caroline Karsten 20-11-19 15:16:01

Zaterdag 16 November was het zo ver. Zowasut kwam weer in de Schakel te Spanbroek.De band brengt zoveel enthousiasme over op onze bewoners dat er vele bewoners op de dansvloer staan en de liedjes feilloos mee zingen.Wat hebben jullie een leuk repertoire en wat fijn om onze bewoners zo te zien genieten.Allen bedankt en weer tot volgend jaar.

Aat de Vree 30-10-19 16:23:35

Beste bandleden,
Zaterdag 26 oktober hebben we een geweldig optreden gehad van de band. Alle bewoners die in de zaal aanwezig waren hebben een prachtige avond gehad, mooie muziek en een geweldig optreden van Margret. Er werd aan mij halverwege al gevraagd, komen ze volgend jaar weer. Groot was de teleurstelling dan ook toen we hoorden dat de band er mee gaat stoppen. Blij toen we hoorden dat we nog voor een optreden voor volgend jaar konden boeken.Uiteraard hebben we meteen weer gedaan.Nogmaals jullie allemaal bedankt voor deze mooie avond, met speciale dank aan Margret.
Met vriendelijke groetnamens de bewoners van Kwakershof,
Aat de Vree

Jan van Wees 10-10-19 14:32:34

Een fantastisch optreden op zondag 13 oktober van de band ZoWasUt. Zeer goede musici en Margret die - naast dat zij de sterren van de hemel zong - ook nog eens met verrassende kleding Na Mouskuri imiteerde. Ook met het liedje "Nee Karel nee" kreeg zij onze bewoners in haar ban. Weliswaar wonen wij in een seniorenflat, maar de voetjes gingen toch van de vloer en bezorgde deze 5-mans band ons een fantastische middag. Dank jullie wel.En tot zeker een volgende keer.Seniorenflat Oostervenne te Purmerend.

Samen Verder 05-10-19 16:09:56

Op zaterdag 14 september 2019 was de Seniorenband "ZôwasUt"naar Alkmaar gekomen voor een optreden voor "Samen Verder" in de Rekere.Bij aanvang van de muziek, zag je de mensen al verrast kijken, herkenbare muziek, klonk goed, life gespeeld.De verrassing werd nog groter toen er ook nog een paar verrassende acts werden opgevoerd, o.a. een bliksemoptreden van Nana Mouskouri en het lied van "Nee, Karel, niet vandaag"was helemaal een klapper met een speciale metamorfose. Sommigen zaten met rode koontjes te genieten. De mensen hebben erg genoten. Het was een geweldige opening van ons nieuwe seizoen 2019/2020. Dank jullie wel!!!

Zorgboerderij De Tulp 25-09-19 20:14:07

De week van 16 t/m 21 september vierde zorgboerderij De tulp haar 10 jarig bestaan. Daarvoor hadden wij donderdag19 september de band Zo was UT uitgenodigd voor een optreden voor onze deelnemers, partners, en bekenden. Voor ons waren jullie nog onbekend, maar hadden al vele goeie berichten gehoord. Dus de verwachting was hoog🎵🎶 Die is helemaal uitgekomen. Wat was het leuk en gezellig. Mooie instrumentale nummers, fijne bekende liedjes die bekend in de oren klonken, rock and roll, en ook nog een polonaise. En niet te vergeten Nana Mouscouri die ook nog even langs kwam. Er is gedanst ge-rock and rolled, en velen die met de polonaise mee deden. En dat voor onze senioren en 80 ers. Lieve mensen van Zo was UT, het was een middag met een gouden randje. Geweldig, we hebben allemaal een top middag gehad. Namens allen die er deze middag waren..BEDANKT👍♥️ Hartelijke groet team Zorgboerderij De Tulp.

KBO Blokker 28-05-19 11:24:32

Op zaterdag 18 mei trad ‘Zówasut’ op in de feestzaal van Het Gouden Hoofd van Blokker bij gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de plaatselijke Seniorenvereniging KBO Blokker. Al een kwartier voor het optreden moesten tafels en stoelen bijgesleept worden om de bijna honderd aanwezigen plaats te bieden in de uiteindelijk bomvolle zaal. En al die mensen hadden achteraf geen moment spijt van hun aanwezigheid. Met een schitterend gevarieerd repertoire aan nummers uit het nabije en het wat verder af gelegen verleden werden de mensen tot het uiterste vermaak. Daarbij leidden de vele acts met allerlei typetjes van zangeres Margret soms tot grote hilariteit en vrolijkheid. En ondanks de beperkte ruimte vanwege de grote belangstelling gingen hier en daar toch met grote regelmaat de voetjes van de vloer. Het bijna drie uur durende optreden kende eigenlijk alleen maar hoogtepunten, waardoor het elfde lustrumfeest van KBO Blokker meer dan geslaagd was met dank aan ‘Zówasut’.


Tini Reus 15-04-19 15:28:14

Op 9 april 2019 trad de band ZôwasUt op bij het Koedijker Vrouwen Gilde. Een avond vol nostalgie, met nummers uit de jaren 60/70, gebracht door de enthousiaste leden van de band en Margret, de zangeres, die ook enige leuke verrassende act's opvoerde! De sfeer zat er al gauw in, doordat de dames de bekende liederen spontaan meezongen en meerdere dames niet konden blijven zitten en lekker gingen dansen. Aan het eind van de avond zette Margret de polonaise in, waaraan een groot aantal dames meededen. Wij kijken terug op een vrolijke avond met goede muziek en zang. Een mooie afsluiting van dit seizoen!
Bedankt namens het K.V.G. Henriëtte Slager secr.

KVG Zwaag 24-03-19 20:32:32


Beste leden van ZôwasUt. Wij hebben gisteravond genoten van het optreden van jullie band. Een mooie mix van songs en acts van muziek uit de jaren 1960 tot 1980. Het was goed te verstaan en je kon ook met iemand praten.Echt een ouderwetse dansavond zoals je vroeger had, muziek die je mooi vindt en de gezelligheid van mensen ontmoeten. Degene die er waren hadden veel plezier. Vriendelijke groeten Rina Gitzels, secr. Kvg Zwaag

De Smartsingers 07-03-19 15:00:56

Voor het meezing koor "De Smartsingers" uit Oudkarspel kon de begin van het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met het optreden van de band "ZowasUt" tijdens onze nieuwjaars receptie. De wijze waarop deze muzikanten hun nummers uit de de jaren 60-70 en 80 brachten was super en paste uitstekend bij de leden van ons koor, wat hebben we hiervan genoten en natuurlijk flink meegezongen. Margret zorgde met haar mooie acts dat de lachspieren ook goed in beweging zijn gekomen wat hebben we van haar en deze band veel plezier gehad Toppie !! de avond kon niet meer stuk. De band "ZowasUt" een aanrader !!
Bedankt namens de "Smartsingers"Bert Hofsink

Annemiek 18-02-19 16:48:53

Zaterdag avond 16-02-2019 speelde Zo was Ut in Avondlicht in Hoorn. Mijn moeder van 86 die daar woont en ik waren er ook bij. Het spectaculaire optreden van Margret met de verkleedpartijen ziel reuze in de smaak. De sfeer zat er goed in. Er werd gedanst en gelachen. Mijn moeder heeft de avond van haar leven gehad, Zij heeft ook gedanst en kreeg complimenten van de andere ouderen dat ze zo goed kon dansen. De band speelde allemaal liedjes die mijn moeder en de anderen mee konden zingen. Dit vonden ze allemaal heel erg leuk, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Heel erg bedankt voor het mooie optreden!!!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda