Zonnebloem Bovenkarspel 26-04-23 19:20:43

Op 15 april 2023 hadden we de ontspanningsmiddag van de Zonnebloem Bovenkarspel in "De halve maan". Met een optreden van de groep ZôwasUt. Het was een hele gezellige middag vooral door de muziek uit de jaren 60. De gasten kregen eerst koffie of thee met wat lekkers. De band speelde ondertussen hun favoriete nummers en de gasten werden getrakteerd op een borrel met hapjes waarna de voetjes, voor zo ver mogelijk was, van de vloer. Het was een zeer geslaagde middag onder leiding van ZôwasUt, Top middag, bandleden bedankt.
Gr. Marian en Trudy

R Bakker 07-11-21 13:09:19

Beste ZoWas Ut bandleden ,bij deze wil ik u allen bedanken voor de SUPER gezellige avond ,die jullie ons bezorgd hebben ,met het 25 JARIG bestaan van Stede Borgh.

Rina 22-10-21 16:14:00

Zaterdag 9 oktober had ik het genoegen gast te mogen zijn bij een optreden van ZôwasUt. Het optreden was georganiseerd voor de bewoners van Seniorencomplex de Botterhoek in Purmerend. De bewoners zaten al gezellig in de Recreatiezaal met een drankje te wachten toen de eerste instrumentale nummers werden ingezet. De stemming zat er al lekker in toen Soeur Sourire binnenkwam en compleet in dialect kwam vertellen dat ze auditie ging doen voor The Voice Senior met het liedje Dominique. Op de aanstekelijke muziek uit de jaren 60 en 70 werd zelfs een dansje geoefend in de hal. Er werd volop meegeklapt en gezongen op de herkenbare muziek. Hilarisch was ook de act van Karel. Het was een geslaagde avond met veel lachende en blije gezichten. Bedankt voor de gezellige avond.

Emmy Voorthuijsen 19-03-20 15:55:44

Woensdag 4 maart 2020 hebben wij bij Westerhaven ontzettend genoten van jullie optreden. Het viel zeer goed in de smaak vooral de (dikke dame van he Karel) was een succes. Prachtige muziek en de bewoners werden er allemaal bij betrokken. Heel erg bedankt en voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet vanuit Westerhaven.

Senioren Vereniging Wognum 29-01-20 17:53:31

Wat een gezellige middag was het op dinsdag 21 januari j.l. Een
volle zaal in Café Restaurant Stam te Wognum genoot zichtbaar van een optreden van de band ZôwasUt. Herkenbare liedjes uit de zestiger en zeventiger jaren werden moeiteloos ten gehore gebracht en samen met zangeres Margret, die met mooie zang en een tweetal hilarische optredens de lachers op haar hand kreeg. Kortom een zeer geslaagde middag waar de leden van de Senioren Vereniging Wognum erg van genoten hebben.
Met vriendelijke groeten, Marianne van Zoonen.

Vrouwen Kontact Obdam 16-01-20 09:43:07

Jullie optreden van woensdag 15 januari was geweldig! Iedereen deed mee en wat hebben we gelachen. En genoten van de muziek van vroeger, een van onze leden zei: het is net alsof we op een bruiloft zijn.
Bedankt, gr Anitasijts-kos

Vrouwen van Nu Hem Venhuizen 08-01-20 12:37:13

Na afloop van onze kerstavond waren er enorme leuke en warme reacties van de leden over onze kerstbijeenkomst. Zoals sommige vertelden, “het was een top avond”.

Zonnebloemvereniging Akersloot 17-12-19 18:10:03

Jullie optreden op zaterdag 14 december was geweldig.Wat hebben onze gasten en vrijwilligers genoten van dit optreden van Zôwasut. Er werd gedanst en volop meegezongen door de aanwezigen, kortom : een groot feest ! Onze hartelijke dank hiervoor.
De Zonnebloemvereniging Akersloot.

caroline Karsten 20-11-19 15:16:01

Zaterdag 16 November was het zo ver. Zowasut kwam weer in de Schakel te Spanbroek.De band brengt zoveel enthousiasme over op onze bewoners dat er vele bewoners op de dansvloer staan en de liedjes feilloos mee zingen.Wat hebben jullie een leuk repertoire en wat fijn om onze bewoners zo te zien genieten.Allen bedankt en weer tot volgend jaar.

Aat de Vree 30-10-19 16:23:35

Beste bandleden,
Zaterdag 26 oktober hebben we een geweldig optreden gehad van de band. Alle bewoners die in de zaal aanwezig waren hebben een prachtige avond gehad, mooie muziek en een geweldig optreden van Margret. Er werd aan mij halverwege al gevraagd, komen ze volgend jaar weer. Groot was de teleurstelling dan ook toen we hoorden dat de band er mee gaat stoppen. Blij toen we hoorden dat we nog voor een optreden voor volgend jaar konden boeken.Uiteraard hebben we meteen weer gedaan.Nogmaals jullie allemaal bedankt voor deze mooie avond, met speciale dank aan Margret.
Met vriendelijke groetnamens de bewoners van Kwakershof,
Aat de Vree

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies