Jurrien Super 30-04-22 13:18:05

We zochten een luifel die wel stormbestendig is en bovendien hadden we vooral voor wat betreft het formaat bepaalde wensen. Hans dacht mee en bracht een prima offerte uit. Hij heeft de luifel naar volle tevredenheid bij ons geplaatst.

Peter-Paul Horck 01-03-22 08:43:14

We zochten een deurluifel voor het parochiehuis passend bij de stijl van het (oude) gebouw. Bij andere leveranciers voldeed de vormgeving niet of was de prijs te hoog. Hier kregen we (via de mail) steeds goed advies. Het was plezierig samenwerken met Hanshekwerk. De luifel ziet er mooi uit en heeft de zware storm goed doorstaan.

Fam. Haenen 25-05-21 22:32:20

We zochten een deurluifel voor onze ronde voordeur. Via internet kwamen we bij Hans terecht. Hans dacht met ons mee en betrok ons bij het proces, zodat we via beeldbelverbinding de mogelijkheid hadden om mee te kijken en kleine aanpassingen aan te laten brengen. Het resultaat is geweldig; een mooie luifel, goede kwaliteit en perfect passend bij de voordeur en de gevel van onze woning. Inmiddels al veel complimenten gekregen. Vakwerk voor een betaalbare prijs. Peter Haenen, Vught.

Familie Smith-Puttiger 24-05-21 08:57:25

Via internet hadden we een mooi voorbeeld van een deurluifel gevonden die door Hans bleek te zijn gemaakt. Met hem overlegd wat het beste bij ons huis zou passen en goed advies gehad. Hans heeft de deurluifel gemaakt en geplaatst. Hij past perfect, is praktisch en mooi. We zijn er heel blij mee. Hadden we eerder moeten doen. Vieze schoenen en natte paraplu’s kunnen nu buiten blijven staan. En mensen aan de deur staan nu droog als het regent. Wel zo fijn.

Jack 21-05-21 14:20:39

Vakwerk Hans, ik krijg alleen maar complimenten van iedereen die de deurluifel ziet, en mooi en goed geplaatst en goudschoon opgeleverd. Nogmaals veel dank en het allerbeste en blijf gezond..
Jack Buijs Volendam.

Peter Faling 10-05-21 20:22:13

Hans heeft een prachtige luifel geconstrueerd. Een vakman puur sang . Ondanks wat regen bleef zijn humeur dezelfde. We zullen hem zeker aanbevelen . Gegarandeerd goed werk ook voor andere werkzaamheden. Raadpleeg zijn website .

Doldersum uit Havelte 17-03-21 10:26:43

Hans heeft voor ons een prachtige deurluifel op maat gemaakt. Hij houdt zich aan de afspraken en levert goed werk. Wij zijn erg tevreden

I. Sap 23-12-20 16:55:24

Hans denkt mee, levert vakwerk, houdt zich aan levertermijn en montage afspraak. Prachtige luifel, custom made, Perfect!I. SapHuizen - NH.

Van Dijk 17-12-20 14:37:33

Vorige maand heeft Hans bij ons een prachtige deurluifel opgehangen. We zijn er erg blij mee. De communicatie met Hans was prettig en duidelijk. De luifel is elegant en toch super stevig en hing in een wip. Hans is een fijn persoon en een vakman.... Wij raden hem zeker aan.

André, Ridderkerk 11-09-20 16:14:47

Net voor de zomervakantie via internet een deurluifel besteld bij Hans. Toch wel een beetje afwachten of het is wat je er van verwacht maar de vele positieve reacties op internet gaven de doorslag. Vandaag is de deurluifel door Hans gemonteerd. Wat een prachtig stukje vakwerk! Het is absoluut een nuttige aanwinst aan ons huis. De montage is zeer netjes en goed uitgevoerd door Hans. Klasse!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies