Ria 22-10-10 09:38:10

Met een vriendin weer een keer even een paar dagen in Friesland. Ook in Makkum staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Al zijn jullie dan geen šechteš Friezen, het sfeertje is er wel. Een heel goed adres met heel gezellige avonden in de serre.

Koen en Petra 19-09-10 22:52:38

Weer terug in Lutjebroek na een heerlijk weekendje in Friesland. Jullie gastvrijheid is top, heerlijk geslapen en lekker ontbeten, en zeker voor herhaling vatbaar, bedankt!

Ronald en Carolien 08-09-10 11:28:22

Na een dag toeren op de motor door het mooie friese land was het erg leuk om bij jullie zo gastvrij ontvangen te worden! Gezellig 's avonds wat biertjes gedronken en daarna heerlijk geslapen! Bedankt voor het relaxte verblijf en wellicht tot ziens !!!

nel 22-08-10 17:39:18

Ton & renne Wil jullie bedanken voor de fijne dag en nacht in jullie herberg. Ook het eten was echt super En ja het is echt donker in marrum.De kamer en het bed waren echt toppie
En ook het ontbijt was overweldigend Ton & Renne bedankt
enne ton jammer dat ik zo op je mams lijkt. hahaha

Agnitha 22-08-10 17:23:48

hoi,hoi,zo heerlijk weekend achter de rug bij jullie,met je zussie.lekker rustige omgeving en heerlijk eten en drinken en vooral veel gezelligheid!! Jullie hebben het goed voorelkaar en hopen in de toekomst het nog een keertje over te doen,bedankt Ton en Renee

Tine 13-08-10 22:40:11

Ook ik heb een hele fijne week gehad bij jullie. Heerlijk gegeten, lekker geslapen en dat ontbijt mocht er ook zijn! En na een dag meubelmaken bij Ineke van der Blom smaakte ook dat biertje dubbel zo goed. Renee en Ton nogmaals bedankt en veel succes!
En als iemand een slaapplaats zoekt, aarzel dan niet en boek gewoon een kamer hier. Je zult er geen spijt van krijgen!

Tjisse 03-08-10 18:57:44

Lieve Ton en Renee,

Heel erg bedankt voor het geweldige weekend in jullie B&B.
Echt een heel erg leuk idee om voor ons eindexamen twee nachtjes te mogen komen logeren. De kamer was goed, eindelijk een tweepersoonsbed, het ontbijt heerlijk en de uurtjes aan de bar heel gezellig.

Mooi excuus ook om eens een dagje Ameland te bezoeken. Lekker vroeg op pad maar dan heb je ook de kans om 60km te fietsen in een prachtige omgeving.

Het moge duidelijk zijn, wij hebben er heel erg van genoten en willen jullie nog eens heel erg bedanken.

Groetjes, knuffie en hopelijk tot snel,
Merith en Tjisse 

hellen 12-07-10 13:11:57

Overdag de cursus hout bij meubelmaker Ineke van der Blom en dan aan het eind van de dag - moe en voldaan - een wandelingetje naar herberg Godot voor een lekkere maaltijd en een goed bed. Een prima week!

Marga 21-06-10 18:35:24

Soms kom je op plaatsen waar je je meteen thuis voelt. Dat was het geval in Marrum/Friesland en bij jullie. Wij (mijn vriendin en ik) hebben genoten van alles. Even geen moeder(s) zijn, maar gewoon jezelf. Heerlijk om weer eens uitgebreid de tijd te hebben en te nemen om te eten en zoals we hier zeggen te 'buurten'. Wie weet tot ziens!!!

H.B. de Groot Groeneveld 06-05-10 23:52:35

Hallo Renee en Ton. Wat hebben we genoten de vier dagen dat we bij jullie waren. Heerlijk relaxen in die mooie serre. Het weer was niet daverend maar dankzij jullie serre vingen we toch ieder zonnestraaltje op.Renee, ik ben weer helemaal geinspireerd door jouw kookkunst.Lekker ook dar verse fruit bij het ontbijt Fijn dat jij ook zo graag leest zodat ik een boek van jou kon lenen. Friesland is trouwens een prachtige provincie om te bekijken.Kortom het was heerlijk toeven bij jullie. Hartelijke groet van Mieneke (Hyacinthe) en Wim

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!