Ineke Tersteeg 08-03-10 21:46:23

Hallo Renee en Ton,
Wat was het gezellig bij jullie. De gastvrijheid, verzorging en het bijpraten blijven een dierbare herinnering voor ons. En de mannen, alsof ze elkaar al jaren kennen. Fantastisch. We wensen dat nog heel veel mensen in jullie herberg zullen genieten van al het goede wat jullie bieden. Renee en Ton, bedankt.
Aard en Ineke

Annelies Vianen 08-03-10 12:12:38

Hoi Rene enTon.
Wij willen nogmaals vertellen dat we het vreselijk
naar ons zin gehad hebben dit weekend jullie vriendelijkheid en hartelijkheid en
gastvrijheid hebben ons een warm gevoel gegeven nogmaals bedankt!
Groetjes van Adrie en Annelies

julia & cees 03-03-10 18:49:30

Hoi Renee en Ton, nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, het heerlijke bed, 't prima ontbijt en de verrukkelijke avondmaaltijden! Het was steeds weer heerlijk 'thuiskomen' na een dag meubelmaken bij Ineke van der Blom.

Giny 20-02-10 11:06:50

Ik heb de afgelopen week overnacht in herberg Godot en dat is zeer goed bevallen. Ik sliep in de grote kamer en die was lekker ruim. Het bed sliep prima en er hangt in de herberg een prettige sfeer. Dat komt mede door de hoge plafonds en de grote, lichte serre. Het is nu winter dus de tuin is niet in bloei, toch was er genoeg te zijn. Zo komen allerlei vogels de tuin bezoeken (waar pindas e.d. hangen) waaronder een Vlaamse Gaai, die had ik nog nooit van zo dichtbij gezien. Het ontbijt was elke ochtend heerlijk en goed verzorgd en de waard en waardin waren erg voorkomend en vriendelijk. Echt een aanrader, dus!!!! Nogmaals bedankt voor alles.

Henk van Oudenallen 28-01-10 19:32:42

Ik ben dan wel niet bij jullie geweest, maar ik wens jullie veel succes met je zaak. Ton, verassend om te horen dat je een herberg bent gestart.

berry en ineke 10-12-09 09:17:24

Hoi lieve vrienden,
Wij hebben een heerlijk week-end gehad in Marrum en omgeving, ondanks het slechte weer. Gastvrij onthaald, lekker gegeten, heerlijk geslapen op een ruim bed en lekker ontbeten in jullie mooie serre. Volgend jaar komen we zeker terug met hopelijk mooier weer. Wij gaan het doorvertellen!!

Lucas en Annette 06-12-09 18:58:05

Op weg naar Ameland een nachtje bij Ton en Renee in Marrum verbleven. Ondanks late aankomst nog een heel gezellige avond gehad met zeer gastvrij onthaal en prima verzorging door de waard en waardin. Zeer aanbevelenswaardig, tot de volgende keer!

Sebastiaan en Jennifer 26-11-09 18:53:13

Heerlijk geslapen en heerlijk gegeten. Wij zijn goed tot rust gekomen. Mooie en leuke omgeving met veel paarden en dergelijke, dus Jennifer vond het leuk om te wandelen. Tuin en interieur zijn prachtig en zeker de moeite waard om even goed in rond te lopen of een gezellig avondje van te maken. Wij zijn er in de zomer weer!

Sebastiaan & jag hade det jättetrevligt hos er, och vi vill gärna åka dit igen så snart som möjligt!

Meera 18-10-09 19:42:32

haaai,
Gezellige kamers met warme kleuren.
Avondeten was heerlijk en het ontbijt was om je vingers bij af te likken.
Prachtige tuin en een mooie omgeving.
Kortom; een weekendje weg met alles erop en eraan!
groetjes,

Dirk en Stephanie 11-10-09 15:16:33

Dank voor een geweldig verblijf, helemaal top ! ! !
heerlijk gastvrij, en goed eten en drinken !
Tot de volgend keer,
Dirk en Stephanie

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!