Wayne 06-10-18 11:53:00

Ik heb er een aantal gelezen. met name over dementie, rouw en losse flarden. Vind het mooi dat er ongetwijfeld voor ieder een flard bij zit.. en ik denk dat net als bij dementie en rouw.. mensen zich kunnen herkennen in ( wat ik denk een persoonlijke ervaring van jezelf?) het onderwerp. Bij demente bijvoorbeeld Het 3 weken te vroeg klaar staan etc. gedichten - flarden- kunnen mensen een enorme rust en troost bieden, zonder het letterlijk of te lastig te vertalen. Ik zie het als ‘ je maakt wat mee... je kan er niet goed mee overweg of vertalen wat her nou precies doet in je hoger bewust zijn. je leest een flard en dat maakt verblinding met je. Maar ook op andere momenten e niet persee ‘hoger bewust zijn’ kan het identificeer baar zijn. Of gewoon even lekker in de trein een creatieve prikkel van een gedicht terwijl je naar buitenkijkt en even ontsnapt aan alle hectiek! Ik vind het overigens goed geschreven en ook goed te lezen. Chapeau! En ik was verbaasd hoe ontzettend veel flarden ik voorbij zag komen.. alleen al een boek met 195 flarden. Verkoopt het lekker?

Geer 21-09-16 01:59:20

Hallo Harry,
(Te) lang geleden alweer. Fijn om hier weer eens rond te dwalen! Bedankt Harry, en nog vele mooie schrijfmomenten gewenst.
Liefs Geer

Bets de Jong 22-07-16 21:17:05

Beste Harry, wat een mooie flard vandaag. Op het juiste moment voor mij en mijn hond Bright. "Ik laat je nu maar gaan". Jouw flarden zijn voor mij als vlinders die je dag kleur geven. Dank je voor je mooie flarden elke keer weer. Lieve groet, Bets en een onzichtbaar pootje van Bright.

Frans 10-12-15 23:20:18

Heel mooi geworden! Ik wens je veel bezoekers toe die zich aan jouw flarden kunnen laven.

Nadira 10-12-15 22:58:21

Mooie site Harry. Een prachtige plek voor je nog mooiere Flarden. Ik krijg er geen genoeg van.

Maria van der Wiel 05-10-15 18:39:58

Hallo Harry,

Wat een prachtige gedichten schrijf je. Ik was bij de openong van afscheidshuis de Lelie in Gorinchem. Daar was een prachtige expositie van grafwerk te zien van mijn broer Adriaan en amderen. Wat een schitterende gedichten heb je erbij gemaakt! Diep door geraakt. Ga later meer van je werk lezen. Warme groet, Maria van der Wiel.

C v Mouwerik 24-09-14 18:42:35

Bedankt voor alle mooie gedichten,zij geven mij veel steun.een moeder die haar toekomst is kwijtgeraakt

Cathy 24-12-13 17:03:31

De middag voor kerstavond ben ik aan je kerstverhaal begonnen.Harry het bracht me in de juiste stemming...terwijl ik zo tegen Kerst opzag, na 't overlijden van moeder heel recentelijk...Bedankt, je bent en blijft 'n veelzijdig man.Warme kerstgroet voor jou,Cathy.


Reactie:
dank je wel cathy dat ik op deze manier je toch in een stemming kan brengen
liefs

joo 13-09-13 11:55:10

Liefde en Geluk eeuwige thema's. Flarden en puzzelstukjes : is liefde en geluk volatiel, ongelijk verdeeld, periodisch, onbeschrijfbaar mooi, inspirerend?De woorden van de dichteres doen mijmeren en een warme gloed ontstaan.

Ilonka 02-04-13 16:39:31

Ik lees je gedichten en wordt er stil van, krijg kippenvel op mijn armen, mijn rug. Het zijn er teveel om in een keer tot me te nemen, ik kom later nog eens terug....

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies