KBO Blokker 28-05-19 11:24:32

Op zaterdag 18 mei trad ‘Zówasut’ op in de feestzaal van Het Gouden Hoofd van Blokker bij gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de plaatselijke Seniorenvereniging KBO Blokker. Al een kwartier voor het optreden moesten tafels en stoelen bijgesleept worden om de bijna honderd aanwezigen plaats te bieden in de uiteindelijk bomvolle zaal. En al die mensen hadden achteraf geen moment spijt van hun aanwezigheid. Met een schitterend gevarieerd repertoire aan nummers uit het nabije en het wat verder af gelegen verleden werden de mensen tot het uiterste vermaak. Daarbij leidden de vele acts met allerlei typetjes van zangeres Margret soms tot grote hilariteit en vrolijkheid. En ondanks de beperkte ruimte vanwege de grote belangstelling gingen hier en daar toch met grote regelmaat de voetjes van de vloer. Het bijna drie uur durende optreden kende eigenlijk alleen maar hoogtepunten, waardoor het elfde lustrumfeest van KBO Blokker meer dan geslaagd was met dank aan ‘Zówasut’.


Tini Reus 15-04-19 15:28:14

Op 9 april 2019 trad de band ZôwasUt op bij het Koedijker Vrouwen Gilde. Een avond vol nostalgie, met nummers uit de jaren 60/70, gebracht door de enthousiaste leden van de band en Margret, de zangeres, die ook enige leuke verrassende act's opvoerde! De sfeer zat er al gauw in, doordat de dames de bekende liederen spontaan meezongen en meerdere dames niet konden blijven zitten en lekker gingen dansen. Aan het eind van de avond zette Margret de polonaise in, waaraan een groot aantal dames meededen. Wij kijken terug op een vrolijke avond met goede muziek en zang. Een mooie afsluiting van dit seizoen!
Bedankt namens het K.V.G. Henriëtte Slager secr.

KVG Zwaag 24-03-19 20:32:32


Beste leden van ZôwasUt. Wij hebben gisteravond genoten van het optreden van jullie band. Een mooie mix van songs en acts van muziek uit de jaren 1960 tot 1980. Het was goed te verstaan en je kon ook met iemand praten.Echt een ouderwetse dansavond zoals je vroeger had, muziek die je mooi vindt en de gezelligheid van mensen ontmoeten. Degene die er waren hadden veel plezier. Vriendelijke groeten Rina Gitzels, secr. Kvg Zwaag

De Smartsingers 07-03-19 15:00:56

Voor het meezing koor "De Smartsingers" uit Oudkarspel kon de begin van het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met het optreden van de band "ZowasUt" tijdens onze nieuwjaars receptie. De wijze waarop deze muzikanten hun nummers uit de de jaren 60-70 en 80 brachten was super en paste uitstekend bij de leden van ons koor, wat hebben we hiervan genoten en natuurlijk flink meegezongen. Margret zorgde met haar mooie acts dat de lachspieren ook goed in beweging zijn gekomen wat hebben we van haar en deze band veel plezier gehad Toppie !! de avond kon niet meer stuk. De band "ZowasUt" een aanrader !!
Bedankt namens de "Smartsingers"Bert Hofsink

Annemiek 18-02-19 16:48:53

Zaterdag avond 16-02-2019 speelde Zo was Ut in Avondlicht in Hoorn. Mijn moeder van 86 die daar woont en ik waren er ook bij. Het spectaculaire optreden van Margret met de verkleedpartijen ziel reuze in de smaak. De sfeer zat er goed in. Er werd gedanst en gelachen. Mijn moeder heeft de avond van haar leven gehad, Zij heeft ook gedanst en kreeg complimenten van de andere ouderen dat ze zo goed kon dansen. De band speelde allemaal liedjes die mijn moeder en de anderen mee konden zingen. Dit vonden ze allemaal heel erg leuk, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Heel erg bedankt voor het mooie optreden!!!!

Gejo Molenaar 22-12-18 21:54:37

Dag Piet,

Ik heb even op jullie website gekeken. Heel leuk dat verslag en die foto's. Ja, we hebben een hele leuke middag beleefd met jullie muziek en zang. Even waren we terug in de tijd van schoolfeestjes,verkeringen enz. En dan die leuke acts. Dat is écht een hele leuke onderbreking. Jullie speelden fantastisch en de zangeres/actrice is geweldig. De keuze van de nummers was prima. De kok en het personeel in de keuken konden meegenieten van jullie muziek en het beviel hen ook uitstekend. Af en toe tref ik iemand in het dorp die ook de kerstmiddag bijgewoond heeft en dan is het altijd: "t was leuk hè "en een duim omhoog. Dus ..... jullie kunnen dik tevreden zijn over jullie optreden. Voor de band "Zô was ut.." fijne feestdagen en een goede start in 2019.

Vr. groet: Gejo. "Senioren 55 " Warmenhuizen

Caroline Karsten 10-12-18 21:32:21

Afgelopen zaterdag mochten we de band weer verwelkomen voor het derde jaar. Met vol enthousiasme weet deze band er weer een super middag van te maken voor onze bewoners. Wat een feestje is het elke keer weer. Bewoners op de dansvloer die normaal niet mee willen naar een activiteit, ze weten het elke keer weer voor elkaar te krijgen. Dank jullie wel voor deze fantastische middag.

a.l.vanacker 29-07-18 12:25:52

lieve leden van zo wasutwat hebben jullie ons weer een geweldige middag verzorgd met het kermisdeuntje voor de ouderen.heel veel leuke reacties van de aanwezige ouderen en ze vinden het allemaal voor hehaling vatbaar wat alweer voor volgend jaar geregeld is.namens het bestuur van senioren vereniging kleine sluis centrum nogmaals dank voor het gebodene hartelijke groeten dolf vanacker

Piet Haakman 20-06-18 12:52:09

Lieve Margret, beste Bert, Nico en Rinus ...Enorm bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan ter gelegenheid van mijn 70e verjaardag. Mede door jullie inbreng is het een geweldig mooi en geslaagd feest geworden. Jullie zijn kanjers.Groet, Piet.

Gezellig bij ons Thuis 03-06-18 18:42:26

Zaterdagavond was het eindelijk zover dat de Band van Zowasut weer eens kwam spelen voor de ouderen in Betsy Perk in Hoorn. Margaret hield nog een speech waarin ze zei ik ben heel blij dat ik nog veel ouderen herken waar ze zeer emotioneel van werd. Vanaf het begin dat de band ging spelen zat iedereen mee te zingen en te zwaaien met hun handen. Ook werd er een paar keer gedanst en zelfs een polonaise door het Restaurant van de Bijenkorf. In de pauze werd een grote loterij gehouden met prijzen die aangeboden zijn door de middenstand en mensen van de markt. Daarna ging de muziek weer beginnen zelfs Nana Mouskouri werd nagedaan door Margaret de zangeres van de Band. Zowasut hartelijk bedankt voor deze geweldige avond. Wij van Gezellig bij ons Thuis hopen jullie nog eens te zien.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies