claire zeilstsra 28-09-13 15:03:41

Ik kan me gewoon geen leven voor stellen zonder gitaar/ Ted/ muziekxxx claire

 Peter Zwarts 06-08-13 16:18:30

Hoi Ted,Leuk om te lezen dat er een muziekwinkel in de buurt (Bennebroek) is.Ook ik heb mezelf gitaar leren spelen (was 12 jaar) ruim 40 jaar geleden. Als ik weer een setje Elixir voor m'n Furch nodig heb zal ik deze bij je komen halen.Veel succes met de muziekschool/winkel.Vr. grt. Peter

 Karin 12-07-13 20:49:51

test

livvy boogaard 03-12-11 18:27:47

deze gitaar les is echt super leuk!

livvy

Mitchell 26-02-11 16:55:06

Hey !Via deze weg nog heel erg bedankt voor de leuk, gezellige en leerzame gitaardag! Ik zeg: Voor herhaling vatbaar!Heel erg leuk dat er zoveel initiatief genomen wordt!SUPERDAG!Groetjes Mitch

Charles 07-02-11 20:42:05

Beste Ted,
Veel te lang liep ik met de gedachte rond om ooit een gitaar te kopen en te leren spelen. Afgelopen zomer heb ik mijn eerste gitaar gekocht en ben ik het middels boekjes gaan probren. Al snel was mijn aankoop veranderd in meubelstuk. Totdat ik jouw site tegen kwam en meteen een goed gevoel had bij inleiding. Er stond nl. een soort van belofte, iets van binnen 10 lessen kun je een liedje spelen, en dat het geen "vader Jacob" zou zijn. Deze week heb ik les tien, ik moet je daarom dan ook tegenspreken. Ik kon nl. na 2 lessen al een liedje. Wat een super ervaring!!! Dit is iedereen aan te raden!!! Heel erg bedankt,... en tot woensdag.
Groetjes
Charles.

Adje van der Waarden 11-11-10 22:58:01

Beste Ted,
Mijn hele leven maak ik al muziek. Ik ben drummer van huis uit en heb in verschillende bandjes gespeeld. Doordat ik heel veel tijd in mijn werk moest steken, ben ik op een gegeven moment gestopt met muziek maken.
Maar door jou ben ik weer aangestoken om opnieuw tijd en ruimte voor muziek in mijn leven te maken.
Het is jou gelukt om mij in één week tijd een liedje te leren spelen op de gitaar. Inmiddels heb ik mijn eigen gitaar en ben ik verslaafd geraakt aan mijn dagelijkse "gitaarmoment", zoals ik dat noem.
Ik wil je bedanken voor je super gezellige en leerzame lessen. De manier zoals jij het doet, is compleet anders dan alle anderen! RESPECT!
Groetjes,
Adje

Rob en Swaas 05-11-10 16:47:25

Hey Ted ,
Wat heb je binnen zeer korte tijd een bijzonder mooie en voor iedereen zeer toegankelijke muziekschool weten te realiseren man . Jouw aanstekelijke enthousiasme zal samen met alle gezelligheid vele liefhebbers boeien en leiden tot vele avonden genieten van muziek maken! Niet in het minst door de fantastische aankleding van de muziekschool, zo mooi weer gegeven in de foto's. Dat bedenk je toch niet, de originele gitaren naast die prachtige paintings van beroemde gitaristen met diezelfde gitaar?! Ktje, hier past slechts een buiging voor de geweldige lay out van de website. Duidelijk, compleet met alle info en foto's die iedereen zijn eerste gitaarles voor Sinterklaas of Kerst doen wensen! Heel veel geluk en plezier met "Gitaarles Heemstede". Hugs, Rob en Swaas.

Bert&Mar 04-11-10 17:24:04

Yo!
Keileuk man! Als we in de buurt woonden zou ik t niet kunnen laten om mee te gaan doen. Al was t alleen maar vanwege jouw enthousiasme!
Spreek je!

peter 29-10-10 16:58:06

Hallo Ted.
Ik had gedacht dat gitaar spelen echt heel moeilijk is, want na ongeveer 8 maanden les in de Egelantier in Haarlem, kon ik nog niet uit de voeten met mijn gitaar. Ik ben er toen mee gestopt.
Maar na een paar maanden les bij jou thuis, kan ik nu echt wel wat nummers spelen en kom ik eerdaags langs om mijn nieuwste te laten horen.
Groetjes van Peter uit Zandvoort.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage