Anne-Marie 20-07-17 21:11:02

Ha Henk,
Veel dank voor jouw bijdrage aan een bijzonder geslaagde familiemiddag in Ermelo ter gelegenheid van mijn verjaardag. Het was erg leuk de lunch te combineren met de wandeling onder jouw bezielende leiding waar iedereen - onze neefjes en nichtjes voorop - bovendien veel van opgestoken hebben!
Hartelijke groeten uit Malmö, ook van Jirko, Anne-Marie.

Joop en Louise Vendel 24-06-17 12:10:56

Beste Henk,
De schermerwandeling (Vivaldi) op 16 juni j.l. onder jou leiding was geweldig. Een mooie wandeling, een zwijn, een moeder met 6 jonge zwijntjes, een paar reeën en uiteindelijk nog een hertje. Je was inspirerend, een goed verteller. Nogmaals onze dank, het ga je goed!!
Joop en Louise.

Gerrit en Wenny 18-06-17 21:17:46

Beste Henk, nog hartelijk dank voor de mooie wandeling bij Vivaldi, wij hebben er van genoten. Als we weer in de buurt zijn zullen wij zeker nog eens van jouw diensten gebruik maken.
Gr. Gerrit en Wenny.


Reactie:
Beste Wenny en Gerrit, het was een fijne avond met zowel herten als everzwijnen in 't vizier; zelfs nog een ree. Graag tot ziens.
Met vriendelijke groet, Henk.

Henk Dirksen 05-03-17 15:24:02

Dank je Henk voor die fantastische wandeling van gisteren door het Speulder en Sprielderbos naar Oud Groevenbeek en terug. Zo indrukwekkend al die ''dansende'' bomen en met jouw uitleg maakt het alles nog boeiender! Ik ga de volgende keer zeker opnieuw met je mee.
Hier zijn de foto's van die prachtige wandeltocht! https://myalbum.com/album/SRpNfTfKx8k9


Reactie:
Bedankt Henk,
De foto's spreken voor zich en geven een prima beeld van de omgeving. Voel je welkom op onze volgende wandelingen. Neem dan wr je camera mee.
Tot ziens.

L Jonkman 04-03-17 22:28:47

Dankjewel voor weer een heerlijke wandeldag met een fijne groep vanaf het Boshuis Drie. Dansende bomen, luidende klokken diep vanuit het verzwolgen klooster... of gewoon een pingorune? Dwaallichten, Witte Wieven, Blauwe mannen....of gewoon een boer op weg naar huis met veel te veel jenever in zijn lijf en er alles aan doen om niet de woede van het Wijf thuis op de hals te halen door maar een paar sterke verhalen te vertellen? Ach we zullen het nooit helemaal zeker weten maar: het was een heerlijke wandeling! Groetjes, Lies.


Reactie:
Dankjewel voor het prachtig, leerzaam verslag, Lies. Op 01 april zullen we weer een wandeling gaan lopen tussen Hulshorst en Leuvenum. Je bent natuurlijk weer van harte welkom.

Gerbert 02-03-17 21:04:58

Hallo Henk, ook ik wil even een berichtje plaatsen. Wat is de natuur toch mooi h! Ik vond het zien van de zwijnen ontzettend mooi. Ik hoop dat wij nog eens komen en ik denk van wel. Gaan we dan ook naar Nico?
Groetjes Gerbert


Reactie:
Beste Gerbert,
We zijn onder de indruk van jouw enthousiasme voor de natuur. Je mag zeker een voorbeeld voor veel jongeren worden genoemd. Uit jouw tekening van het edelhert wat je voor me hebt gemaakt spreekt veel zorgvuldigheid envoor dieren uit. We hopen dat je je weer meldt als je in de buurt komt.
Hartelijke groeten van Noortje en Henk.

Caroline 02-03-17 21:00:17

Henk, we hebben woensdag genoten van de wandeling. Een hele mooie ervaring voor ons als gezin. Het weer was tegen de verwachting in prachtig. We waarderen je enthousiasme en je boeiende manier van vertellen. Het hoogtepunt was toch wel het zien van vier zwijnen met wel meer dan twintig biggetjes. De kinderen hebben het er nog steeds over en willen dit graag nog eens over doen. We hebben absoluut geen spijt van deze mooie dag.
Groeten Caroline en de rest van de familie.


Reactie:
Zo'n ervaring als die van jullie is alleen mogelijk als er met veel respect met de natuur wordt omgegaan. Jammer dat de camera op zo'n moment bijzaak is.
Er is natuurlijk nooit garantie dat je de volgende keer zo'n unieke situatie weer van z dichtbij meemaakt. Laat vroegtijdig weten wanneer jullie weer plannen maken richting de Veluwe. (op het laatste moment mag natuurlijk ook). Tot ziens, groeten aan iedereen, Henk.
P.S. Bedank "stroper" Arnoud voor de mooie tekening van de vos.

Yvonne 08-01-17 22:08:18

Vandaag gewandeld bij Hierdensebeek en Hulshorster stuifzand. Een bijzondere dag. Vandaag was de dooi ingetreden na een sneeuwdag. Er lag hier en daar nog sneeuw wat mooie plaatjes opleverde. Het was wederom weer een prachtige wandeling. Bedankt voor het organiseren Henk.

Greet van Amerongen 26-11-16 19:00:54

Hallo Henk. Hartelijk dank namens ons allen. We hebben vanmiddag een heerlijke wandeling gemaakt. Op jou enthousiaste wijze heb je ons veel laten zien. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dus tot een volgende keer. Greet

Fam M Ezinga 08-11-16 10:51:43

Geachte hr. Henk,
We willen je bedanken voor de prachtige wandeling die we mochten maken met elkaar. Het was mooi om te zien hoe je speciale aandacht gaf aan de kleinkinderen en hen kon meenemen in je verhalen. Ondanks het weer waren ze allemaal enthousiast en hebben we ons weer verwonderd over al het moois wat ons gegeven is in de natuur. Hartelijk dank daarvoor en we hopen dit nog eens over te doen.
Fam M. Ezinga


Reactie:
Beste familie Ezinga,
Een wandeling als met jullie is voor mij onvergetelijk. Geen enkel droog moment maar toch een fantastische sfeer met enthousiaste kinderen. Er was veel waardering voor wat de kinderen op hun pad tegenkwamen. Blijf aub doorgaan om de liefde en respect voor Leven en Natuur door te geven.
Hartelijke groeten, Henk.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!