Peter V. 30-10-16 23:33:14

Na alle wandelingen die ik gemaakt heb met je Henk, nu toch maar een reactie van mij in je gastenboek. Zoals altijd maak ik er een klein feestje van om met je mee te mogen wandelen. Natuurlijk hadden we het weer ook wel mee natuurlijk, maar toch... Deze keer zijn we geen wilde dieren tegengekomen, maar genoten we des te meer van de vele paddenstoelen, met voor mij als hoogte punt het bekijken van de Pruikzwam. Wat een vreemde soort is dat toch! Ook de afwisseling in deze wandeling was weer fijn. Na afloop van de wandeling
hebben we met 5 personen (waaronder Henk en Noortje) ook nog gegeten in het Hof van Hulshorst. Daar heb ik geen spijt van gehad, want het eten was prima, net als de entourage en het eten was niet duur vond ik.

Yvonne 29-10-16 21:46:52

Her was een prachtige wandeling bij Hulshorst. Een gezellige groep en mooi zonnig weer. Veel paddestoelen gezien. Henk bedankt voor deze mooie wandeling en het stiltemoment erin.


Reactie:
Dank je, Yvonne. Jij was vandaag een geweldige aanwinst en menigeen was blij dat je erbij was.
We hopen elkaar spoedig weer te ontmoeten. Bedankt voor jouw inzet.
Groet je, Henk.

Hans Fettelaar 24-10-16 12:06:33

Een prachtige wandeling Henk, ik vond het leuk om met je te lopen en te praten, je humor kan ik wel waarderen. Het delen van je kennis van de natuur verrijkt de wandeling voor mij. Het prachtige weer was een cadeautje in Oktober. Ik hoop je nog veel wandelingen te vergezellen. Bedankt.

Henk Dirksen 23-10-16 19:42:24

Weer zo'n heerlijke en prachtige wandeling gehad Henk! Een leuke en niet grote groep die echt stil is op de stukken als "stilte"route. Gewoon even die prachtige bossen in je opnemen zonder woorden, een stuk bezinning. Maar mag je weer praten weet je zoveel moois over de natuur te vertellen. Ook dan is de groep stil of stelt de nodige vragen waar je ook weer antwoord op hebt. Top gids!


Reactie:
Daar word ik stil van, Henk. Dankzij jouw foto-werk krijgt de wandeling extra allure... Bedankt en tot ziens.

Herman Jansen 09-10-16 22:52:21

Beste Henk Dik, Wij als familie Jansen hebben een prachtige familiedag gehad. De wandeling was mooi en voor de kinderen zeer leerzaam u heb de gave ze te boeien met uw spannende verhalen en de liefde voor de schepping. En die liefde hebt u zeker overgebracht! Dank daarvoor. Herman Jansen

Arja en Ries 08-10-16 17:59:47

Hallo Henk, We hebben genoten van de wandeling. De omgeving was prachtig, de uitleg werd op een leuke, leerzame wijze vertelt. Hartelijk bedankt voor deze middag/avond. Met vriendelijke groet,
Arja & Ries

Georgette 03-10-16 15:14:12

Hallo Henk. Ook mijn vriendinnen en ik hebben genoten van de wandeling. Je bent een man met veel liefde voor de natuur en dat deelde je met ons. Wij zullen zeker nog eens mee gaan op een van je wandelingen. Groetjes van alle dames.


Reactie:
Hallo "alle dames"...
Het was een mooie wandeling met vooral vriendelijke mensen. We hopen elkaar weer eens te ontmoeten in deze prachtige omgeving.
Hartelijke groet, Henk.

Natascha en Buck 02-10-16 17:12:17

Hi Henk, Nogmaals bedankt voor de geweldige wandeling gisteravond (30-9), helaas geen dieren gezien, dus we moeten het zeker nog een keer overdoen , maar de wandeling was er zeker niet minder door. We hebben genoten.


Reactie:
De bronst, de daarmee gepaard gaande drukte van verkeer, de jacht (ook 's nachts) geven de dieren in dit jaargetijde veel stress. Dat zou anders kunnen/moeten. We gaan een andere keer weer op pad.
Groet je, Henk.

Ria Mulder 26-09-16 12:19:12

Bedankt Henk voor de prachtige wandeling van afgelopen vrijdag door het Leuvenumse bos. De uitkijktoren vond ik ook geweldig! Ik heb er van genoten en hoop nog eens mee te gaan!


Reactie:
Leuk h, Ria,
Jouw genieten kon je niet verbergen. Voel je altijd welkom.
Mvg. Henk.

Rien Harmsen 15-09-16 10:05:36

Met de Blindenbieb het bos in o.l.v. een prachtig-vertellende gids. Veel moois gezien!! Veel mooie verhalen gehoord. Het ging van sponszwammen tot "Ferrari-zwijnen" (snelle dieren). Hartelijk dank voor de fijne avondwandeling.


Reactie:
Bedankt Rien,
jouw snelle reacties en pozie houden de moed en de humor er in. Tot ziens.
Groet je, Henk.

1 2 3 4 5 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!