Emmy Voorthuijsen 19-03-20 15:55:44

Woensdag 4 maart 2020 hebben wij bij Westerhaven ontzettend genoten van jullie optreden. Het viel zeer goed in de smaak vooral de (dikke dame van he Karel) was een succes. Prachtige muziek en de bewoners werden er allemaal bij betrokken. Heel erg bedankt en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet vanuit Westerhaven.

Senioren Vereniging Wognum 29-01-20 17:53:31

Wat een gezellige middag was het op dinsdag 21 januari j.l. Een
volle zaal in Café Restaurant Stam te Wognum genoot zichtbaar van een optreden van de band ZôwasUt. Herkenbare liedjes uit de zestiger en zeventiger jaren werden moeiteloos ten gehore gebracht en samen met zangeres Margret, die met mooie zang en een tweetal hilarische optredens de lachers op haar hand kreeg. Kortom een zeer geslaagde middag waar de leden van de Senioren Vereniging Wognum erg van genoten hebben.
Met vriendelijke groeten, Marianne van Zoonen.

Vrouwen Kontact Obdam 16-01-20 09:43:07

Jullie optreden van woensdag 15 januari was geweldig! Iedereen deed mee en wat hebben we gelachen. En genoten van de muziek van vroeger, een van onze leden zei: het is net alsof we op een bruiloft zijn.
Bedankt, gr Anitasijts-kos

Vrouwen van Nu Hem Venhuizen 08-01-20 12:37:13

Na afloop van onze kerstavond waren er enorme leuke en warme reacties van de leden over onze kerstbijeenkomst. Zoals sommige vertelden, “het was een top avond”.

Zonnebloemvereniging Akersloot 17-12-19 18:10:03

Jullie optreden op zaterdag 14 december was geweldig.Wat hebben onze gasten en vrijwilligers genoten van dit optreden van Zôwasut. Er werd gedanst en volop meegezongen door de aanwezigen, kortom : een groot feest ! Onze hartelijke dank hiervoor.
De Zonnebloemvereniging Akersloot.

caroline Karsten 20-11-19 15:16:01

Zaterdag 16 November was het zo ver. Zowasut kwam weer in de Schakel te Spanbroek.De band brengt zoveel enthousiasme over op onze bewoners dat er vele bewoners op de dansvloer staan en de liedjes feilloos mee zingen.Wat hebben jullie een leuk repertoire en wat fijn om onze bewoners zo te zien genieten.Allen bedankt en weer tot volgend jaar.

Aat de Vree 30-10-19 16:23:35

Beste bandleden,
Zaterdag 26 oktober hebben we een geweldig optreden gehad van de band. Alle bewoners die in de zaal aanwezig waren hebben een prachtige avond gehad, mooie muziek en een geweldig optreden van Margret. Er werd aan mij halverwege al gevraagd, komen ze volgend jaar weer. Groot was de teleurstelling dan ook toen we hoorden dat de band er mee gaat stoppen. Blij toen we hoorden dat we nog voor een optreden voor volgend jaar konden boeken.Uiteraard hebben we meteen weer gedaan.Nogmaals jullie allemaal bedankt voor deze mooie avond, met speciale dank aan Margret.
Met vriendelijke groetnamens de bewoners van Kwakershof,
Aat de Vree

Jan van Wees 10-10-19 14:32:34

Een fantastisch optreden op zondag 13 oktober van de band ZoWasUt. Zeer goede musici en Margret die - naast dat zij de sterren van de hemel zong - ook nog eens met verrassende kleding Na Mouskuri imiteerde. Ook met het liedje "Nee Karel nee" kreeg zij onze bewoners in haar ban. Weliswaar wonen wij in een seniorenflat, maar de voetjes gingen toch van de vloer en bezorgde deze 5-mans band ons een fantastische middag. Dank jullie wel.En tot zeker een volgende keer.Seniorenflat Oostervenne te Purmerend.

Samen Verder 05-10-19 16:09:56

Op zaterdag 14 september 2019 was de Seniorenband "ZôwasUt"naar Alkmaar gekomen voor een optreden voor "Samen Verder" in de Rekere.Bij aanvang van de muziek, zag je de mensen al verrast kijken, herkenbare muziek, klonk goed, life gespeeld.De verrassing werd nog groter toen er ook nog een paar verrassende acts werden opgevoerd, o.a. een bliksemoptreden van Nana Mouskouri en het lied van "Nee, Karel, niet vandaag"was helemaal een klapper met een speciale metamorfose. Sommigen zaten met rode koontjes te genieten. De mensen hebben erg genoten. Het was een geweldige opening van ons nieuwe seizoen 2019/2020. Dank jullie wel!!!

Zorgboerderij De Tulp 25-09-19 20:14:07

De week van 16 t/m 21 september vierde zorgboerderij De tulp haar 10 jarig bestaan. Daarvoor hadden wij donderdag19 september de band Zo was UT uitgenodigd voor een optreden voor onze deelnemers, partners, en bekenden. Voor ons waren jullie nog onbekend, maar hadden al vele goeie berichten gehoord. Dus de verwachting was hoog🎵🎶 Die is helemaal uitgekomen. Wat was het leuk en gezellig. Mooie instrumentale nummers, fijne bekende liedjes die bekend in de oren klonken, rock and roll, en ook nog een polonaise. En niet te vergeten Nana Mouscouri die ook nog even langs kwam. Er is gedanst ge-rock and rolled, en velen die met de polonaise mee deden. En dat voor onze senioren en 80 ers. Lieve mensen van Zo was UT, het was een middag met een gouden randje. Geweldig, we hebben allemaal een top middag gehad. Namens allen die er deze middag waren..BEDANKT👍♥️ Hartelijke groet team Zorgboerderij De Tulp.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies