isolde 15-07-08 11:25:26

veel succes in duitsland. en wat ik zo lees redden jullie het wel.volgende keer alles in duits. o ja mot jullie noch een poot van jethro geven. hij liep zondag 3keer het veld af, en ik de hele dag teleurgesreld, hoop dat het weer goed komt de groeten van isolde

Herderfan 26-06-08 09:06:10

Hey Jolanda! Onze sloot is vakkundig afgezet hahaha! In Duitsland nog niet...
Ik ben trouwens een heel stuk aan het schrijven over Basco zn opleiding, daar komen ook foto's van hem in te staan! Kom alleen even wat tijd tekort momenteel.. (gek he...) Gister lag ie bij John op schoot, heel sneeky en onschuldig, maar hij had wel zn zin!
Spreek je weer!

jolanda 23-06-08 13:33:18

HeeSAS,
Leuk om te lezen hoe goed het gaat met Basco valt mee dat hij nog niet in de sloot heeft gelegen Als je stopt met de honden kan je altijd nog schrijfster worden gr jo

Herderfan 08-05-08 23:01:11

Oooei ik loop errug op achter met het antwoorden van de berichten, maar had ze wel allang gelezen hoor! Ik vindt het super leuk dat er zulke leuke berichten (en minder leuke, zoals de val van Larisse) in staan. Jaja Devil is een echte held, maar het lijkt wel of de hele wereld dat moet weten van Devil haha! Boefje is het. Vandaag had hij weer een stuntje, maar dat meld ik later wel op de site. Blacky trouwens ook, dat is er ook eentje hoor, pfff. Nou Ben en mams, tot zondag bij de trekkertrek, en Isolde tot woensdag!

Gerrie 08-05-08 15:03:50

Heej meis.
Ja dat hondje van jou (Devil) kan er wat van.
Jeetje wat een karakter ,soms word je wel een beetje tureluurs ( :crazy van 'm,maar het is een heerlijk beest.
Nou meis,succes met de trainingen met Devi,en dat je maar snel op een wedstrijd zal komen te staan met hem.Jullie verdienen het .

 9solde 24-04-08 21:47:52

hoi saskia wat een held, zeg maar gerust, superheld is devil. heefd balou doch mazzel met zo n vriend. en wat zijn de fotos van baldo doch leuk. ik zij doch het is een schatje. en john het handoek gewassen en gestreken? ha ha fijn weekend en tot volgende week woensdag

 Ben Stark 23-04-08 20:43:01

ik heb je site ook voor een deel de verhalen nu doorgelezen,vooral dat van Devil de redder jeetje wat gaaf zeg dat zo'n dier dan zo aanslaat als hij doorheeft dat er iets niet goed is met een andere hond super!!!
met John verder alles ook goed?ik las op zijn site dat hij een mede opzichter heeft op de bouw hahaha houd ie die luie bouwvakkers een beetje aan het werk die kleine hond of zijn ze alleen maar aan het spelen zodat er helemaal niks meer gebouwd word? zal vast wel goedkomen.
we zijn hier op texel trouwens druk bezig de schuur die we gehuurd hebben te voorzien van stroom(das namelijk wel handig als dat er in zit als je wilt klussen toch?)maar dat komt allemaal wel goed.
ik hoorde dat pa en ma morgen(donderdag)bij jullie om een bakkie komen moet wel gezellig zijn weer natuurlijk.dus veel plezier morgen maar dan.nou ik ga zo eens een beetje tv kijken.doe john de groetjes maar.en tot een keertje (zal wel in duitsland worden denk(lijkt me wel gaaf daar hoor want duitsland is erg mooi dat weet ik wel.nou doei doei!!!!
groetjes je broer

 Ben Stark 23-04-08 20:42:24

heey hoe is ie daar?
ik kreeg van pa en ma te horen dat je via je site mij ook nog gefilicteerd had.
nou moet ik wel heel eerlijk zeggen dat ik niet eens meer wist dta je een site had want ik ben veelste druk met allemaal andere dingen en zo snel mnogelijk€€€€€€ verdienen om bij laris te kennen gaan wonen(die heeft trouwens haar been gebroken en ligt nu in het ziekenhuis)ze was van haar paard gegooid(en toen verkeerd gevallen en heeft dus haar scheen en kuitbeen gebroken en dat stak nog naar buiten ook dus dat is echt niet goed.ze is daar nu ook wel de gehele zomer zoet mee want er zit helemaal een stalen beugel enzo omheen om dat het zo'n moeilijke breuk was.ik ga binnenkort dus een tijdje daarheen om te helpen(wel leuk voor mij dus dan zie ik haar eens een tijdje langer)maar het is wel verschrikkelijk klote voor haar natuurlijk.

Gerrie 30-12-07 15:17:58

Hoi Sas,

Wat een leuke puppy zeg .
Heel veel succes er mee, en ik hoop dat je heel veel leuke sportieve uurtjes met hem mag beleven.
En ik hoop dat je met deze pup meer geluk zal hebben,dan met je vorige hondjes.
Groetjes van mam.

 wim 21-12-07 18:49:05

hoi Saskia

ik wens je fijne feest dagen en een sportief 2008

groeten Wim (hondensport forum)

www.animalpalace.nl

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand