Bopper(www.rock-n-roll.nl) 09-07-06 19:07:29

Hey, wat een swingend optreden in de Achterhoek Arena.
Toch wil ik wel een kritische noot uiten. Het geluid was matig tot slecht, ik ga er vanuit dat dit niet jullie eigen geluidstechnicus was.
De stemmen kwamen niet duidelijk en helder boven de muziek uit. Deze vielen soms gewoon uit wat Alphons wel degelijk door had.
En na een vriendelijke doch dringende opmerking aan de geluidsman, is de versterking van de base-drum minder gezet zodat ik niet het gevoel had dat ik bij Tiësto zat te luisteren.
Terwijl ik er al een ontzettende hekel aan heb als het publiek zich met het geluid gaat bemoeien. De enige opmerking die de geluidsman had was dat het geluid op het podium te hard stond(???jullie vroegen tussen de nummers door nog of dit harder kon?) Toch leuke avond gehad.
Rocking greetings

bonneveld - purmerend 02-07-06 11:10:30

Een eigen, HEERLIJK geluid. Een stel GEWELDIGE mensen met nu een FANTASTISCHE web-site. We zijn trots op jullie! Ook trots op het feit dat steeds meer jonge(re) mensen jullie kunnen waarderen. We wachten met spanning op het uitkomen van de nieuwe CD.
Wij noemen HTK hier: de Rattenvanger van Hameln! Als het geluid je raakt, moet je er op af! Jullie echte fans hebben levenslang.
Met vr gr, ga vooral zo door!!! 19

Boogert 21-06-06 14:42:23

En ik kan jullie niet vinden op youtube.com
De ventures wel en eigenlijk alles maar hank niet zwaar waardeloos . Wie gaat er eens wat opzetten!!!

Rainer 05-06-06 19:01:03

Hallo Hank, Alan, Alfie und Pierre !
Ich bin Fan von Hank the Knife & The Jets seit 1975. Natürlich auch von Long Tall Ernie & The Skakers (seit 1972). Darum bin ich besonders Froh, daß Ihr immer noch diese gute alte Musik macht. Ich freue mich schon auf die neue CD. Vieleicht kommt Ihr mal nach Deutschland. Ich habe Euch 1976 schon einmal Life gesehen. Ein unvergessliches Erlebnis ! Mein Nickname ist übrigens " Johnny Silent ". Ich kann nur noch sagen : Super Musik, Super Band, 4 Super Typen !!! Keep on Rockin´and Rollin´with " The Sixbass " !!!!!!
Liebe Grüße aus Deutschland !
Euer Fan Rainer "Johnny Silent" Nagel

Chris 05-06-06 11:20:50

Klasse Seite habt Ihr aufgestellt. Wir sind gespannt auf die Neue CD.

gruß

Chris vom Deutschen Fanclub
-http://www.hanktheknife.de-

Marko 30-05-06 00:02:07

Hallo Jungs, das warten hat sich gelohnt, eure
Website ist prima geworden. Aber jetzt fiebern
wir alle der neuen CD entgegen. Grüsse aus Essen
in Deutschland.

Marjo Rugers-van der Waarden 28-05-06 23:49:03

Hallo heren,

Ik was op het concert dat jullie gaven in Rijkerswoerd. Ik ben zelf 45 jaar en had toen ik 15 was jullie lp gekocht. Nooit heb ik jullie zien optreden en nu ik jullie zag had ik even het gevoel weer 15 te zijn. Wat heb ik genoten, wat zijn jullie een fantastische band en van die gitaar krijg ik nog steeds de kriebels. GEWELDIG!!!!!!!!! Ik was daar met twee dochters waarvan de jongste zes is, die vond de gitaar van Henk zo mooi dat ze hem thuis (van papier) heeft nagemaakt en nu constant vraagt of ik dat liedje met die mooie gitaar op wil zetten. Dus bij deze hebben jullie er weer een fan bij, al is het een kleintje. Nogmaals bedankt voor dit schitterende optreden ik heb zo verschrikkelijk genoten dat ik vast nog een keertje naar een optreden kom kijken.
Bedankt, Marjo

Frans Schmidt, Den Haag. 28-05-06 08:40:34

Als fan van het eerste uur ( ik ben aangespoeld bij Scheveningen in 1959), draai ik Hank the Knife & The Jets nog vrijwel dagelijks, evenals Long Tall Ernie& The Shakers. Helaas kon ik 27 mei niet in Arnhem zijn. Wel genoten mijn zoon (14), een vriend van mij en ik van het optreden op 26 maart j.l. in Hartland Company. ( zie mijn foto's op:
http://expage.com/fransschmidt , deze zijn vrij te gebruiken ) We kijken alweer uit naar een volgend optreden. Fijn dat de site weer online is, deze houd ik uiteraard regelmatig in de gaten. Het is en blijft tijdloze warme muziek, muziek met een 'ziel ', ten gehore gebracht door een paar symphatieke muzikanten, die ik als puber zo graag imiteerde.. .
Graag tot ziens bij een volgend optreden, veel succes in alle opzichten.
hartelijke groet, Frans

maya 27-05-06 21:09:37

hoi band.
ik was met mijn moeder en mijn broertjes naar het leuke optreden gegaan.
ik heb erg genoten.
heel erg bedankt voor de handtekeningen.
ik vond jullie echt super!!!
ik hoop dat Alan de foto,s opstuurt.
ik hoop dat jullie nog een keer in de buurt optreden.

Groetjes Maya,10 jaar.

Richard Veldhuis 27-05-06 18:13:24

Mannen, heerlijk genoten net bij het Rijkerswoerd comcert. Ondanks dat ik bouwjaar 1967 ben, voor toch echt een stukje kult van de jaren ྂ. Een van m'n eerste singles toen was Guitar King.
Jammer dat het pokkeweer was op Rijkerswoerd en er daardoor jammerlijk weinig bezoekers waren, maar ik heb genoten, was bijna een prive-concert!
Tenslotte nog een vraag: Is er ooit materiaal van jullie op CD verschenen? Met name jullie hits zoals Stan the Gunman en Guitar King etc. zou ik wel heel graag op CD willen hebben!

<< < 55 56 57 58 59
Zoeken