Henk 08-03-22 20:18:08

De AHC is weer zonder corona gerelateerde beperkende maatregelen geopend! Veel sleutelplezier!!!

Henk 08-03-22 20:15:32

Nog even terugkomende op het bericht van 24-04-19 13:44:40 Per stemming in de ALV is toen overeengekomen eenmalig een uitzondering te maken op eerder genoemde voorval en een vergoeding te verlenen. Tevens worden alle verwijzingen naar het sleutelen voor eigen risico nog duidelijker opgenomen in regelementen, site en op de werkvloer zodat er geen misvattingen meer over kunnen ontstaan.

Henk 24-04-19 13:44:40

Het klopt inderdaad dat bij de AHC en dat is zeker niet anders dan bij andere hobbyclubs, alle sleutelhandelingen aan uw auto voor risico van het lid zelf zijn. Dit is dan ook terug te vinden in ons regelement en op meerdere plekken in de club zelf vermeld. Een hobbyvereniging is logischerwijs geen vak garagebedrijf. De verplichte aansprakelijkheidsverzekering waar aan gerefereerd wordt is een letselschade verzekering van de club zelf. Dit alles neemt niet weg dat het natuurlijk erg vervelend is als er een keer wat mis gaat. We hebben duidelijk uitgelegd dat het bestuur financiële verantwoording moet afleggen aan de leden en niet zomaar tegen de bepalingen in kunnen gaan die voor alle leden van de club gelden. Wij hebben op de mogelijkheid gewezen om het voorval per brief aan het bestuur te melden zodat wij dit kunnen voorleggen aan de leden tijdens de ALV wat wij nog steeds voornemens zijn voor u te doen.

hans 18-04-19 12:15:25

Op maandag 08 april 2 banden als daglid laten omleggen.Helaas maakte de Autohobbyclubbegeleider een fout. Band kapot en velg krom. Schade 135 euro.Niemand die zicht verantwoordelijk voelt. Men schermt met sleutelen op eigen risico.
ondanks dat de club volgens de site een aansprakelijkheidsverzekering heeft, zelf betalen.
Was dus een erg duur bezoekje aan de AHC
Bezint eer ge begint.

sjoerd 06-05-13 12:16:10

Zowel op internet,organisatorisch als op de werkvloer tot in de puntjes supergoed geregeld!
En een prettige kameraadschappelijke sfeer!

Erik van der Plaats 19-02-13 18:35:02

Mooie site ook makkelijk te vinden met google autohobby harskamp en je staat op de eerste pagina. Nu nog een like en je staat ook op facebook.


Reactie:
Thnx


Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies