Sweis 14-09-16 22:32:01

Bedankt voor de mooie wandeling door het Leuvenumse bos, we hebben er van genoten.


Reactie:
Bedankt Sweis,
je bracht een gezellige groep met veel waardering voor de natuur.
Tot ziens, Henk.

Wilma Heijblom 12-09-16 21:39:19

Het was een prachtige tocht afgelopen zaterdag.
Fijn dat je ons weer van die mooie plekken laat zien en beleven.


Reactie:

Tot ziens Wilma.

Evert de Beijer 11-09-16 23:24:14

Bedankt voor de prachtige wandeling door de Kroondomeinen. En het laten zien van de vele sporen van het wild: edelherten, reeën en everzwijnen. Uiteindelijk zagen we ook echt de everzwijnen. Het was mooi en spannend.


Reactie:
Beste Evert, fijn dat je met ons meeliep. Natuurlijk ook de moeite waard in zo'n bijzonder gebied. De volgende keer denken we met je mee zodat je de reis niet zo gecompliceerd is. Tijdig aanmelden is een pré.
Groet je,
Henk.

Astrid Wijga 11-09-16 21:38:26

Een heerlijke wandeldag vandaag. Wat heb ik genoten van de Kroondomeinen. Een leuke wandeling uitgestippeld, dankjewel Henk.


Reactie:
Dankjewel voor jouw aandeel aan deze fantástische dag, Astrid. Dan heeft de lange reis toch geloond. Op de Veluwe worden steeds zulke mooie wandelingen gelopen, graag tot ziens.
Vriendelijke groet, Henk.

Reitz_jonkman 11-09-16 20:51:39

Henk, weer een prachtige wandeling vandaag. Kroondomeinen nog open voor publiek, briljant. Hopelijk komt er eens een eind aan het ouderwetse asociale eens ontstaan door de "adel" gejaag op dieren. Jenny, een prachtige fotoserie op FlickR en als laatste, drie everzwijnen,voor het eerst in het wild gezien, groetjes Reitz.


Reactie:
Beste Reitz, bedankt voor jouw positief bericht; erg goed verwoord. Het genieten van de everzwijnen was ook bij jou duidelijk. Heerlijk hé, zo'n dag er helemaal even helemaal in de natuur? Tot ziens bij een volgende keer.
Groet je, Henk.

inez arbeek 11-09-16 19:56:50

Wat een geweldige wandeling vandaag. Ik heb genoten van de prachtige natuur. Het geeft mij zoveel positieve energie. Dank hiervoor.


Reactie:
Wat fijn Inez, dat je er eindelijk weer bij kon zijn. Voel je vrij om eens een wandeling aan te vragen. Omgeving, groepsgrootte e.d. zijn dan naar jouw wens.
Tot ziens, Hartelijke groet, Henk.

Sonja Hultzer-van der Brugge 11-09-16 19:16:41

Beste Henk, wat een prachtige tocht in de Kroondomeinen heb je ons vandaag gegeven. De hele dag onverhard wandelen, mooie gesprekken, goed gezelschap en dan ook nog eens wilde zwijnen zien... Ik heb een top dag gehad! Tot slot ook nog een leuke afsluiting met elkaar, je ziet mij zeker nog eens!


Reactie:
Dank je, Sonja. Volgens mij hebben we elkaar zo'n mooie dag aangereikt. Een prettige ontmoeting met veel waardering voor de omgeving. Voel je altijd welkom.
Groet je, Henk.

Jenny 11-09-16 19:08:56

Ik heb vandaag weer enorm genoten van de prachtige wandeling, leuke medewandelaars en als kers op de taart ook nog een paar zwijnen op de foto kunnen zetten. Kortom een heerlijke vakantiedag! Henk bedankt voor de organisatie.


Reactie:
Leuk dat je er bij was, Jenny. Het was inderdaad genieten tijdens de 17km.

rina van der linde 28-08-16 18:17:34

Het was gisteren, 27 augustus, een heerlijke zonnige wandeldag. Prachtige wandeling door de bossen langs heldere beekjes van Sonnevanck naar Hulshorst. Henk gaf zo nu en dan zijn kennis aan ons door. Boeiend! De stilte in de wandeling vond ik ook heel plezierig. Fijne mede wandelaars. Een dag om te herhalen. Dankjewel Henk en de medewandelaars. Hartelijks, Rina


Reactie:
Hoi Rina,
Leuk dat je onze gast was en je het naar je zin hebt gehad.
Er worden door Noor en mij regelmatig hier tochten georganiseerd; voel je altijd welkom. Graag tot een volgende keer.
Groet je, Henk.

Yvonne Ham 01-08-16 10:40:16

Het was zaterdag 30 juli een hele mooie wandeling met leuke groep in een afwisselende omgeving, bossen, eenmanspaadjes, hoogteverschillen, beek, zandverstuiving. Een toppertje. Henk bedankt voor het organiseren.


Reactie:
Thnx Yvonne, het was idd een gezellig event. Ook op zo.21/08 en za.27/08 hebben we daar weer een wandeling gepland. Dat wordt weer iets om naar uit te zien.
Vrg. Noortje en Henk.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!