten voor deze prachtige kapel, ik had niet verwacht dat deze zo mooi zou worden.
de enige smet is m.i. dat de herdenkingstegels verkeerd om geplaatst zijn.
ik weet niet of mijn visie juist is, zo ja dan wil ik graag een donatie doen om dit euvel te verhelpen.
Chris Bogaers

jocke overwater 02-06-11 09:02:42

Geweldig dat dit allemaal gerealiseerd kan worden, vroeger kon je gewoon even de kerk inlopen, kaarsje opsteken en een moment van rust vinden.
Ik hoop dat dit straks in deze kapel ook kan.!

Ko Gerritsen 10-05-11 12:51:37

Ik wil jullie en feliciteren en bedanken. Als oud Laarder en oud parochiaan van de Goede Herder ben ik blij dat de kapel er komt. Voor menigeen is het een kaal gezicht nu de kerk weg is. Ik denk dat veel mensen het leuk vinden dat de plaats waar veel familiegeschiedenissen liggen er een kapel komt die daar aan herinnert.
Dank voor alle moeite en het initiatief
Ko Gerritsen

S. E. 21-03-11 23:05:21

Als bewoner vind ik het erg jammer dat er een monument moet komen. Wij zijn niet gelovig en heb respect voor de mensen die dat wel zijn. Echter vind ik dat ik daar niet mee geconfronteerd hoef te worden. Zeker de laatste tijd staat het geloof (protestants, katholiek etc) nu niet in een bijster goed daglicht.
Waarom moet het dan ook nog eens een groot object worden (een kleine steen onder de bosjes voldoet ook). Er mag wat mij betreft meer rekening worden gehouden met de niet-gelovigen.
mvg S. E.

Hanne Wolf 20-01-11 22:55:29

Ik wil u feliciteren met de bijna voltooiing van het kapelletje. U weet dat de omwonenden niet blij zijn met het initiatief, maar wie weet veranderen zij van gedachten als het er eenmaal staat. Zeker als voorkomen kan worden dat het een hangplek of verzamelplaats van zwerfvuil wordt bij het cafetaria er tegenover. Laten we het hopen.

marion 20-08-10 13:39:33

nou, dan zal ik de eerste maar zijn ik wil in ieder geval even kwijt, dat ik het heel leuk vind, dat op de plek van de goede herder een kapelletje komt te staan.
de koekjes vind ik ook heel leuk, ga ik zeker een keer kopen

1 2
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies