KVG Zwaag 24-03-19 20:32:32


Beste leden van ZôwasUt. Wij hebben gisteravond genoten van het optreden van jullie band. Een mooie mix van songs en acts van muziek uit de jaren 1960 tot 1980. Het was goed te verstaan en je kon ook met iemand praten.Echt een ouderwetse dansavond zoals je vroeger had, muziek die je mooi vindt en de gezelligheid van mensen ontmoeten. Degene die er waren hadden veel plezier. Vriendelijke groeten Rina Gitzels, secr. Kvg Zwaag

De Smartsingers 07-03-19 15:00:56

Voor het meezing koor "De Smartsingers" uit Oudkarspel kon de begin van het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met het optreden van de band "ZowasUt" tijdens onze nieuwjaars receptie. De wijze waarop deze muzikanten hun nummers uit de de jaren 60-70 en 80 brachten was super en paste uitstekend bij de leden van ons koor, wat hebben we hiervan genoten en natuurlijk flink meegezongen. Margret zorgde met haar mooie acts dat de lachspieren ook goed in beweging zijn gekomen wat hebben we van haar en deze band veel plezier gehad Toppie !! de avond kon niet meer stuk. De band "ZowasUt" een aanrader !!
Bedankt namens de "Smartsingers"Bert Hofsink

Annemiek 18-02-19 16:48:53

Zaterdag avond 16-02-2019 speelde Zo was Ut in Avondlicht in Hoorn. Mijn moeder van 86 die daar woont en ik waren er ook bij. Het spectaculaire optreden van Margret met de verkleedpartijen ziel reuze in de smaak. De sfeer zat er goed in. Er werd gedanst en gelachen. Mijn moeder heeft de avond van haar leven gehad, Zij heeft ook gedanst en kreeg complimenten van de andere ouderen dat ze zo goed kon dansen. De band speelde allemaal liedjes die mijn moeder en de anderen mee konden zingen. Dit vonden ze allemaal heel erg leuk, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Heel erg bedankt voor het mooie optreden!!!!

Gejo Molenaar 22-12-18 21:54:37

Dag Piet,

Ik heb even op jullie website gekeken. Heel leuk dat verslag en die foto's. Ja, we hebben een hele leuke middag beleefd met jullie muziek en zang. Even waren we terug in de tijd van schoolfeestjes,verkeringen enz. En dan die leuke acts. Dat is écht een hele leuke onderbreking. Jullie speelden fantastisch en de zangeres/actrice is geweldig. De keuze van de nummers was prima. De kok en het personeel in de keuken konden meegenieten van jullie muziek en het beviel hen ook uitstekend. Af en toe tref ik iemand in het dorp die ook de kerstmiddag bijgewoond heeft en dan is het altijd: "t was leuk hè "en een duim omhoog. Dus ..... jullie kunnen dik tevreden zijn over jullie optreden. Voor de band "Zô was ut.." fijne feestdagen en een goede start in 2019.

Vr. groet: Gejo. "Senioren 55 " Warmenhuizen

Caroline Karsten 10-12-18 21:32:21

Afgelopen zaterdag mochten we de band weer verwelkomen voor het derde jaar. Met vol enthousiasme weet deze band er weer een super middag van te maken voor onze bewoners. Wat een feestje is het elke keer weer. Bewoners op de dansvloer die normaal niet mee willen naar een activiteit, ze weten het elke keer weer voor elkaar te krijgen. Dank jullie wel voor deze fantastische middag.

a.l.vanacker 29-07-18 12:25:52

lieve leden van zo wasutwat hebben jullie ons weer een geweldige middag verzorgd met het kermisdeuntje voor de ouderen.heel veel leuke reacties van de aanwezige ouderen en ze vinden het allemaal voor hehaling vatbaar wat alweer voor volgend jaar geregeld is.namens het bestuur van senioren vereniging kleine sluis centrum nogmaals dank voor het gebodene hartelijke groeten dolf vanacker

Piet Haakman 20-06-18 12:52:09

Lieve Margret, beste Bert, Nico en Rinus ...Enorm bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag. Mede door jullie inbreng is het een geweldig mooi en geslaagd feest geworden. Jullie zijn kanjers.Groet, Piet.

Gezellig bij ons Thuis 03-06-18 18:42:26

Zaterdagavond was het eindelijk zover dat de Band van Zowasut weer eens kwam spelen voor de ouderen in Betsy Perk in Hoorn. Margaret hield nog een speech waarin ze zei ik ben heel blij dat ik nog veel ouderen herken waar ze zeer emotioneel van werd. Vanaf het begin dat de band ging spelen zat iedereen mee te zingen en te zwaaien met hun handen. Ook werd er een paar keer gedanst en zelfs een polonaise door het Restaurant van de Bijenkorf. In de pauze werd een grote loterij gehouden met prijzen die aangeboden zijn door de middenstand en mensen van de markt. Daarna ging de muziek weer beginnen zelfs Nana Mouskouri werd nagedaan door Margaret de zangeres van de Band. Zowasut hartelijk bedankt voor deze geweldige avond. Wij van Gezellig bij ons Thuis hopen jullie nog eens te zien.

KBO afd. Langedijk 28-05-18 19:20:05

23 mei 2018Optreden voor KBO afd. Langedijk. Op deze middag werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet.Het was een zeer geslaagd optreden. Heel herkenbaar, die liedjes uit de jaren '50 en '60. Muzikaal was het top. Dankzij "zo was ut" een zeer geslaagde middag.

Mirella 03-05-18 16:51:18

Vanmiddag heeft ZôwasUt een geweldig optreden verzorgd in het Jaap van Praag in Purmerend. De bewoners hebben hier ontzettend van genoten. Het was een hele gezellige middag, met herkenbare muziek. Bedankt! Groetjes Mirella.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?