Jorre Holland 11-05-23 09:57:34

We waren eigenlijk op zoek naar een deurluifel die je naar eigen wensen kunt samenstellen, en dan kom je al snel op Hans uit. Super goed contact via de mail tijdens bestellen, Hans denkt mee en komt met goede suggesties en aandachtspunten. Ook de prijs was prima, en de levering en montage keurig afgehandeld. Echt een aanrader, ik vind het bijna jammer dat ik maar een voordeur heb.

Frank Kappé 12-04-23 10:52:52

Maatwerk luifel en montage van hoge kwaliteit. De kroon op de restauratie van de stoep voor ons huis.Badhoevedorp (NH)

Riekus Elting 06-04-23 13:39:52

Hans heeft bij ons een mooie deurluifel afgeleverd en geplaatst. Hij werkt schoon en professioneel. We zijn dan ook zeer tevreden, en kunnen hem ook zeker aanbevelen

Jurrien Super 30-04-22 13:18:05

We zochten een luifel die wel stormbestendig is en bovendien hadden we vooral voor wat betreft het formaat bepaalde wensen. Hans dacht mee en bracht een prima offerte uit. Hij heeft de luifel naar volle tevredenheid bij ons geplaatst.

Peter-Paul Horck 01-03-22 08:43:14

We zochten een deurluifel voor het parochiehuis passend bij de stijl van het (oude) gebouw. Bij andere leveranciers voldeed de vormgeving niet of was de prijs te hoog. Hier kregen we (via de mail) steeds goed advies. Het was plezierig samenwerken met Hanshekwerk. De luifel ziet er mooi uit en heeft de zware storm goed doorstaan.

Fam. Haenen 25-05-21 22:32:20

We zochten een deurluifel voor onze ronde voordeur. Via internet kwamen we bij Hans terecht. Hans dacht met ons mee en betrok ons bij het proces, zodat we via beeldbelverbinding de mogelijkheid hadden om mee te kijken en kleine aanpassingen aan te laten brengen. Het resultaat is geweldig; een mooie luifel, goede kwaliteit en perfect passend bij de voordeur en de gevel van onze woning. Inmiddels al veel complimenten gekregen. Vakwerk voor een betaalbare prijs. Peter Haenen, Vught.

Familie Smith-Puttiger 24-05-21 08:57:25

Via internet hadden we een mooi voorbeeld van een deurluifel gevonden die door Hans bleek te zijn gemaakt. Met hem overlegd wat het beste bij ons huis zou passen en goed advies gehad. Hans heeft de deurluifel gemaakt en geplaatst. Hij past perfect, is praktisch en mooi. We zijn er heel blij mee. Hadden we eerder moeten doen. Vieze schoenen en natte paraplu’s kunnen nu buiten blijven staan. En mensen aan de deur staan nu droog als het regent. Wel zo fijn.

Jack 21-05-21 14:20:39

Vakwerk Hans, ik krijg alleen maar complimenten van iedereen die de deurluifel ziet, en mooi en goed geplaatst en goudschoon opgeleverd. Nogmaals veel dank en het allerbeste en blijf gezond..
Jack Buijs Volendam.

Peter Faling 10-05-21 20:22:13

Hans heeft een prachtige luifel geconstrueerd. Een vakman puur sang . Ondanks wat regen bleef zijn humeur dezelfde. We zullen hem zeker aanbevelen . Gegarandeerd goed werk ook voor andere werkzaamheden. Raadpleeg zijn website .

Doldersum uit Havelte 17-03-21 10:26:43

Hans heeft voor ons een prachtige deurluifel op maat gemaakt. Hij houdt zich aan de afspraken en levert goed werk. Wij zijn erg tevreden

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies