Maaike Tukker 08-12-10 13:59:40

Hoi Allemaal,

Ik heb toen ik 10 jaar was guillain barre gehad, dat is nu 18 jaar geleden.
Nu heb ik op mijn been nog steeds een dove plek wie weet of dit een restverschijnsel is van deze ziekte?
groeten van Maaike

Edwin Buijs 11-10-10 22:20:38

Lieve Allemaal,

Ik wil jullie graag een update geven van mijn zoon Tomislav. Hij was 15 februari 2010 opgenomen in de VU, waar hij in totaal 8 weken heeft gelegen, waaronder 4 weken op de IC. 11 April naar Heliomare, waar men geen ligtillift had (wel op de IC....), het duurde ongeveer 2 weken voordat hij weer in de rolstoel kon. Begin juni met de taxi naar school, en ook weekends naar HUIS! 5 Augustus is hij na bijna 6 maanden permanent thuis gekomen. Hij fietst weer naar school (15-20 minuten), gaat nog naar fysio en 2x per week medisch fitness. Hij kan bijna alles weer. De reacties op mijn oproep waren fantastisch net als Heliomare. Iedereen hartelijk dank hiervoor en speciaal Patricia van de VSN!! Tomislav gaat weer heel goed met alles, alleen de ouders hebben het nu nog een beetje moeilijk en zijn het nog aan het verwerken. Echter hij is weer thuis en het is al bijna helemaal goed. Wij wensen iedereen die GBS of een andere ziekte heeft het allerbeste en ook voor de familieleden en direct betrokken!

Robert van Doorn 23-09-10 15:00:06

Het was op een vrijdagavond in juni 1992. Op de bruiloft van een familielid was ik aan het dansen. Mijn benen zwabberden alle kanten op, oncontroleerbaar. Ik dacht dat ik dronken was, maar had geen alcohol gedronken.

Maandag naar de huisarts, mijn benen voelden vermoeid. De huisarts had een vermoeden dat dit GBS kon zijn en stuurden me direct door naar het ziekenhuis. Na een week in het ziekenhuis verbleven te zijn mocht ik thuis m.b.v. een fysiotherapeut revalideren. Na een paar dagen kreeg ik 40 gr. koorts en werd het gevoel in de benen slechter. Weer het ziekenhuis in, 7 weken lang. Daarna enkele weken in een revalidatiecentrum gezeten. Het totale herstelproces heeft ca. 3 maanden geduurd.

Na 18 jaar (ben nu 41) weet ik dat ik niet 100 % zal herstellen. Na een lange dag ben ik blij de schoenen uit te kunnen doen, om mijn voeten te laten rusten. Een troost is echter, dat ik alles weer kan doen en door de liefde om me heen er goed vanaf ben gekomen.

Alisa. 07-09-10 15:47:17

Ik heb toen ik 4 jaar was GBS gekregen.
Ik kan me er niet veel van herrinneren ..
Alleen sommige momenten in het ziekenhuis.
Ik ben naar revalidatiecentrum Beatrixoord geweest en ben gelukkig goed genezen !

Groetjes

Ron Huigen 16-08-10 13:13:38

Ron 50 jr.In april van dit jaar GBS gehad, 5 weken ziekenhuis gelegen iets meer dan 2 weken aan beademing, daarna naar De Hoogstraat om te revalideren, kon niet meer lopen en mijn armen en handen niet goed bewegen, therapie gehad, daar 2 maanden intern gezeten, alles doet het weer, maar ben wel gauw moe.
Om dit alles te verwerken ben ik alles op gaan schrijven, het help wel met verwerking. Ik laat mijn tranen de vrije loop, maar van binnen doet het nog erg veel pijn.
Ik zend iedereen veel liefde en gezondheid toe.

Carine van Vugt 06-07-10 19:23:43

Hallo iedereen...ik wil jullie allen laten weten dat mijn dochter Lynn morgen weer naar huis mag ...na bijna 7 maanden ( ziekenhuis en revalidatie) kunnen we een streep trekken achter deze toch drukke periode.
Jullie konden Lynn haar toestand een tijdje volgen via een dagboek hier op de site maar doordat er iets fout is gegaan ben ik er mee opgehouden. Mochten er mensen zijn die misschien mijn dagboek hebben uitgeprint of opgeslaan dan zou ik dit heel graag horen ook zou het kunnen dat het nog in je webgeschiedenis staat als je het dagboek regelmatig bezocht...ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen want de eerste maand van mijn dagboek is helemaal weg.

Lynn is dinsdag op controle geweest in het ziekenhuis en op de EEG was te zien dat de zenuwen en het omhulsel nog steeds bezig waren met het herstel...de dokters waren tevreden over Lynn en we moesten verder niet meer op controle komen.

Morgen komt ze weer THUIS

liesbeth 29-06-10 13:57:26

ik heb nog altijd een soort litteken-pijn na het guillain barré syndroom gehad te hebben.
heeft iemaand hiereen remedie voor ?

Heidi Geys 01-06-10 20:22:16

In 1991 op 24jarige leeftijd heb ik GBS gehad. Ik ben helemaal hersteld en vind het heel spijtig dat de oorzaak vanwaar het komt nog steeds niet is gevonden!
Moed aan alle patiënten, er is nog een zalig leven na GBS. Groetjes

Mirjam van den Brand 01-06-10 20:22:07

Hoi Johan,

Ik wil even zeggen dat ik het geweldig vind dat je nog steeds deze site in de lucht houdt met zoveel verhalen en informatie. Voor Bryan is het nu 10 jaar geleden, maar ik krijg nog steeds mail van mensen die vragen hebben. Jouw site geeft een grote steun aan de mensen met GBS of een van de andere varianten.
Ga zo door!

Groetjes,
Mirjam

Joop en Marijke van Beers 26-05-10 19:53:02

Wat vervelend om te lezen dat er nog steeds zoveel mensen getroffen worden door GBS.

Wij hopen echter dat het met iedereen net zo goed komt als met Joop.

Lieve groetjes,

Joop en Marijke van Beers.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!