jason 10-02-21 10:58:27

Mooie site heb je. Complimenten!

 Merry 15-09-18 19:41:33

It's very straightforward to find out any matter on web as compared to books, as
I found this paragraph at this site.

 Isolde 18-09-09 22:17:52

Hoi saskia! Hoe is het zo bij jullie? ik hoop goed. Miss je Den Helder of Texel nog niet?.en hoe gaat het met Duits praten? Hier is alles goed. op de Club ook alles palleti,alleen ad wil ermee stoppen,Hij heefd het druk met de Duiven en Kleinkinderen,jammer is het wel.Bekomen dus een nieuwe Voorzitter,Ik denk dat het Ron onze Pakwerker word. Stond nog een Stuk in de Krant over onze CLUB.STUUR IK JE EEN KEER VIA EEN e-MAILTJE OKE? nu kom Ik op mein vraag aan Jou. Ik ben bezig met een Website voor onze club, dat is www.vdh-herders.nl dus vraag Ik jou maag Ik jullie webadress bij mij in de Site zetten? Ik wacht geduldig van uit den Helder. en van Jethro een dikke Knuffel

 Sas 19-01-09 18:28:05

Hoi Isolde!
Wat leuk dat je in het gastenboek geschreven hebt! Het gaat hier heel goed, de kennels worden steeds mooier, en we kunnen elke dag heerlijk trainen.
John was inderdaad op de begravenis van Rinus, hij had Devil mee. En het moet inderdaad een indrukwekkend gebeuren zijn geweest. Hij zei al dat Sasha en Jethro er ook waren!
Ik had toen Blacky bij me, al die tijd, Blacky is een broertje van Dwarf. Blacky was die pup met die gekke kabouter plop oren haha! Ik denk nog vaak terug aan Dwarf, dat was een heel bijzonder hondje.
Ik zou heel graag willen zien hoe Jethro het pakwerk doet, ik kom vast nog wel eens in de buurt, en dan kom ik echt even kijken! Super dat het op de club ook goed gaat, al had ik niet anders verwacht.
Wij hebben ook weer een hele leuke club gevonden, en kunnen daar heerlijk trainen. En… nog 3 weekjes dan kunnen we mijn nieuwe sportpup gaan ophalen. Ik kan niet wachten!
Jullie natuurlijk ook nog de beste wensen voor 2009, al is dat wat laat natuurlijk.
Tot horens!
Groetjes Sas

 isolde 09-01-09 22:16:11

dat is alweer een tijd geleden dat ik wat stuurde. hoe is het zo in het duitse landje. geht es gut mit euch? effen wat in duits schrijven ha ha. hier gaat alles goed. en eerdags komt hier ook nog een kleine herder bij. dat zou je mischien al weeten . zo hoe ik heb gehoort was john ook bij de begravenis van rinus. nee ik was er niet mee, wel jethro met sasha(zoon van mij). die ken je toch?was heel imposant,zo hoe ik horte en las op de site . wat een honden zeg. en op de club is ook alles prima. komen 4 puppys bij, dat word een gezellige boel . wat een pret. wat jammer met dwarf, die hat je toch hier al of niet? . zondag weer speuren dat vind jethro heel erg leuk en pakwerk is echt wat voor hem. zo ik groet jullie en een poot van jethro o ja en ook nog de beste wensen voor 2009, guten rutsch ins neue jahr ,dat is deutsch

Simon 21-08-08 17:47:28

Achter het behang plakken? Da,s ook toevallig, wij zijn net aan het behangen, dus ff brengen dan...? Maar goed, vertel is, wat heeft dat "engeltje" nu dan weer op zijn geweten?

 Sas 21-08-08 13:12:24

Heey broer, long time no see/hear! Jaaa alles uitstekend hier! En of ze een beetje NL's willen leren... nou de enige duitser die hier een beetje NL spreekt is een chinees hahaha! Lijkt me hartstikke gaaf als jullie een keer langs komen! Wij gaan ook absoluut een keer naar Frankrijk maar moeten eerst een oppas hebben voor de woefies. Zit Laris nog in het gips? Balen hoor, dit kon ze nou net niet hebben. Wat een actie in de koog hahaha! Dus nu staan er tevens donatie-bakjes naast de asbakken om de boete's te kunnen betalen??
Nou tot horens weer en de groetjes!!!

@paps: enge foto's??? Hij is zooo lief, echt een snoepie hoor! (kon hem gister wel achter het behang plakken... )

Broer Ben 19-08-08 19:07:26

heeey daar in Germaanland wonende Zus&John,
al weer eeen tijdje weinig gehoord en al helemaal niet gezien(jullie druk ik druk wat een drukte zeg hahaha.hoe bevalt het daar?willen ze al een beetje nederlands leren daar of zijn ze zo eigenwijs dat jullie duits moeten praten(zal wel weer wij nederlanders zijn wat dat aangaat altijd de l..)zal eens kijken of ik nog eens wat vrij kan krijgen een keer op het werk en laris er ook even tussenuit kan(al is dat nog steeds erg moeilijk met haar been)en dan moeten we toch eigenlijk ook eens een keer komen kijken wat en hoe of jullie daar nou hebben en zitten toch.ff een bakkie doen hahaha ben er wel benieuwd naar na de verhalen die ik al gehoord heb van pa&ma en bert&tamaar.
hier op texel gebeurt verder weinig (wat ik leuk vind dan ben het hier wel zat hahaha)al zitten we er hier tegenwoordig wel warmpjes bij hoor de ene stolp na de andere word in brand gestoken en dat geeft nogal wat toestanden hier,in de koog word het ook steeds gezelliger,de asbakken staan weer op de tafels want met die antirook gebeuren kwam er niemand meer dus bijna de koog failiet,de mannen zijn goed bezig hahaha wat een gedoe.maargoed verder weinig nieuws.hoop dat jullie het erg naar je zin hebben daar maar dat zal vast wel goedkomen!!!groetjes je broer

 Simon 19-08-08 19:05:49

Zeg, wil je de lezers wel even van te voren waarschuwen voordat je van die enge foto,s plaatst!! Je krijgt er bijna hartkloppingen van!

 Herderfan en Devil 11-08-08 13:18:13

De spiegel heeft gelukkig niets aan de klapper overgehouden! Was ook niet grappig geweest, net een dag een grote dure spiegel aan de wand, en dan al "kaputt"... Moet zeggen dat Devil toch wel een lange termijn geheugen blijkt te beschikken. Hoewel hij op sommige momenten wel eens dement lijkt te zijn ("Oooh, mág dat niet??!!!" ) heeft hij tot nu toe nog niet dezelfde vergissing gemaakt.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies