Ed Loman 06-11-16 20:04:04

Donderdag 3 november was onze jaarlijkse feestmiddag van de Zonnebloen afd Graft / De Rijp in de Rijpereilanden.Een half jaar geleden kwam een van onze vrijwilligers Trudy met het idee om " Zowasut" uit te nodigen.Het bestuur nam het idee van Trudy over en ""Zowasut" werd voor 3 november vast gelegd.Wat een fantastische middag werd het , de gasten genoten van de muziek uit de jaren 60 en 70 , en vooral van de act,s die als een rode draad in het programma werden opgevoerd .Wij willen alle bandleden nogmaas hartelijk bedanken voor de geweldige middag.Mijnheer Haakman nog bedankt voor verslag met de foto's die u heeft geschreven.

Luc Vos 22-10-16 13:05:48

met liedjes en acts van jaren terug heeft de band ZowasUt onze feestavond op een zeer geslaagde wijze ingevuld.het gebrachte repertoire was zeer herkenbaar en nodigde uit tot luidkeels meezingen en actief meedoen.vooral de spectaculaire entree van de zingende zuster en de glorieuze hergeboorte van Nana Mouskouri wekte grote hilariteit onder de feestgangers.eens te meer bleek dat de`oude`muziek toch langer blijft hangen dan de hedendaagse herrie.Zo was Ut's presentatie nodigde zelfs verschillende gasten uit tot een dansje.al met al een zeer bevredigende en goed verzorgde muzikale omlijsting van ons jubileumfeest.namen alle gasten heel veel dank aanZo was Ut.
namens de bewonersvereniging Stedeborgh Luc Vos bestuurslid

Tiny Stoop 26-09-16 19:01:09

Donderdag 22 september 2016 is ons nieuwe seizoen 2016/2017 van start gegaan. Na de viering in de kapel en het openingswoord van onze voorzitter Agnes kon ZôwasUt beginnen met het optreden. En zoals zij zelf al zeggen "we zijn van alle markten thuis"! Een zeer gezellige en geslaagde avond met allerlei mooie nummers en leuke acts. Er werd meegezongen, gedanst en ook was er tijd voor de polonaise. Wij bedanken de band nogmaals en wensen ze heel veel succes want er staan al weer heel wat optredens in hun agenda.Groeten uit "De Langedoik" Tiny Stoop namens KVG Noord Scharwoude

nico commandeur 02-08-16 12:52:44

Zondag 31 juli hebben jullie voor de Zonnebloem van Wervershoof opgetreden. Het was werkelijk onvergetelijk. Wat een sfeer en wat weten jullie de bezoekers van de stoelen te krijgen. De acts van Margret als zingende non en Nana Mouskouri zijn werkelijk geweldig. Zelfs een mevrouw van 90 jaar wilde met de voetjes van de vloer en dan volgde de rest vanzelf. Kortom, alleen maar complimenten, het was in een woord fantastisch.

Gerard Nanne 14-06-16 15:10:55

Wie eens lekker terug in de tijd wil gaan. Zich voor een paar uurtjes wil wanen in hoe het was. Het kind in hem of haar weer eens wakker wil schudden Weer voor even de jeugd van vroeger wil ervaren. Raad ik aan een optreden van Zowasut mee te maken. Een ervaring om niet te vergeten. Zodra de eerste akkoorden klinken komen de herinneringen naar boven. En probeer dan maar eens stil te blijven zitten......

cdevries 30-05-16 16:39:58

op 29 Mei waren "Zo was ut" bij ons in het huis. Een act van Nanna Mouskouri. Ze hebben er om gelachen. En de volgende dag werd er nog over gesproken!!Een bewoonster zei: als we allemaal 5 euro lappen dan komen ze weer sneller terug! En de kat (de knuffel) was erg populair. Bedankt en tot ziens Groetjes Het Twiskehuis

Hilda en Ali 12-05-16 14:06:21

Wij hebben een geweldig enerverende avond gehad met ZôwasUt. Het was één en al erkenning van de liedjes uit de jaren 60 en 70. Ook gingen de beentjes van de vloer en uiteindelijk de polonaise en dan kan echt niemand meer blijven zitten. Een avond van heerlijk uit volle borst meezingen. Schor naar huis, maar oh zo genoten. Namens de Vrouwen van Nu Schellinkhout heel hartelijk bedankt. Een echte aanrader.

Marian Haakman 10-05-16 20:32:58

Zaterdag 7 mei heb ik mijn verjaardag gevierd in Café de Paus te Lutjebroek. De muziek werd verzorgd door de band ZôwasUt met heerlijke herkenbare nummers van vroeger en jullie optreden was dan ook echt een topper. Bedankt hiervoor Margret, Nico, Bert, Rinus en Piet.

Marian.

Afra v.d.Veen 08-04-16 19:31:17

Hallo Bandleden Net als 2 jaar geleden hebben we weer bar genoten van jullie gezellige muziek. Voor elk wat wils. Omdat het voor de vrijwilligers werd georganiseerd en er ook wel jongere waren, wisten jullie de muziek goed aan te passen. Er werd dan ook regelmatig gedanst. De tijd vloog voorbij. Bedankt voor de fantastische muziek. Voor herhaling vatbaar.Groetjes namens de KBO De Goorn Afra v.d.Veen

Woongemeenschap Kwakershof te 18-02-16 18:56:11

Zondag 14 februari een optreden van ZowasUt ter ere van ons 14 jarig bestaan. We wisten wat we in huis haalden, want ze hadden al twee keer eerder bij ons opgetreden. Ook dit keer zat de feeststemming er meteen in en toen Margret (de zangeres) ook nog tussen de tafels en de bewoners begon te lopen en ze mee konden zingen, ja toen begon het pas goed, zelfs 70 jarige begonnen mee te dansen, geweldig.
Alle bandleden, maar zeker Margret (moet een geweldige conditie hebben) bedankt, Dit was niet de laatste keer als je de foto's bekijkt en naar de reacties luister.
Met een vriendelijke groet,
Aat de Vree

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies