Catharien Kosian 31-07-16 16:07:53

Het was gisteren een heerlijke wandeling. Mooie omgeving en een gezellige groep. Dank je wel Henk voor het organiseren ervan. En een volgende keer ga ik zeker weer mee (en kunnen het misschien over mijn Armeense wortels hebben . Groet, Catharien


Reactie:
Hoi Catharien,
Dank je voor jouw reactie. Een bijzondere kennismaking. Voor 27 augustus heb ik dezelfde, vergelijkbare wandeling weer aangemeld. Los daarvan hoop ik dat je de weg weet te vinden naar deze mooie omgeving. Vaak is carpoolen vanuit jouw omgeving wel mogelijk.
Tot ziens.
Hartelijke groeten, Noortje en Henk.

greet en cees 31-07-16 11:58:16

Hallo, Wat een heerlijke dag: Een prachtige afwisselende wandeling, goede en leuke uitleg over de dingen die we tegenkwamen, geweldig wandelweer, een gezellige groep deelnemers en goede horeca op de juiste tijd. Prima organisatie!!! We hebben genoten groetjes... Greet en Cees


Reactie:
Bedankt voor jullie gezellig aandeel. Geweldig genieten in 20-voud met zo'n groep.
Tot ziens, Henk.

carla de jong 31-07-16 11:34:22

Super genoten van de mooie wandeling in een heel afwisselende omgeving. En wat hebben we geluk gehad met het weer: geen druppel regen! Dank je wel, Henk, voor je deskundige voorbereiding van deze nieuwe wandeling. En alle medewandelaars bedankt voor de gezellige gesprekken. Wie weet tot een volgende keer.


Reactie:
Dank voor je reactie, Carla. Deze nieuwe wandeling heeft bij velen schijnbaar veel indruk geraakt, mij niet in de laatste plaats. Ook de fijne sfeer waarbij iedereen haar/zijn deel aanreikte was prima. We hopen daar in augustus daar nog 2X te komen. Bedankt voor de assistentie.
Vriendelijke groet, Henk.

Claudia 31-07-16 11:01:11

Gisteren deelgenomen aan een prachtige boswandeling onder deskundige en goed voorbereide begeleiding van Henk: hij heeft een schitterend stukje Nederland laten zien! Bedankt Henk.


Reactie:
Heel graag gedaan, Claudia. Fijn dat je erbij ook was. We kijken uit naar de volgende keer.
Vriendelijke groet, Henk.

Jolente 30-07-16 19:14:40

Het was een prachtige dag: leuk gezelschap, een schitterende omgeving en een mooie "typische Henk-wandeling" > goed georganiseerd en deskundig begeleid! Henk, bedankt hiervoor! En alle deelnemers bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer ! Hartelijke groeten, Jolente en Rijk


Reactie:
Bijzonder fijn dat jullie er weer bij waren. Voel je altijd welkom.
Groet je, Henk.

Jenny 30-07-16 19:02:51

Ik vond het een prachtige wandeling vandaag en heb er erg van genoten. Geen spatje regen en een leuk gezelschap. Echt weer een vakantiedag. Graag tot een volgende wandeling.


Reactie:
De foto's die jij beschikbaar hebt gesteld geven een enorme boost aan de beleving van deze tocht, Jenny! Hartelijk bedankt, echt bijzonder. Graag tot ziens.
Groet je, Henk.

Carla Pietersma 30-07-16 18:04:59

Wat een bijzonder mooie wandeling vandaag! Henk Dik je hebt jezelf overtroffen met deze nieuwe wandeling!
Daar bij hadden wij ook nog fantastisch weer en een gezellige groep wandelaars. Ik heb heel erg genoten.
Dank je wel en graag tot snel weer!
Groetjes Carla
Reactie:
Dank je, Carla. Er is veel voorbereiding geweest en het resultaat hebben we ervaren. Voor mij was het een indrukwekkende dag. Vooral de deelnemers hebben op mij een grote indruk gemaakt: zó verschillend en toch zo harmonieus. Er is veel gelachen en veel gezwegen en toch veel gezegd. Dankjewel voor jouw aandeel.
Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Henk.

Lydia Dingemanse 26-07-16 18:30:13

Als 5 "verstokte Zeeuwen" zijn we na de wandelingen met Henk ook erg enthousiast geraakt over de schoonheid van de Veluwe. De wandelingen waren leuk, leerzaam, avontuurlijk, ontspannen en goed voor de sociale contacten.Tot een volgende wandeling!
Groeten van Marieke, Corine, Ruth, Hester en Lydia


Reactie:
Als een hele speciale ervaring heb ik het beleefd. Vooral jullie vriendelijkheid en het respect voor de omgeving... Gisteravond leverde dezelfde wandelroute diverse kiekjes van everzwijnen en edelherten op, incl. een mooie sunset.
Graag tot ziens. Hartelijke groet, Henk.

Mida Palm 05-07-16 07:34:40

Vorige week vrijdag hebben Niels en ik een prachtige wandeling met Henk gemaakt. Veel geleerd en veel gezien. We hebben er van genoten. Dank je wel!


Reactie:
Bedankt voor jullie reactie. Voel je altijd welkom in deze mooie omgeving.
Groet je, Henk.

Nadia 22-06-16 21:00:54

Vandaag met het kinderfeestje van mijn zoon een wandeling gedaan met Henk. Bedankt voor de super mooie en leerzame middag/wandeling. De kinderen hebben genoten en ik ook. Bedankt !!!!!


Reactie:
Dank je Na Dia,
Er zat veel energie in de groep maar dat minderde wel tijdens het spelen vooraf. Toen het erop aankwam was iedereen zelfs muisstil en dat werd beloond.
Het was voor de kinderen schijnbaar een hele nieuwe manier om met bos kennis te maken. Edelherten van zo dichtbij zien maak je immers niet elke dag mee... Tot ziens.
Groet je, Henk.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!