Harry Lammertink 18-04-18 11:59:36

Hallo Henk,

Wil je mij even een mailtje sturen zodat ik via de mail kan reageren info@fietsvakantielinks.nl

Groet Harry

Henk S. uit Almelo 16-04-18 15:17:41

Dag Harry,

Na een fietstocht van Almelo naar Rome in 2014 met de Reitsma-Route,een geweldige tocht, begint het weer te kriebelen.
In mei a.s. ga ik samen met de fietsmoat weer fietsen van Venetië naar Rome en dan door naar Bari.
Heb je nog tips voor het gedeelte van Rome naar Bari?
Het eerste gedeelte tot Rome nemen we de lichtere route van Reitsma.(vorige keer niet gedaan)

Ik hoor graag van je.
Groet,
Henk uit Almelo

harma 05-07-14 11:48:11

Hallo, leuke site. Zelf fiets ik ook al jaren en heb een ook een eigen website.
http://www.fietsenmetharma.nl

vriendelijke groet

Harry Lammertink 09-02-14 22:15:37

Hallo Karin,

Je noemt zelf al de mogelijkheden, bij vliegen moet je altijd kijken hoe de fiets verpakt moet zijn. Onze voorkeur heeft een vlieg maatschappij die niet teveel eisen stelt en waar je voldoende hebt aan b.v. een fietshoes. (wel sleutel om pedalen te verwijderen meenemen).
Een fietsdoos kun je n.l. in het buitenland moeilijk verkrijgen en heeft het gevaar dat je allerlei koffers op krijgt.

Trein hebben we over lange afstanden geen ervaring mee maar ervaringen van medefietsers over trein en allerlei wijze van vervoer kun je lezen op: http://www.wereldfietser.nl/phpBB/

Fietsbus van Cycle tours is zeker een goede optie, deze stopt o.a. op een aantal plaatsen die de Groene Weg aandoet o.a. Arles. Ik weet niet of de Groene weg nog steeds als alternatief heeft ( zo niet neem even contact met ons op) onder de Camarque door en weer terug naar Arles, is zeker een aanrader. (wel muggenspray mee)

Groeten,
Harry Lammertink,

Fietsvakantielinks nu ook op Facebook
http://www.facebook.com/Fietsvakantielinks

Karin 09-02-14 12:40:49

Hallo Harry

Wij willen dit voorjaar de Groene Weg naar de Middellandse Zee fietsen vanuit Nederland (Borne). Onze vraag is: Hoe kunnen we het beste terug reizen ? Cycle Tours? Trein ? Vliegen ? Heb jij tips of advies voor ons ?

Chris van Mil 12-03-12 13:53:25

Deze zomer fietsen we het 2de deel van de route naar Santiago. Vanuit St. Jean Pied de Port willen we overstappen op de route naar Biarritz. Het hele route boekje kopen is eigenlijk overbodig. Zouden we eventueel een kopie kunnen krijgen van het betreffende stuk route?
Natuurlijk vergoeden we de eventuele kosten.

Arris en Veroni 20-11-11 14:01:31

Hallo Harrie en Henriette,

Vandaag schoot ons ineens te binnen om te kijken of jullie reis zomer 2011 al op de site stonden Prachtige foto's en mooie beschrijving. Een prachtige tocht, knap hoor om zo'n afstand te fietsen en toch nog best wel wat beklimmingen maar dan heb je ook mooie uitzichten.
Wat staat er voor volgens jaar op de planning?

Groet Arris en Veroni

Harry Lammertink 30-08-11 22:14:15

Hallo Raoul,

dank voor je reactie. Wij hebben inmiddels de tocht afgerond en zijn terug gefietst naar het Luganomeer en hebben in totaal ongev. 1700 km gefietst. Een prachtige vakantie en een uitgebreid verslag volgt binnenkort.
Een fietsvakantie is aan te bevelen, maar dat had je zeker wel gelezen. Mocht je nog adviezen/tips nodig hebben dan weet je mij te vinden.

Gr.
Harry

Raoul Willems 10-08-11 20:32:16

Hoi Harry,
Op dinsdagochtend sprak ik jou op camping de L'Herin in Visan (Frankijk)aan. Ik was samen met mijn vriendin aan het inpakken, omdat onze vakantie eropzat. Je vertelde over jouw vakantie op de fiets. Je gaf me daarna een visitekaartje met de link van jouw website erop. Thuis aangekomen heb ik meteen gekeken. Ik vind het bewonderingswaardig wat je allemaal al gefietst hebt en hoe je erover schrijft. Ik heb een aantal reisverslagen gelezen. Prachtig! Ook handig zijn alle tips die je weergeeft op de site.
Mijn vriendin en ik fietsen ook graag, maar een vakantie op de fiets hebben we nog nooit gedaan. Misschien in de toekomst! Het spreekt mij wel enorm aan. Wie weet....!
Ik heb nu in ieder geval een site waar ik tips en informatie kan weghalen, mocht het er toch een keer van komen.

Veel plezier met jouw terugreis richting het Gardameer (toch?).

Groetjes,
Raoul

Esther 12-01-10 21:25:16

Hallo Harry,
Dat is erg lang geleden dat we elkaar hebben gezien...Ik zat even de e-mails van de reunie door te kijken en toen zag ik deze link in je e-mail staan. Nou ik ben onder de indruk hoor....wij hebben in Thailand en Vietnam gefietst en daarmee voelden we ons alle een hele piet, maar dat verbleekt bij jouw prestaties!
IK ga gauw even verder speuren of ik een betere foto van jou kan vinden, want op de foto die op je homepage staat, lijkt het alsof je mijn vader erop hebt gezet!

Groetjes,
Esther

1 2 3 4
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies