mevr. van Zanten 11-02-11 19:16:37

Hallo Gerda ,
het is alweer een poosje geleden dat ik je op de show gezien heb en die leuke kittenmandjes bij je gekocht heb.
ik heb inmiddels alweer een nieuw nestje kittens en heb de mandjes weer in gebruik genomen. Ze zijn al heel vaak gewassen en blijven echt heel erg mooi, dat wou ik je gewoon even komen vertellen .
ben blij met de kwaliteit die jij leverd .

doris 30-04-10 12:47:30

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.

Lia 28-12-09 09:59:07

ik heb Korat en Thai katten , alle 2 deze rassen zijn kortharig en de Furminator zou eigenlijk niet geschikt zijn voor hun -- maar ik heb een hele positieve ervaring ermee als ik ze met de furminator behandel , wil jullie dit graag even laten weten hier.
ik laat de furminator heel losjes over hun vachtje glijden met n heel klein beetje druk erop, -- alle losse haartjes komen er dan mee uit , voor ik het doe voelt hun vacht stug aan , maar nadat ik ze ermee heb ''gekamd'' voelt het zijdezacht aan.--- op de laatste show hebben de keurmeesters heel erg positief gereageerd over hun vacht , ze vonden het erg zacht en zeer goed verzorgd aanvoelen en uitzien ,ik had ze de avond ervoor alleen maar even met de furminator gekamd , meer niet,want ik was ze echt nooit ! En de katten zelf ? die vinden het heerlijk om ermee gekamt te worden, ze gaan er gewoon knorrend bij liggen en ik merk ook dat ze veel minder krabbelen omdat ze geen last meer hebben van jeuk door losse haartjes.

de kattenbende van 5 23-12-09 09:33:23

hallo mandjesvrouw .....
ik wou je alleen maar even laten weten dat ik supertevreden ben met die furminator die ik onlangs bij je gekocht had. ook mijn ragdols zijn er erg over te spreken .ze vinden het helemaal geen probleem als ik ze ermee kam.
niet alleen het feit dat er nog erg veel haar uitkomt na n normale kambeurt, ik haal er genoeg uit om n naaktkat n lekker warm vachtje te geven met deze kou .... k de prijs die jij ervoor vraagd is supergeweldig !
dus namens mijn 5 katten .......bedankt !!

mirjam schroevers 10-06-09 21:24:09

Hoi Gerda
Wat is je site toch leuk, en je blijft leuke spulletjes hebben, ga gauw bestellen en hoop je te zien op de show in october.

 wolter en Ada 09-07-08 14:01:43

hoi gerda
Hl erg mooi die hollandse Tulp .Hij werd gelijk door iedereen in beslag genomen .maar hij is voor Fleurioza .Nu gerda bedankt er nog voor h. ik ga even snuffelen op je website of er nog wat er is voor mij nieuwe kitten .je hoort nog van mij .groetjes van wolter en ada .

 Kasia 30-06-08 12:26:58

Hoi Gerda,

Bedankt voor de snelle levering. Alles is vandaag binnengekomen en precies op tijd!

Ik had de stoffen hangmandovertrekjes even op de bank gelegd, om ze later even naar boven te brengen en mijn poes Skin, die verslaafd is aan zachte stofjes, ging er meteen heerlijk in liggen en ze ligt nu het dikke bontstofje te knuffelen

 Louise Towers 31-03-08 17:30:29

I am so glad you have started making your website in English!

I am in Canada but I LOVE every single thing on your site! My cats would go crazy to have some of this wonderful stuff.

 margret 26-10-07 17:01:17

Hi Gerda

Nou meis , het is een leuk nieuw gastenboek , en zo leuk met de mogelijkheid fotos te plaatsen
helemaal leuk

 Happy Cats 26-10-07 14:00:43

Vanaf vandaag hebben we een nieuw gastenboek waarin ook foto's geplaatst kunnen worden, we hopen dat veel mensen hebben die hier een berichtje plaatsen met een of meer foto's van hun Happy Cat(s) en/of andere tevreden klantjes!Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!