Rene ten Hove 18-01-08 14:33:36

Nu ook van ons eens een berichtje. Ons bedrijf heeft het onderhoud aan de mobiele telefoons aan GSM Service uit handen gegeven. En dit tot volle tevredenheid. Telefoons worden snel en vakkundig gerepareerd, zodat wij ze weer in onze service-auto's kunnen gebruiken.

Groetjes,

Rene

karin 21-11-07 18:04:23

heej robert,

ik ben opzoek naar kado voor sinterklaas/verjaardag. ik heb zelf al een keuze gemaakt uit twee toestellen
dat is namelijk de: sony ericson k770i en de sony ericson k850i. en vroeg me af hoe veel ik dan bij jou kwijt was op internet via kieskeurig kwam ik zelf uit op, k770i = 260 k850i= ongeveer € 400. mijn vraagje dus aan jou wat de kosten bij jou zullen zijn van deze toestellen. ik hoop dat je me verder hier mee kan helpen. je kan me bereiken via de email met karindekker89@hotmail.com groetjes karin

Karin dekker 14-09-07 11:45:31

Hoi Robert bedankt voor de N72! Echt heel mooi toestel! Lijkt wel helemaal nieuw! En dat voor die prijs!!!

Eerst al op een N72 op Marktplaats geboden, was tweedehands en met gebruikerssporen op de cover. Nu heb ik zelfs voor minder geld een bijna nieuwe N72 met nieuwe cover en garantie!!!

Top!
groetjes karin


Reactie:
Hallo Karin, ja, dit is inderdaad een toppertje voor die prijs. Nu scheelde het natuurlijk wel, dat je nog een "kortingsbon" had via Raymond

Monique Petersen 11-09-07 21:32:54

Menslief, toppie hier hoor, mijn complimenten !! Dit is al de 3de keer dat wij gebruik maken van deze service, enne.......hebben inmiddels de site toegevoegd aan onze favorieten. Ziet er goed uit hier en is mooi uitgebreidt, zegt het voort,zegt het voort,enne.......ga maar lekker zo door!!
groet van mij


Reactie:
Hallo Monique, ja jullie zijn inderdaad 1 van de vaste particuliere klanten. Leuk om te lezen dat jullie zoveel reclame voor ons maken. En we blijven inderdaad op deze voet doorgaan.

Adrie van Lunssen 28-08-07 18:07:07

Snelle service! Vandaag mijn nieuwe E900 binnen en zoals beloofd; Spiksplinternieuw!

Menu stond nog wel op Portugees, dus moest ik eerst de handleiding erbij pakken om de menu-code van taalinstellingen op te zoeken.

Portugees is (voor mij) echt abacadabra...


Reactie:
Hallo Adrie, veel plezier met de E900. Vreemd dat de instelling op Portugees stond, dit hebben wij nog wel even doorgegeven aan onze leverancier.

Johanna 27-08-07 15:22:59

goede service, snel geleverd.

Johanna.


Reactie:
Graag gedaan, Service staat bij ons voorop.

Jolanda 27-08-07 09:51:12

Nieuwe telefoon gekocht hier en die was dus ook echt nieuw! Soms worden ze voor nieuw aangeboden, terwijl ze dat helemaal niet meer zijn. En de prijs was zeker de laagste die ik kon vinden, helemaal geweldig dus. Kom hier zeker weer terug in de toekomst


Reactie:
Nieuw is bij ons inderdaad Nieuw. Komen dan rechtstreeks van de groothandel en worden door ons eerst geinspecteerd voordat ze de verkoop ingaan. Tot een volgende keer.

Frans Heijmans 24-08-07 12:54:19

Heb hier mijn 2e hands telefoon gekocht. Perfect, kan niet anders zeggen. En voor die prijs kon ik hem echt nergens anders krijgen en nog 3 maanden garantie erbij voor de extra zekerheid. Die zijn inmiddels allang verlopen, toestel mankeert niets en werkt perfect. Tot een volgende keer.


Reactie:
Het is al eerder gezegd, ook de 2e hands toestellen verdienen alle aandacht. Ben blij dat u zeer tevreden bent met uw toestel.

Miranda van Dijk 23-08-07 23:52:38

Prima bedrijf, duidelijke uitleg en toestel voor een zeer redelijke prijs gerepareerd. Als ik weer een kapot mobieltje heb, ga ik zeker weer hier heen. Nogmaals bedankt.


Reactie:
Het hanteren van scherpe prijzen is 1 van de hooftaken. En daar profiteert de klant natuurlijk ook van.

John Kok 23-08-07 12:24:58

Ik had alleen wat advies nodig en Robert kon mij daar prima mee helpen. Zo gemakkelijk als ze het in de winkel voorspiegelden was het dus niet. Ik weet tenminste waar ik voortaan mijn vragen kan stellen. Bedankt Robert voor de nuttige informatie.


Reactie:
Graag gedaan en succes met de keuze!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?