Anja Eilander 30-10-17 23:00:35

Beste mensen van Zo Was Ut, wat was het weer een bar mooi feest afgelopen zaterdag. Namens iedereen die aanwezig was bij het 10-jarig bestaan van Zonnebloem afd.Langedijk afd.Zuid ontzettend bedankt.

Trudy Ligthart 23-10-17 13:48:18

Wat een geweldig optreden bij ons 60 jarig bestaan van de KBO Bovenkarspel . De mensen hebben genoten het was een fantastische middag bedankt daarvoor.

Alie de Reus-Brantjes 20-09-17 09:09:10

Het was geweldig !!!!! Wat hebben we een leuke avond gehad. Mooie liedjes en prachtige muzikale stukken uit onze jeugd. En een paar ontzettend leuke act's van Margret. We waren weer even terug in de tijd van toen. En heel veel gezelligheid. Jullie kregen de hele zaal mee. Wat hebben we genoten! Bedankt 😀 Alie de Reus-Brantjes (voorzitter van de Kath. Vrouwenbeweging Uitgeest

Saskia Noom 20-09-17 08:48:57

Heel hartelijk bedankt voor het geweldige optreden van gisteravond bij de KVB in Uitgeest. Zoals vele leden zeiden: "het was net een ouderwets gezellige boerenbruiloft". Graag tot een volgende keer!

Nini 28-03-17 20:24:02

Wat een geweldig optreden van ZOwasUt in het Jaap van Praag afgelopen zondagmiddag. De bewoners hebben zo genoten. Mooie en gezellige liedjes van toen. En dan de verschillende typetjes zoals Nana Mouskouri, hilarisch!! ZowasUt, dit doen wij graag nog eens, dank jullie wel!!

bruina cieraad,bew.comm.de per 05-03-17 14:36:48

Lieve bandleden,Wij hebben weer onwijs genoten van jullie optreden op dolle dinsdag 27 februari j.l. op onze caarnavalsavond in de perelaar te zwaag.Zowel de bewoners als vrijwilligers hadden een topavond.Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

carienleegwater 18-01-17 21:38:48

Hey allen, ik wil heel graag onze mening namens team Haemstede geven; ik kwam vandaag weer op het werk en de bewoners hadden het er nog over en moesten lachen over de gebeurtenissen en de leuke acts van Margaret. Sowieso heel erg lief dat Margaret met de bewoners ging dansen. en zich heel betrokken opstelt. De muziek was top gelijk al bij het begin. Iedereen was aan het dansen ook de mannen die je normaal niet op de dansvloer krijgt, nou dat wil wat zeggen he. We hebben heel erg genoten nogmaals bedankt hiervoor, ook de collega's -vrijwilligers en aanhang -familie vonden het top! Jullie zijn super. Tot ziens/hoors . Met vriendelijke groet, Carien Leegwater.( Bergen de Haemstede)

yvonne botman 16-11-16 21:20:08

wo 16-11-2016 Een fijne avond met gouwe oude goeie muziek .Hebben dan ook zeer genoten .Komen graag een volgende keer weer. Zou haast vergeten ,het eten was ook heerlijk. Bedankt Piet en Yvonne Botman Lutjebroek

Ed Loman 06-11-16 20:04:04

Donderdag 3 november was onze jaarlijkse feestmiddag van de Zonnebloen afd Graft / De Rijp in de Rijpereilanden.Een half jaar geleden kwam een van onze vrijwilligers Trudy met het idee om " Zowasut" uit te nodigen.Het bestuur nam het idee van Trudy over en ""Zowasut" werd voor 3 november vast gelegd.Wat een fantastische middag werd het , de gasten genoten van de muziek uit de jaren 60 en 70 , en vooral van de act,s die als een rode draad in het programma werden opgevoerd .Wij willen alle bandleden nogmaas hartelijk bedanken voor de geweldige middag.Mijnheer Haakman nog bedankt voor verslag met de foto's die u heeft geschreven.

Luc Vos 22-10-16 13:05:48

met liedjes en acts van jaren terug heeft de band ZowasUt onze feestavond op een zeer geslaagde wijze ingevuld.het gebrachte repertoire was zeer herkenbaar en nodigde uit tot luidkeels meezingen en actief meedoen.vooral de spectaculaire entree van de zingende zuster en de glorieuze hergeboorte van Nana Mouskouri wekte grote hilariteit onder de feestgangers.eens te meer bleek dat de`oude`muziek toch langer blijft hangen dan de hedendaagse herrie.Zo was Ut's presentatie nodigde zelfs verschillende gasten uit tot een dansje.al met al een zeer bevredigende en goed verzorgde muzikale omlijsting van ons jubileumfeest.namen alle gasten heel veel dank aanZo was Ut.
namens de bewonersvereniging Stedeborgh Luc Vos bestuurslid

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 

Webbased software nodig?