jurgen 15-01-11 15:52:44

langs deze weg wil ik iedereen feliciteren die een prijs heeft gehaald in apeldoorn


mvg jurgen van der veen

Albert Zomer 12-01-11 20:25:10

Wat een geweldig resultaat hebben de leden van onze vereniging weer geboekt op de Nederlandse Kampioenschappen in Apeldoorn. Als voorzitter ben ik er trots op dat de vereniging in de breedte mooie en goede vogels van allerlei soort en formaat kent. 19 gouden, zilveren of bronzen plakken. Allemaal gefeliciteerd.

J.W.Bosch 20-12-10 15:05:54

Langs deze weg willen we iedereen fijne Kerstdagen, een voorspoedig 2011 en een goed kweekjaar toewensen
Gr Jan Willem en Monique

G.W.Smit 19-12-10 11:36:15

Elly en Gerrit wensen alle leden van de Goudvink een prettige kerstdagen en een voorspoedig 2011 .

Albert 04-11-10 21:55:56

Beste Vogelvrienden,

Door mijn studieverblijf in Den Haag kan ik niet bij de opening zijn van onze onderlinge tentoonstelling. Ik weet al wel dat er verrassingen zijn en dat een aantal van de kwekers fantastische resultaten hebben behaald. Gefeliciteerd hiermee. Een mooie collectie verschillende vogels, waar de keurmeesters de handen aan vol hadden. Ik zie jullie zaterdag of zondag en hoop dat veel bezoekers van onze vogels gaan genieten.

Groeten Albert

Albert 06-10-10 20:02:08

Vogelvrienden,

Afgelopen maandag is de hoofdmoot van de inschrijving voor onze tentoonstelling binnengekomen. Tot afgelopen maandag al 684 vogels, met nog een aantal opgaven te gaan. De TT commissie onder leiding van Henk Kamp kan aan de bak en heeft dus weer een flinke uitdaging om alles op orde te krijgen. Als voorzitter ben ik weer trots en heb er alle vertrouwen in dat de commissie e.e.a. opnieuw goed gaat verzorgen.

Groet vanuit Den Haag

jurgen 30-09-10 11:55:36

ik zie op de voor pagina een aantal van 700 vogels ziet er goed uit op naar de duizend zou ik zeggen mvg jurgen en monica

Albert 19-07-10 22:54:15

Beste Goudvinkers,

Het is vakantietijd, dus genieten van lekker luieren, af en toe even op de site kijken en tot de ontdekking komen dat er weer wat nieuws op staat. Zie kweekverslagen barmsijs en het verslag van de familiedag bij evenementen. Bas heeft alles er weer mooi op gezet. Denk aan onze zieken, een kaartje doet wonderen. Ons bestuurslid Jan Obermeijer is geopereerd aan een hernia, Gerrie Kamp ondergaat haar kuren en Bas gaat binnenkort geholpen worden.

Denk aan onze mede clubgenoten en uiteraard aan de vogels als je op vakantie gaat.

Hartelijke groet,

Albert Zomer

Ella 28-01-10 12:57:10

Beste Albert, en Bas,

Bedankt voor jullie goede communicatie onderling,zodoende kreeg ik snel een antwoord op de vraag over de vogel in Afghanistan. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om mijn zoon te kunnen vragen onder welke omstandigheden hij deze vogel gefotografeerd heeft,als ik hem spreek zal ik dat zeker doen en horen jullie meer hierover.
Complimenten voor jullie site, ziet er goed uit.mooie foto's en duidelijke berichtgeving.

met vriendelijke groet.
Ella

Ella 25-01-10 20:17:52

Beste Albert van de Goudvink,
Eigenlijk wil ik graag in contact komen met DE Albert Zomer, als dat mogelijk is.
Mijn zoon zit nu in Afghanistan, en heeft daar een vogel op de foto gezet, maar ik en mijn buurman die fanatiek vogelspotter is kunnen deze vogel niet helemaal terug vinden op internet.Wij denken dat het een leeuwerik is, hij heeft een kuifje is bruin op de vleugels, buik is licht van kleur, mijn zoon heeft hem op de stenen( hoe kan het ook anders in dat gebied, hahaha) gefotografeerd.Ik zou hierop graag jullie antwoord willen vriendelijke groet Ella


Reactie:
Beste Ella,

Mogelijk heb je een veldleeuwerik op de foto staan. Als je op de site kijkt onder reisverslagen, Uruzgan, de laatste foto, zie je dat het waarschijnlijke dezelfde vogel is. Je kunt mij contacten via de gegevens onder bestuur. Als het interessant is kan er tevens een stukje met de foto van de vogel, gemaakt door je zoon, in het maandblad van de NBvV worden geplaatst. Als je wilt kun je contact opnemen.

Groetend,

Albert

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!