Tom en Corie de Wit 26-08-12 14:56:24

Beste Joke en Harry.
De zomer vakantie zit er weer op en denken weer terug aan het weekje in het voorjaar dat we bij jullie hebben doorgebracht hebben.
We werden door jullie hartelijk ontvangen met koffie en koek.
En de volgende dag Moederdag zelfs koffie met gebak.
Het verblijf op de camping met ruime plaatsen en goed schoon sanitair is goed voor mekaar.
En de omgeving is een aanrader voor iedereen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Groetjes

Tom en Corrie de Wit

fam t. goedhart-nibbixwoud 21-08-12 21:23:17

een camping met een gastvrouw en heer die je het gevoel geeft dat je thuis kom de koffie staat altijd klaar.Joke en Harry bedankt voor de fijne week!
groetjes van de goedhartjes

Conny van den Berg 14-08-12 10:32:56

Beste familie Dirkx,Ik heb het goed gehad tijdens mijn twee weekjes (25/7-8/8) vakantie in Reusel en omgeving. Bij jullie op de Korenschoof was het goed toeven. Met recht staan jullie zeer goed te boek. Veel dank en tot ziens!Hartelijke groet,Conny van den Berg, Beuningen (Gld).

andre, mariska, lieke en inge 05-06-12 22:31:48

Beste Joke en Harrie, wij willen jullie weer bedanken voor het fijne verblijf bij jullie op de camping. Ons Lieke en Inge wilde nog niet naar huis maar we hebben ze kunnen troosten door ze te beloven nog een keer terug te gaan naar jullie .Tot de volgende keer, groetjes andre , mariska en de kids

H.Seinen 03-06-12 11:38:55

Beste Joke en Harry.
Zijn het aflgelopen Pinsterweekend weer bij jullie op de camping geweest. Ondanks dat er eigenlijk geen plaats meer was werd er voor ons toch een geweldige plaats gecreeerd. Als we de volgende keer komen maken we een ritje met de Buick, (terrasjes inbegrepen, wie er betaalt komen we wel uit)grapje. Al met al weer een geweldig weekend.
Groetjes tot de volgende keer, Aggie en Henk Seinen.

Willy en Jeannette de Zwart 02-06-12 22:03:12

beste Joke en Harry
Voor het 4e jaar weer een week op jullie mooie camping gestaan, gastvrijheid staat hoog in het vaandel, en het sanitair mag gerust met een 10 beloond worden.
Een heel mooie streek om te fietsen en terrasjes in overvloed.

Th. van Diem 30-05-12 19:11:04

Hallo fam. Dirkx.Wij zijn bij jullie weer met open armen ontvangende koffie stond weer als andere jaren klaarhet was weer een grandioos weekend.groetjes Theo en Clasien

Nellie en Gerard van Gendt 13-05-12 15:38:08

Wij durven camping "de korenschoof "aan iedereen gerust aan te bevelen ,want bij Joke en Harrie is echt niets te veel , ze zullen je van alle kanten helpen en tegemoet komen .
wat ons betrefd een dikke negen !!!!

Wouters-aerts 27-03-12 17:35:49

Wat hebben we genoten van de 4 dagen op De Korenschoof,bij aankomst kregen we gelijk een kop koffie aangeboden,Joke&Harry zijn zeer gastvrij en behulpzaam waarvoor we ze nogmaals willen bedanken,en dan de rust en de stilte op de camping het is echt genieten.Tot gauw.

Rob de Vries 11-09-11 17:01:59

Beste mede kampeerders,
Loopt het in het leven weer eens stroef, dan is camping de "" Korenschoof"" zeker een troef. Ruimte, ontspanning en rust maar ook wandelen en fietsen is in de omgeving een must. Ja, ja de stroom voor de elektrische fiets, en zelfs warm voor afwas en douche kost u helemaal niets. "s avonds op het bord kijken bij de buren is hier uit den boze, u moet allen zelf naar de toilet om te loze. WC en douche zijn hier zeker zeer schoon, en op deze camping kamperen kost u zeker geen maandloon. Beste mensen hier staan met caravan of tent is aan te raden. Bij aankomst staat de koffie altijd klaar het is echt waar, niets is deze familie teveel, dus vindt ik dit bericht zeer reŽel.
Met vriendelijke groet, kampeerders die hier fijn en schoon hebben gekampeerd.

1 2 3
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda