Nicole 13-10-20 02:36:26

Hallo,
Wij zijn al een tijdje op zoek naar een toller pup. Wij zouden graag zo'n ras willen omdat ze zo energiek zijn en speels. Wij hebben zin om veel met de hond te kunnen gaan doen, naar het bos en alles veel tijd doorbrengen met de hond vinden wij belangrijk.Wij vroegen ons af of jullie dit jaar nog een nestje krijgen of dat er voor begin volgend jaar misschien iets op de planning staat?
Alvast bedankt.

Nelly de Groot 11-10-20 16:18:45

Hallo,Via Instagram las ik van jullie. Dus ff via Google naar jullie website. Op de gedeelte van Gisee kwam ik Red-Tollers van See tegen.Hij was de vader van onze eerste toller Cinta. Een schat van een toller waar we bijna 14 jaar van hebben mogen genieten. Ook hij was op het laatst doof, maar onze dochter had hem ook al handsignalen geleerd dus als hij ons maar zag konden we nog communiceren. 2 jaar later is er een teefje Merah bijgekomen. Zij is ruim 11 jaar geworden en inmiddels genieten we al weer 8 jaar van onze derde toller Djesper en zijn broer Timo die deel uitmaakt van het gezin van onze dochter.

Jenny 29-08-20 21:42:26

Goedenavond, wij zijn op zoek naar een toller pup. Kunnen wij ons aanmelden voor een nestje? Met vriendelijke groet, Jenny

Elisa 12-07-20 22:27:11

Goede avond,
Vanaf jongs af aan wilde ik eigenlijk al een
Toller. Zo veel energie, uithoudingsvermogen en daarnaast nog eens speels en
intelligent, wat wil je nog meer!Al een tijdje ben ik nu op zoek naar een Toller pup, maar helaas nog geen succes! Ik blijf hopen en ben dan ook nog vol opzoek.
Ik vroeg me af of u nog een nestje gepland heeft staan en of ik daar misschien voor in aanmerking mag komen. Ik zou zielsgelukkig worden als ik een extra gezinslid zou mogen verwelkomen in het gezin!
vriendelijke groeten,
Elisa

Thirza Grossouw 27-06-20 19:06:32

Komt er in 2020 nog een nieuw nestje? Zo ja, dan zou ik het erg fijn vinden als u misschien contact met mij zou willen op nemen.

Harmke Matthijssen 02-06-20 15:29:30

Goedemiddag, graag zou ik op de hoogte gehouden willen worden als u een nestje krijgt. Wij zouden heel graag een Toller aan ons gezin willen toevoegen. Ik hoor graag van u. Mvg Harmke Matthijssen

Petra vd Groep 20-05-20 13:27:11

Hallo,

We hebben elkaar net al even aan de telefoon gesproken. Graag wil ik middels dit bericht mijn naam doorgeven en mocht er wat veranderen of zicht zijn op een nieuw nestje waar u eigenaren voor zoekt, dan komen wij graag kennismaken!☺️
Fijne dag en veel succes met het komende nestje!

Mvg
Petra van de Groep

Chiara Bos 13-01-18 15:39:08

Goedemiddag,

Ik hoorde van Marca dat u dit jaar nog een nestje puppy's krijgt. Ik heb namelijk intresse in een toller pup.

Groetjes,
Chiara Bos

Remco en Ingrid 26-11-17 14:43:42

Beste familie,
Graag zouden wij in contact komen met jullie betreft het meer informatie verkrijgen over de eventuele aanschaf van een Toller en toekomstige nestjes welke jullie misschien nog verwachten? We wonen in de buurt en vragen ons af of het mogelijk eens jullie een keer te bezoeken. Met vr. gr. fam van de Kamp Zeewolde

Kevin Hegeman 25-01-17 16:09:19

Hoihoi!
Wat een leuke website hebben jullie! Wij hebben veel informatie gevonden over deze leuke honden!Inmiddels hebben wij een eigen huisje gekocht en zijn wij op zoek naar een maatje! Het is erg lastig gebleken om op een wachtlijst te komen voor een toller...Hebben jullie nog eventuele plannen voor een nestje en zou er dan nog een plekje vrij zijn op de wachtlijst? Wij horen graag van jullie!
Groetjes Kevin en Maaike

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage