Corry en Joop 24-06-12 21:57:54

Van harte gefeliciteerd met jouw 73e verjaardag.
We wensen je nog vele gezonde jaren toe.

Trea Dam 23-04-12 13:17:25

Beste Harm en Rika,

Kunnen jullie mij vertellen hoe wij ons kunnen aanmelden voor de cursus Sneekologie??
Groetjes, Trea Dam

saskia cnossen 11-02-12 20:03:23

Hallo,
Via Geesje Veldhuis (CaliforniŽ) ben ik even op je website gaan kijken. Ik ben de kleindochter van Jasper Veldhuis en Geesje Lok en heb nauw contact met Grace (Geesje) over de zoektocht van de familie Veldhuis. Dus nu eindelijk even een berichtje aan jouzelf. Ben je trouwens de vader van Tico Rozenberg? Daar heb ik volgens mij vroeger bij op school gezeten in Tinga.....Ik zou het leuk vinden als je me een berichtje terugstuurt.
groetjes van Saskia Cnossen (dochter van Anna Cnossen-Veldhuis en Willem Cnossen)


Reactie:
Hoi Saskia,
Leuk dat je reageerd via mijn gastenboek. ik ben inderdaad de vader van Tico en ik heb zelf bij jou vader in de klas gezeten. Doe mij een plezier en stuur een mailtje naar harm@rozenberg-sneek.nl dan krijg je van mij beslist een bericht terug, maar ik heb jou mailadres niet. Mijn gastenboek geeft aan madelief_leiden@hotmail.com maar dat wordt niet geacepteerd.
Vr.Groet Harm Rozenberg.

 Johan W. de Boer 28-11-11 04:58:28

Hoi, Harm en Ika, Mario Lanza is one of my all time favourites, since I left Sneek and I still have some of his records, fantasties dit op je dagboek te horen, groetjes van je vrienden in Canada, John and Dolores de Boer. Talk to you soon.

Tiny en Harm van den Bos 19-10-11 19:34:35

He neef,fijn dat je bezoek aan het ziekenhuis geen ernstige dingen aan het licht heeft gebracht. Maar even rustig aan.


Reactie:
Zal ik zeker doen.
bedankt voor je berichtje.
Harm

Frouk 18-10-11 11:34:45

Lieve Harm en Ike,
vanochtend reed ik-jullie zijde van de stad-in omdat de rotonde aan -mijn zijde van de stad- geasfalteerd werd...
Ik denk vandaag aan je Harm!!! : veel beterschapen vanuit hier (Theater Sneek) nog superveel dank voor je hulp rond sleutels en mooie panden en je verslag over het HKF Frouk


Reactie:
Lieve Frouk,
Hartelijk dank voor jou berichtje in het gastenboek.Ik ben weer thuis, na een nachtje ziekenhuis. Ze hebben me gekatheteriseerd. het gaat goed, ik kom wel eens even langs en dan vertel ik wel ietsje meer.Maar eerst nogmaals dank, voor je belangstelling, doet een ouwe Sneker goed en wat mijn hulp betreft, je kan altijd op mij rekenen.
vr. groet Harm.

gerda mulder 17-10-11 19:32:14

Beste Harm,
Ook al kennen wij elkaar niet persoonlijk, toch wil ik je voor morgen graag veel sterkte toewensen voor de katheterisatie. Ik geniet altijd van het lezen van jouw dagboek en hoop dat je spoedig in staat zult zijn om de medelezers weer van jouw belevenissen mee te laten genieten. Wat is die Boris van jullie trouwens een beeld van een kat!!
Nogmaals het beste, ook voor Ika.
Met vriendelijke groet,
Gerda Mulder
Ruurlo


Reactie:
Dag Gerda,
Inderdaad kennen we elkaar niet persoonlijk, maar toch wil ik je bedanken voor de goede wensen. ik hoop woensdag meer te weten en of er iets aan gedaan kan worden, zodat ik inderdaad weer kan doen wat ik zo graag doe, en dat is genieten van het leven, van mijn vrouw Ika en onze kinderen en natuurlijk ook van mijn fiets en wandeltochtjes en vriend Boris. nogmaals dank.

vr.groet Harm.

fonneke bakker 27-09-11 22:47:45

Haree Harm,
Rustig an dan breekt ut lijntsje niet.
Hou die haaks
Groetsjes Fonneke


Reactie:
Hoi Fonneke,
Bedankt foar jou reaksie, ik doÍn ut rustug an op dit moment en ik kom al weer aardug bij, bedankt foar jou meeltsju.
gr.Harm

Ebel 26-08-11 13:52:10

Beste Harm en Inka,
Wat een weer niet? Mooi binnen blijven en lekker een beetje klussen en de kat vertroetelen. Bennie ķt Skearnegoutum is al vier keer naar ons toegelopen en steeds brengen we hem, weer terug. Bennie schijnt trouwens een vrouwtje te zijn. Misschien zijn het die mooie katers van ons waar ze verliefd op is...nu snap ik ook warom ze Bennie nooit wegjaagden. groetjes, Ebel.


Reactie:
Hoi Ebel,
Bedankt voor jou berichtje. Onze Boris zit hier de laatste toeristen wat te bewonderen en als hem uitkomt heeft hij ook zijn verhaaltje wel klaar. maar als het gaat regenen, of hij vind er niks meer aan achter ons hek dan ligt hij hier boven naast mij op de printer en volgt alles wat ik op de computer doe. Hans en verveelt zich ook vast niet, wat lezen en computeren denk ik. Doe hem de groetjes maar, ook van Ika. groetjes Harm.

Susan Silvius- Bootsma 15-05-11 14:02:04

Hoi Ika en Harm.

Wat un ferrassing dat ik ut wonderskoans fers fan kyp kyp kyp bij jim op'e site sag.
Kon ik nog efen nageniete van un geweldige afond.
Groeten Susan


Reactie:
Hoi Susan,
Ja ut was un gewelduge afend, wu hewwu dur ok fan genoaten.
gr.Ika en Harm

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage