Ina Veldhuis 17-09-12 08:57:56

Dat was schrikken, gisteren in Apeldoorn
Hoe is het nu?

Gerrit van der Heide 06-09-12 11:34:47

Even een testje omtrent bereikbaarheid van het gastenboek. Gerrit

Alex Schiphorst 27-08-12 14:39:37

Hallo, jullie gastenboek is niet bereikbaar via jullie website.

Martin 01-07-12 16:15:53

Dag Henk en overige bandleden. Wat leuk dat ik Henk op 30 juni tegen het lijf liep op Moscowa. Vroeger kwam Henk wel eens bij ons thuis en ik kan mij vaag herinneren dat ik ook wel eens bij hem thuis ben geweest met mijn ouders. Maar dat is lang geleden. Wanneer ik in de gelegenheid ben kom ik vaak naar jullie optredens. Mooie muziek. Henk, groeten aan je moeder. Martin Bruijsten

HTK management team 10-05-12 11:39:07

De hr WJ vd Griendt te 'sHertogenbosch heeft een cd besteld en betaald, wij hebben echter geen adres om deze op te sturen. Gaarne melden!
HTK management team.

Thomas Weber 14-03-12 23:01:33

Good rock`n`roll since 1975. I only have Vinyl since this time. Next time i will come to your show anywhere in the netherlands.

Best wishes from germany

Erwin 11-03-12 21:27:14

SHAKERS eren ERNIE met concert in LUXOR LIVE ARNHEM

Voor het eerst in bijna veertig jaar staat de groep The Shakers binnenkort weer in originele bezetting op het podium. De band geeft een concert in Luxor Live op zaterdag 31 maart. Het is een eerbetoon aan de overleden frontman Long Tall Ernie.

Erwin

Willy van den Bogaard 04-03-12 11:20:13

Hallo Henk, was op face book aan het zoeken naar jou of jij toevallig ook erbij stondt.Kwam op de website van jullie terecht.Wat mooi om al die bekende gezichten van lang vervlogen tijden weer terug te zien.Er is veel gebeurd in de tijd maar ik kijk nog altijd met mooie herinneringen terug op het spelen met jullie.Overigens zag ik dat jij bij Liberty gespeeld hebt. Nooit geweten daar zaten verschillende muziekanten bij die bij plastic feet hebben gespeeld.Moeten een keer iets afspreken.Vanmiddag komt Joep de muus bij mij gaan we even terug in de tijd.De groeten en doe al de jongens de groeten van mij.Willy

T. Bonneveld 14-02-12 18:28:01

Heden 14-02 (Beau Geste) mocht ik de door mij bestelde Jan Jammerdam stripboekjes ontvangen.
Als niet-Arnhemmers hadden wij nog geen kennis gemaakt met Jan, alleen over hem gehoord.
Maar inderdaad, wat ontzettend leuk!
Dus echt een aanrader om te gaan bestellen op deze site.
Van ons complimenten en de vr gr

Tiny

niet relevant 31-01-12 19:18:52

Ivo Severijns, een van de oerbassisten van de nederrock, is op uiterst brutale wijze bestolen van zijn kostbare basgitaar.

De gitaarroof vond plaats uitgerekend vlak voor Severijns’ allerlaatste optreden met zijn huidige band Kane.

De dief ging hondsbrutaal te werk. Tijdens de shows van Vrienden van Amstel Live afgelopen weekend heeft hij kans gezien backstage te komen. ,,Vermoedelijk heeft hij de bas vervolgens onder zijn jas mee naar buiten gesmokkeld. Getuigen hebben namelijk een verdacht figuur rond zien scharrelen. De organisatie neemt het hoog op en is nu alle videobeelden aan het bekijken. Mogelijk dat er opnamen van bestaan.”
Severijns heeft een indrukwekkende collectie basgitaren. ,,Maar de bas die ze nu hebben meegenomen – een Fender Precision uit ’78 – is een van mijn absolute favoriete exemplaren. In het gitaarrek stond een vrijwel identieke.

Dan had ik ook wel gevloekt als ze die hadden gestolen, maar die beschouw ik toch meer als gereedschap. De bas die nu echter is verdwenen, is voor mij van grote waarde. Je hebt soms met bepaalde instrumenten een klik. Je hebt het gevoel dat zo’n gitaar jou heeft uitgekozen. Ik heb ‘m onder meer veel gebruikt op het laatste album van Kane.”

De bas heeft enkele markante herkenningspunten. Zo zit er een schroeivlek op de hals op de plek waar ik vaak mijn sigaret tussen de snaren steek.

Waar het me nu vooral om gaat, is deze gitaar onverkoopbaar te maken. Ik stel alles in het werk om ‘m terug te krijgen.”

<< < 6 7 8 9 10 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies