mieke 26-09-18 19:23:09

Ik heb met veel plezier de lessen bij Willem gevolgd. Ik ben net terug uit Tanzania en ik heb door deze lessen veel gesprekken kunnen voeren (op een bescheiden niveau). Het heeft me veel gebracht en ik raad deze mwalimu van harte aan bij iedereen die lessen Kiswahili wil volgen. Dank je wel Willem!

Anneke en Irene 13-11-13 06:42:26

Mambo vipi?! Poa!

Na de lessen van Willem kunnen we hier in Tanzania onze basic skills Kiswahili toepassen in de praktijk! De lessen waren persoonlijk, intensief door een kleine groep en een gezellige sfeer met kahawa na chai. De afsluiting van iedere les bestond meestal uit het meezingen met de songtekst van een Swahililiedje! Met het goed bijhouden van het lesboek met oefeningen en vocabulair kun je je na 10 lessen aardig redden.

Ahsante sana Willem!
Tutaonana baadaye,

Anneke & Irene
@ Zanzibar

Daniƫl 10-11-13 13:56:04

Buiten de leerzame lessen was het ook een zeer aangename sfeer! Shukrani sana Willem

Maarten 01-11-13 10:01:36

Ik heb bij mwalimu Willem op een heel prettige manier kennis gemaakt met het Kiswahili. De spontane dialogen aangepast op het niveau en muzikale ondersteuning zijn leerzaam en leuk. Ik heb nu een degelijke basiskennis van de taal die ik in Tanzania goed kan gebruiken.

Ria na Bob 13-03-13 10:23:43

Tulimtafuta mwalimu wa Kiswahili na tulikitazama Kitabu cha wageni kwa Internet, kinaitwa Saksafoni ya Dhahabu, sio hivyo tu website ya mwanamuziki lakini vilevile tovuti ya mwalimu wa Kiswahili, anaitwa Willem van Ballegooyen.Tangu mwaka mmoja ametufundisha wakati wa saa moja mara moja mwezi. Willem anapenda kuvisoma vitabu vya michoro na tunafunza sarufi na maneno kimoyomoyo kwa njia hii. Mwalimu Willem angependa kutuzungumza lugha asili ya Unguja.Willem ali mwalimu mzuri sana na tunampendekeza !

Peter 23-11-12 11:37:12

Ook me, myself and I heb de cursus Swahili bij Willem gevolgd. Leuke stof, leuk gegeven, Willem probeert het interactief te houden. Als je zelf energie in de cursus steekt dan betaalt het zich zeker uit (denk ik).whvw8

J.H. Verdonschot 09-08-12 10:37:21

Ik zou Willem's cursus aan iedereen die een cursus Swahili overweegt aanraden. De eigenaardigheden en ook de systematiek van de grammatica van het Swahili legt Willem erg helder en geduldig uit. En gedurende de conversaties in het Swahili voelde ik me constant uitgedaagd op precies het niveau dat ik nog net, of net niet, aankon. Dat was erg leerzaam. Dat geldt ook voor het overvloedige aanvullende lesmateriaal dat Willem aanbood (muziek, kaartjes ter verrijking van je vocabulaire, videomateriaal, etc.).
Tijdens de cursusperiode had ik af en toe te maken met een erg grillige werkagenda. Wat voor mij bijzonder prettig was, is het feit dat Willem zich qua planning erg flexbiel toonde en telkens weer mee een oplossing zocht.

Gabriel de Graauw 03-07-12 18:40:24

In 2011 en 2012 volgde ik de cursus Swahili bij Willem. Heel erg leuk en buitengewoon leerzaam. Het mooie van de persoonlijke aanpak van de cursus is dat die zo intensief is als je zelf wilt en kunt. Willem geeft alle ruimte voor je eigen specifieke taal- en cultuurinteresses en om dialogen te oefenen en ook muziek wordt ingezet als een handig hulpmiddel. Aan het werk of op vakantie in Kenia, Tanzania of elders in Oost-Afrika? Dan zijn de lessen Swahili in Nijmegen een enorme aanrader!


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies