Roos & Hein 15-11-15 08:17:14

We've spent our honeymoon in the Aspen Suite and have really enjoyed it!
A nicely designed and comfortable room, great food, excellent service and a beautiful nature. Many thanks Marie Jose & Marco. We will return!
Regards Roos & Hein

Julia 04-08-15 09:20:52

We had 4 amazing days at Herangtunet - it was the best Hotel during our 3 weeks journey through Norway. Dinner was excellent and the homemade chocolate cream fantastic! We'll come back again.

Jan & Fabiola 24-10-14 21:50:20

Weer op de bank in Nederland laten wij de afgelopen dagen nog even door ons hoofd gaan. Wat een fantastische week was dat zeg!
Jullie hotel heeft alles wat een mens nodig heeft voor een weekje quality time. Geweldige kamers, een fantastische kok (Marie-Jose), een goede en gezellige gastheer (Marco) en laten we de locatie vooral niet vergeten...komt zo uit een sprookje!

Wij hebben heerlijk gegeten en de sfeer was ontspannen en relaxed. Lekker met een boek en een drankje bij de houtkachel, terwijl je wegzakt in één van de comfortabele fauteuils...... heerlijk!

Bedankt voor deze geweldige week!

Jan & Fabiola

Pieter 22-06-14 21:30:32

Vandaag zal ik Herrie in het Hotel en werd meteen naar jullie website getrokken. Mijn complimenten voor locatie, inrichting, faciliteiten, activiteiten en kookkunsten. Voor nu heb ik jullie site en mijn favorieten gezet en wellicht in de toekomst komen mijn vrouw en ik eens langs. Mooi hoor !

Mechthild Molkenthin 05-08-13 20:19:50

We had two wonderful days at Herangtunet With its beautiful landscape and nice houses it was the perfect background for phantastic wedding photos Thank you dear Marco! We liked it at your boutique hotel. Mechthild & Jonas

Pieter, yvonne, jan, hennie 12-07-13 21:29:03

Wat een superweek hebben wij hier gehad. Comfortabel en sfeervol appartement. Vanwege het mooie weer hebben we vooral buiten geleefd, ontbijt aan de picknicktafel in het zonnetje, ' s avonds buiten eten, heerlijke plekjes om te zitten. Verder volop genoten van de prachtige omgeving. De Jotunheimen zijn overweldigend en groots. De Bessegen was super om te lopen! (Wel spierpijn). Dichterbij ook zeer verrassende en geweldig mooie wandelingen gemaakt en gefietst. Alleen jammer dat de vissen niet wikden bijten...nBedankt voor jullie gastvrijheid.

Johan en sylvia 24-03-13 20:09:21

Wat hebben wij genoten van Valdres en van Herangtunet!
Prachtige omgeving, prachtige suite (aspen), gastvrije mensen.......
Marco en Marie Jose bedankt voor de gezelligheid, goede zorgen en warne verhalen!
We hebben ontdekt dat Noorwegen in de winter bijna nog mooier is dan zomers......

Angelique, Rob, Michel en Mari 06-03-13 15:26:52

Een fantastische week achter de rug met wakvissen, sneeuwwandelen, huskyrijden (helemaal geweldig), arreslee en BBQen bij min 8. Appartement is lekker ruim en gezellig aangekleed en er is overal aan gedacht. We hebben erg lekker gegeten bij jullie. Hopen in een zomerperiode nog een keer terug te komen, zijn benieuwd hoe Noorwegen er dan uit ziet. Maar de winter is ook goed hoor. Bedankt voor alle goede zorgen, we hebben echt een hele leuke week gehad. Jullie hebben het goed voor elkaar! We hebben in ieder geval alvast wat mensen jaloers gemaakt, wie weet zien jullie die ook bij Herangtunet. Hartelijke groet, Angelique, Rob, Michel en Marion

Juliette & Paul Manders 24-02-13 17:01:02

Net terug van een ongelooflijke fantastische vakantie!
Wat is het heerlijk om hier geweest te mogen zijn. Zeer bijzonder en speciaal. De gastvrijheid van Marie-Jose en Marco is meer dan top!
De keukenspecialiteiten van Marie-Jose waren subliem! en Marco een gastheer eerste klas! Fijn jullie te mogen hebben leren kennen en als het aan ons ligt komen we zeker nog een keer terug!
Nogmaals dank! En.... als het kookboek uitkomt ... denk aan ons!!

Yvonne & Nic -Jan 02-02-13 10:01:20

Beste lezers,
Eind januari 2013 hebben we kunnen genieten van het fantastische gastheerschap van Marie-José en Marco, de eigenaren van Herangtunet.
Werkelijk een aanrader voor iedereen die eens een andere wintersport wi beleven. De prachtige Noorse natuur biedt hiervoor alle mogelijkheden, skien wandelen, een huskytocht en ga zo maar door. Herangtunet vormt een ideale thuisbasis waardoor je overal relaxed van kunt genieten. Als je dan terugkomt in je suite en s' avonds geniet van de heerlijke keuken van Marie-José en Marco beleef je Noorwegen op zijn best. Wij kijken met genoegen terug Yvonne &Nic-Jan uit Raamsdonksveer.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies