Petra baptist 14-09-20 20:47:02

Vorige week na een fietstocht van 35 km heerlijk bij jullie op het terras ijs gegeten. Dit smaakte verrukkelijk. Wij kwamen uit Den Haag en vonden het gezellig bij jullie. Ook echte Hagenaars. Bedankt voor de gastvrijheid.

José visser 16-06-20 19:19:33

Vandaag 35km gefietst naar gons theetuin. Het was de moeite meer dan waard. Wat een gastvrije mensen Irma en ron. Saartje werd meteen van bakje water voorzien. Wij kregen de heerlijke taarten en groningse povert de overheerlijke scones met home made curd en de lekkere kokoskoek.. Was een genot om even heerlijke in jullie lekkere en gezellige tuin te mogen zitten. Bedankt fam visser uit dordrecht

Greet dijkstra appingedam 21-06-17 12:10:32

Gisteren onderweg in het kader van Westerwolde rijgt. Bezichtigen v tuinen met oa veel kunst. Bij een deelnemer kregen we een tip om koffie te gaan drinken bij Gonstheetoentje in Sellingen. Een leuk terras a de kant v d weg, waar we hartelijk werden ontvangen door de eigenaar. Hij wees ons trots op de heerlijke baksels v zn vrouw (Gon dus) we bestelden koffie(heerlijk) en natuurlijk gebak. Hij had niets teveel gezegd!!! Fantastisch stuk taart!!!! Zeker een Aanrader!! We gaan zeker nog eens als we in de buurt zijn!!

Jet 04-06-15 22:53:47

vandaag met mijn dochter thee gedronken bij Gon's theetoentje. Voor t eerst terwijl we er al jaren vlakbij wonen. We werden heel hartelijk ontvangen, de thee was heerlijk en de baksels super. Echt een aanrader (ook voor mensen die in de buurt wonen )

Piet Verschragen 23-09-14 19:06:26

Hallo Anita, Gonnie, Henk en Peter,

op de laatste dag van het seizoen nog even lekker appelgebak eten, thee en koffie drinken bij Gonnie & Henk Blauw.
Aansluitend de groeten brengen van Gonnie & Henk aan Anita & Peter Kuijer in de Kloosterboerderij.
Nog
eens de mooie verhalen over de blaarkoppen (Benediktus en z'n meiden)
horen, die met smakkes door boer Peter verteld werden en echt waar zijn.
In de winkel nog wat vlees voor de gril gekocht.
We wensen Gonnie & Henk een prettige vakantie en Anita & Peter veel succes met de kloosterboerderij.
Groeten van

Gon uit Dordrecht en Christl & Piet uit Kaltenkirchen (Schleswig-Holstein)
Zie voor de foto's de E-Mail

leo en marian en labrador Tom 06-09-14 22:07:07

We vonden het gezellig in jullie theetuin. Genoten van de gastvrijheid en lekkere koffie met broodjes/tosti's. Komen zeker terug. Groeten en een grote poot van Tom voor Scooby.

Jan Ploeger 06-08-14 21:23:29

Door toeval ontdekt. Een prachtige plek, lieve uitbaters. Heerlijk zelf gemaakte baksels en lekkere verse koffie en thee geproefd. Een absolute aanrader. Inmiddels 3x geweest maar binnenkort weer op naar Sellingen. De pruimentaart was ook niet mis......

Anja 05-09-13 13:05:43

Met mooi weer op de brommer een ritje maken en dan zorg ik er voor om op de terugweg bij jullie neer te strijken. Koffie/thee en iets lekker er bij natuurlijk. Maakt niet uit wat het is, het is altijd heerlijk. Kom zo nog even bij jullie aan

Hans en Mieke Rolie uit Winkel 12-07-13 21:07:11

Beste mensen, wat een verrassing in het mooie Westerwolde. Zomaar op de hoek van een weg jullie idyllische theetoentje. Met een ontzettend aardige gastheer en gastvrouw. Wij zijn nieuw in deze omgeving. Maar dat zal niet lang duren, want jullie gaven ons advies en folders en goede raad. We zochten ook naar een andere camping voor volgend jaar. En we hebben hem dank zij jullie gevonden. Roelage !! Dat is het helemaal. Dank je wel voor alle vriendelijkheid, het lekkers ( de Povvert ) en het aangenaam verpozen. En voor het adres van de nieuwe camping. We zullen volgend jaar zeker weer op jullie mooie terras komen zitten en weer van iets heerlijks genieten. Hartelijk dank en tot volgend jaar.Hans en Mieke Rolie.

Tim en Lidia 30-04-13 18:14:52

Hallo Luitjes,Het was vandaag weer heel gezellig in jullie theetuin, en de wafel was heerlijk.Ik heb meteen een wafelijzer besteld, hopelijk heb ik de juiste besteld, want ik wil beslist zo'n zelfde heerlijke wafel maken als ik bij jullie heb gegeten.
Groetjes en een knuffie voor Scooby.Tim en Lidia

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies