Gezellig bij ons Thuis 20-04-18 19:23:37

Margaret is zeer bekend bij vele bewoners van Betsy Perk maar vooral bij haar collega's. Ook ik ken haar van het Restaurant toen ze nog in Betsy Perk werkte. Wij van Gezellig bij ons Thuis zijn blij dat jullie nogmaals komen spelen in BETSY PERK. Wij zien er naar uit.
Groet Leen

Nico Boon 14-04-18 18:22:23

Afgelopen middag hebben jullie opgetreden voor de zonnebloem, in Assendelft.Persoonlijk,en ik weet eigenlijk zeker, velen met mij, vonden het een groot succes. Wist niet, dat er met zoveel liedjes van vroeger, nog zoveel gedaan werd.Persoonlijk werd ik nog uitgenodigd, om de twist te doen. Het ging me nog redelijk af, maar de jaren beginnen wel te tellen voor mij.Wil jullie hierbij deze nog een persoonlijk dankwoord geven, voor jullie optreden, maar ook voor jullie inzet, en inzicht, in wat er leefde, bij de oudere en gehandicapte groepen. Heb afgelopen mensen veel zien genieten. Blijf vooral doorgaan, met wat jullie doen!!Eerst had ik het idee, dat jullie uit vole dam kwamen, maar dat bleek niet zo te zijn. Hoorde wel wat herkenning. Toen jullie zangeres tot slot de bandleden voorstelde,wist ik het ook eigenlijk wel. Mijn moeder kwam ook uit de noord.Westwoud.vandaar de herkenning.Vond dat een leuke bijkomstigheid. Nogmaals, ga door, en heel veel succes. Groet Nico Boon te Assendelft.
PS. Hoop jullie band nog eens een keertje te ontmoeten en te beluisteren.

S. Verduin 02-04-18 21:10:55

Op zaterdag 31 maart 2018 trad Zôwasut op voor onze vereniging de Zonnebloem in Akersloot. Wat hebben wij, de vrijwilligers, maar vooral, wat hebben onze gasten genoten. Er werd dan ook volop meegezongen met de vele herkenbare liedjes, en er werd gedanst. En bij de soms clowneske optredens van de zangeres Margret moest er menige buik even worden vastgehouden van het lachen, het was echt kostelijk. Zôwasut heeft onze vereniging en onze gasten een onvergetelijke middag bezorgd, en wij willen ze daar dan ook hartelijk voor bedanken.

Gerard Klappe 19-03-18 13:02:39

Zondag 18 maart was Zo was Ut bij ons te gast in de Oostervenne .Daar hebben zij ons een fantastische middag bezorgd in onze gemeenschappelijke ruimte het Trefpunt. met hun diversiteit aan muziek hebben zij onze bewoners een onvergetelijke middag bezorgd dit is absoluut voor herhaling vatbaar en wij willen hun graag weer terug zien.graag wil ik alle muziekkanten hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken , wat hun ook uitstekend is gelukt.nogmaals hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer.

rigtershof 27-02-18 14:04:58

zondag 11 februari heeft "Zo was ut" bij ons het carnavals optreden gedaan. Het was een hele leuke, gezellige middag en vooral de acts van de zangeres waren fantastisch. De bewoners hebben genoten en wij ook. Bedankt.

Marcanto 07-02-18 12:15:22

Wat was het ouderwets gezellig. Er is gedanst, gezongen en er zijn stukjes voorgedragen. Zelfs een polonaise ontbrak niet. ZôwasUt speelde goed in op de sfeer in de zaal. Een avond, waar we nog lang over na zullen praten. Bedankt!!!!

Anita de Brabander 17-12-17 12:15:16

Wat hebben we gisteren een leuk feest gehad t.g.v. mams 80e verjaardag! Niet in de laatste plaats door ZôwasUt. Gezellige muziek, leuke maar ook hilarische acts erbij die soms heel wat mannenharten sneller deed kloppen hahaha! Heel erg bedankt voor de sfeervolle middag/avond, ook namens ma, ze kijkt hier met heel veel plezier op terug! Liefs Anita

de Schakel 11-12-17 18:33:15

Wat weer een prachtig optreden van zo was ut. De bewoners hebben enorm genoten, wat te merken was aan de vele voetjes op de vloer tijdens de poloniase. En wat een veelzijdig optreden van Nana Mouskouri tot de kerstman. Complimenten voor de hele band. Top en tot volgend jaar.

Verzorgingshuis St.Jozef 23-11-17 18:22:32

Wat een mooi optreden hebben jullie gegeven in ons verzorgings huis. De bewoners hebben ontzettend genoten, zeker voor herhaling vatbaar. Namens de bewoners bedankt. Jullie waren TOP.

Tineke de Boer 09-11-17 13:05:50

40 jaar KBO in de Noord....'Zowasut' kwam voor ons optreden. Wat een avond! Iedereen heeft zo genoten! Vanmorgen in de kerk...het gesprek ging over deze geweldige band. Boodschappen halen in de Dagwinkel...het gesprek ging over deze geweldige band. Bibliotheek...het gesprek ging over...We genieten nog lang na! Dank jullie wel!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?