Monique 20-10-13 21:28:01

Beste Henk en Noortje,
Bedankt voor de mooie wandeling die we vandaag hebben gemaakt met de groep "Kleinkind Onbereikbaar". Het was voor ons de tweede wandeling die we maakten, wat is het gebied mooi, zowel in Juni als nu Oktober (herfst) Het verhaal wat je vertelde, dat de natuur eigenlijk net als de mens is. Zo zie ik het ook, de bomen zijn oud, hebben in de jaren ook hun littekens opgelopen, net zoals wij in ons leven. Het is mooi om te zien dat bomen door weer, wind en regen, hitte en droogte overeind blijven. Je gaat op deze manier anders over de natuur denken, je gaat er meer van genieten. Bedank Henk voor deze wandeling, en natuurlijk komen we weer terug om intenser van het natuur te genieten.
Vr gr Monique en Josee


Reactie:
Bedankt Monique en Josee,
Het is verbazingwekkend hoeveel verdriet er bij opa's en oma's bestaat. Gelukkig bestaat er een oase van steun en begrip... Het is hartverwarmend dat er zo'n groep bestaat als: "Kleinkind Onbereikbaar". Bedankt voor jullie deelname.
Vgr. Noortje en Henk.

Sierra en Rikkie 12-10-13 19:16:47

Beste gids Henk, ook wij hebben genoten van een boswandeling al eerder dit jaar... erg leuk. Je gastenboek is een welcome aanvulling. De website ziet er inspirerend en uitnodigend uit...! Een warme groet, Sierra


Reactie:
Dank je Siėrra, fijn dat je de natuur ook zo weet te waarderen. Geniet van de prachtige kleuren op dit moment.
Met vriendelijke groet, Henk.

Barbara 01-10-13 16:28:00

Afgelopen donderdag 26-09-2013 ons afdelingsuitje in Staverden gehad. De boswandeling was heerlijk, veel gezien aan paddenstoelen en diverse herten. Leuke verhalen van jou, Henk, over sporen van alle beessies die het bos bewonen en over de groei van de verschillende zwammen. Kortom, wij hebben een fijne wandeling gehad met aan het eind nog een prachtige ree midden in het weiland. Henk bedankt, het was meer dan de moeite waard.


Reactie:
Dank je Barbara, je hebt fijne collega's, een prima sfeer daar bij jullie.

Noortje 09-09-13 10:07:46

Wat ziet jouw website er geweldig uit!!


Reactie:
Dankjewel Noortje,
De vele reacties van deelnemers maakten dat ik per 09 september 2013 er ook een Gastenboek aan heb toegevoegd. Vrg. Henk.

<< < 19 20 21 22 23
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!