C.W.den Hoed 21-09-16 12:22:23

Lieve Perla,We hebben je leren kennen als een goede gids.We voelden ons op het gemak, als jij ons rond leidde in Roemenië Je hebt veel verteld over de mensen, over de moeilijkheden die zij hebben met werk vinden en de economie. Ook de corruptie kwam ter sprake. We zijn veel sympathie gaan voelen voor de bevolking.Je hebt veel uitleg gegeven bij de bezienswaardigheden, zodat we veel hebben geleerd in die korte tijd.Bedankt en veel geluk in je verdere leven.Kees en Tineke.

Kees en Anna Hurks 05-08-15 19:57:42

Servus Perla, Parel van Transsilvania. Op de vele groepsreizen die wij gemaakt hebben, hebben we nog niet eerder een reisleider/ster getroffen, die zo dicht bij haar "lieve reisgenoten" stond als jij. Ook bij het eten was je er bij. Met veel passie vertelde je over jouw land, je leven en afkomst en daardoor kreeg deze reis voor ons een dikke extra plus. Roemenië is een prachtig land hebben we ontdekt en heeft ons in alle opzichten verbaasd. Schoon, levendig en hoopvol voor de toekomst. Je vertederende en ook vermakelijke uitspraak van haarspeldbocht, aardverschuivingen en andere moeilijk uit te spreken Nederlandse woorden zullen we ons altijd blijven herinneren. Veel succes Perla, het ga je goed. Anna en Kees.

 Leo & Lief 29-06-12 19:27:43

Perla,
We willen je nog eens extra danken voor al het moois dat je ons hebt laten zien.
We hebben gans jouw land doorkruist, de natuur en cultuur, en het leven zoals het is.
Door deze reis en jouw goede begeleiding ( in het nedelands) hebben we een andere kijk gekregen op jouw land.
Jullie bevolking verdiend zeker respect.
Proficiat, met jouw kwaliteiten als gids.
Hopelijk tot ziens,
Leo en Lief
Carolus reizen - Roemenië reis

Roger en Bertha 20-06-12 21:38:19

Dank zij de gedreven gidse, Perla hebben wij een deugddoende rondreis in Roemenië gedaan.
Het is een zeer aangename belevingsreis geworden. Door de deskundige uitleg van Perla mochten wij het land en het volk ervaren zoals het werkelijke is. Zij kon ons vertellen uit haar eigen leven, de kennismaking met de vriendelijke mensen van de dorpjes was een belevenis om nooit te vergeten. Haar Roemeense taal om zetten in het Nederlands was lief en goed verstaanbaar. Haar positieve instelling en blije uitstraling gaf een meerwaarde aan heel de reis.
KORTOM ZALIG OM MEE TEMAKEN !
DANKJE WEL LIEVE PERLA

Hendrik 27-03-12 20:56:44

Hallo Perla,
Mijn rondreis door Roemenie in 2011 was heel erg leuk. Ik heb onder meer zeer van de gastvrijheid, de mooie natuur en het lekkere eten genoten! Het is zeker niet de laaste keer dat ik in jouw land ben geweest. Jammer dat veel mensen in het westen van Europa nog niet weten wat voor interessante dingen je in het oosten van Europa kunt ontdekken. De reis met journalisten uit alle uithoeken van de wereld was uitstekend georganiseerd en ik heb gedurende een week ontzettend veel gezien en beleefd! Hartelijk dank voor alles.
Groeten,
Hendrik

Corrie en Gino Scalzo 04-12-11 16:14:16

Hallo Perla, het is al weer even geleden dat wij door jou zijn rondgeleid door je mooie land Roemenie. We hebben er heel veel van genoten. Je hebt ons zo veel verteld en laten zien. Het was prachtig. We hopen dat je nog veel mensen rond mag leiden. Dank je wel voor alles en we hopen je nog eens te zien in Nederland, kunnen wij jou rondleiden. Lieve groet Corrie en Gino Scalzo

K.S. Chan 29-10-11 12:31:27

Beste Perla, Bedankt voor de goede begeleiding in jouw prachtige land Roemenië. Vooral het delen van jouw persoonlijke ervaring aan de groep geeft het me een beeld van jouw land. Door uitnodiging van enkele locale gasten, hebben we enige indruk van de cultuur en de samenleving. Bedankt voor de mooie reis in Roemenië. Veel succes en geluk, Jack Chan

Mieke Vulkers 26-10-11 22:46:58

Lieve Perla,
Zoveel mensen hebben mij afgelopen week gevraagd: Hoe was Roemenië? Dan weet ik niet waar ik moet beginnen! Zoveel verhalen, zoveel indrukken..... Het was maar een weekje, maar we hebben enorm veel gezien en geleerd. Ik weet zeker dat mijn reis met een andere gids niet zo mooi was geweest.
Ik hoop dat je nog veel mooie reizen mag doen. En ik hoop nog eens in jouw prachtige land terug te komen
Dankjewel voor alles,
Liefs van Mieke Vulkers

Jan en Riet Gort 20-10-11 17:54:35


Hallo Perla,
Door jouw goede begeleiding hebben we, tijdens onze rondreis, een prima indruk gekregen van de natuur en cultuur in jouw mooie land.
We hadden een heel gezellige groep en jouw verhalen over de situatie in Roemenie hebben een grote indruk op ons gemaakt.
Bedankt voor alles en veel succes in je werk en veel geluk in je verdere leven.
Groetjes, Riet en Jan

hilda en stijn 11-10-11 17:12:25

hello perla,

wij ook hebben met de pasar toeristen uit Belgie onder jou begeleiding
en op zo'n korte tijde een prachtig beeld gekregen van Brasov.We wensn
jou nog vele heerlijke momenten toe, bij het gidsen van groepsreizen en heel veel geluk voor u en de kinderen.
hilda en stijn

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies