Kurt holvoet 11-06-20 09:21:54

Beste GuidoNa lang surfen op het net, en nog met vele vragen zittend, als prille liefhebber, kwam ik toevallig op uw site.Vooraleerst een heeeel dikke proficiat met zo een topsite.Duidelijk geschreven en met mooie foto's, je gaat geen heikel onderwerp uit de weg, objectief neergepend.Voor mij zijn enorm vele vragen en details opgelost, waarvoor dank.Als ik begin aan een hobby, wil ik daar ten volle voor gaan, het zijn toch levende wezentjes en geen koopwaar.Heb nu nog meer zin om eraan te beginnen met deze fascinerende vogeltjes.Met vriendelijke groetenHolvoet KurtDilsen-stokkem


Reactie:
Beste Kurt,
bedankt voor je lovende woorden omtrent mijn website en mijn vogels.
Hoop dat het voor jouw ook een boeiende en leerrijke hobby mag worden.
Vriendelijke groeten,
Guido Kempeneers

rene 10-05-20 13:48:36

Hallo Guido,
Je heb een mooie site en mijn complimenten voor je mooie vogels. Ik heb een vraag en mogelijk kun/wil jij me helpen.Ik weet dat aga's graag in nestkastjes slapen, maar die kan ik niet in de volière hebben, want ik wil niet dat ze gaan kweken.Nu kan ik er wel een plank in maken. Slapen aga's liever op een plank dan op een stok? Heb jij daar ervaring mee?Alvast bedankt.Groeten,René


Reactie:
Beste René,
eerst en vooral bedankt voor je bezoekje aan mijn website !
Wat betreft je vraag klopt het inderdaad wel dat agaporniden graag in een nestblok zitten. Maar dan enkel als het gaat om te kweken. Dus een nestblok geven met de bedoeling om enkel maar in te slapen is echt geen goed idee.
Een plankje met eventueel enkele tussenschotten kan nog als er meerdere koppels te samen zitten.
Verder zijn zitstokken en desnoods takken van verschillende dikten echt voldoende voor je vogels aangenaam te laten zitten.
Vriendelijke groeten,
Guido Kempeneers

Anthony Vlegels 03-12-19 14:00:41

Beste heer Kempeneers
Graag had ik van u geweten of u ergens jongen hebt zitten van agapornis personatus Wildkeur en Agapornis Personatus Violet.
Ik heb momenteel twee handtamme Agapornis personatus wildkeur zitten, maar één van de twee is ziek en volgens de dierenarts heeft hij spijtig genoeg niet meer zo lang te gaan.
Daarom ben ik opzoek naar een nieuw vriendje voor hem die ik terug met de hand wilt grootbrengen, zodanig dat hij niet alleen valt.
Heb je ergens zicht op wanneer u een nestje zou hebben of eventueel een collega hobbykweker?
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet
Anthony Vlegels


Reactie:
Beste Anthony,

heeft de dierenarts verteld om welke ziekte het zou kunnen gaan ? Is toch goed omdat te weten vooraleer je een andere aankoopt en dat je andere agapornis er ook niet zal aan bezwijken.
Zelf heb ik momenteel geen wildkleur of violet beschikbaar.
Best eens kijken op www.aganpornidenclub.be en dan ga je naar de fotogalerij. Daar vind je niet alleen foto ‘s maar ook contactgegevens van de eigenaars.

Vriendelijke groeten,
Guido Kempeneers

Martijn 12-07-19 21:43:47

Hallo guido
Ik had misschien een domme vraag maar bij
Een warmtekooi moet dan de ventilator afzuigen of verse lucht inblazen mvg martijn


Reactie:
Dag Martijn,

lucht wordt in de warmte of ziekenkooi geblazen welk eerst opgewarmd wordt.

Vriendelijke groeten,
Guido kempeneers

M. van Erp 12-07-19 15:13:58

Hoi Guido, wat een geweldig mooie site zeg! Ik heb eigenlijk een vraagje: Mijn agapornis roseicollis mannetje 1,5 jaar heeft een spreidpootje (dat ondanks veel pogingen om recht te groeien). Volgens iemand die ik ken met zelfs maar één pootje, heeft het voor mekaar gekregen toch een nestje te krijgen. Weet U misschien hoe dit in zijn werk gaat met mijn koppeltje?

Met vriendelijke groet, Maarten, Eersel.


Reactie:
Dag Maarten,

als een mannetje spreidpoten heeft dat zal het niet mogelijk zijn om deze in te schakelen voor de kweken. De poten zijn namelijk heel belangrijk bij het paren namelijk hij zich vasthouden op de pop.

Vriendelijke groeten,
Guido kempeneers

Henk 25-06-19 20:47:10

Hee Guido,

Wat een mooie vogels en wat een duidelijke uitleg!

Nogmaals gaaf!

Groeten,
Henk

Hans Ridder 11-01-19 13:46:43

Beste GuidoWat een prachtige lilianae op Mondial in Zwolle. Terechte prijs, van harte gefeliciteerd.Met vriendelijke groetHans Ridder


Reactie:
Dankjewel Hans !

Frank Toonen 07-10-18 20:43:37

Hoi Guido je hebt een hele mooi leerzame website.
Ik heb hem met veel voldoening gelezen.
Ik vind het mooi dat u de ervaring deelt met de medemens.
En dit natuurlijk om deze mooie vogels die wij bezitten op een zo'n plezierig manier het naar hun zin te maken.
Vriendelijke sport groeten Frank Toonen


Reactie:
Dankjewel voor je reactie !

Mathijs heyligen 12-05-18 00:36:42

Beste guido.

Ik ben wonende te leopoldsburg. Ik ben pas nieuw in de wereld van de agaporniden maar wil er alles van te weten komen.. jij lijkt me dan ook een echte kenner... is er een mogelijkheid dat ik een keer op bezoek kom bij jou? Gewoon voor de tips, wat kan ik best kweken met wat, voeding,aankoo... kortom zowat alles.. je zou me hier veel plezier mee doen... groetjes mathijs .. je mag me ook contacteren op 0485722704


Reactie:
Dag Mathijs,
je mag mij altijd contacteren via messenger of via email.
Email : guido.kempeneers(at)telenet.be

F. Niessen 18-02-18 12:36:33

Beste Guido,Mag ik jouw Email adres ?We hebben een vraag over een bonte Personata die onze jongste dochter vorig jaar in Aalst van jouw gekocht heeft.Alvast bedankt,Gr, Niessen


Reactie:
Je kan mij mailen op guido.kempeneers(at)telenet.be

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand