Naam:
E-mail:
 
 


Familie de Weerd 22-03-11 10:32:32

Hallo Lia en Erik,
Harrie heeft het prima naar zijn zin bij ons. Het liefst is hij de hele dag met Noah in de tuin. Ze kijken samen televisie en het is een pracht hond. Bedankt voor jullie goede zorgen en we zullen zeker laten weten hoe het verder met hem gaat.
Groetjes Albert, Desire en Noah
En een poot van Harrie

Marjan Joosten 19-03-11 22:46:52

Goedemorgen Lia,Erik,

Jullie honden zien er prachtig uit. Kijk uit naar de volgende pups.

Marjan,

Pascalle en Frank 06-03-11 18:22:12

Hee Lia en Erik,
Wij zijn super tevreden met onze Mazu en jullie deel daarin in de opvoeding! Wat een lieverd is het zeg, wel een klein boefje ;-) Heel erg bedankt voor alles en jullie mogen altijd komen kijken. Veel succes met alles in de toekomst.
Groetjes Frank, Pascalle en pootje van Mazu

Stans Calis 28-02-11 17:11:59

Hoi erik en lia,
Wij willen jullie bedanken. Dank je wel.
Wij hebben zaterdag onze pup gehaald, pippi. ( zij is niet onze eerste bordeaux) Maar wat een verschil, het is duidelijk te merken dat er heel veel tijd en liefde is besteed aan alle honden. Onze complimenten.
Hoop dat jullie een keer langskomen om te kijken hoe wij jullie werk hebben voort gezet. ( of wij bij jullie). We zijn heel blij met haar en ze hoort er al helemaal bij.
Groetjes Stans, Eric, Cas en een poot van Pippi.

Peter en Brenda 20-02-11 12:53:03

Wij willen een ieder laten weten hoe tevreden wij zijn over Erik en Lia. De manier waarom zij de pups opvoeden is perfect. Ze worden met veel aandacht, liefde en zorg groot gebracht. Hier kan menig fokker een voorbeeld aan nemen. Aanstaande vrijdag kunnen wij onze Keetje ophalen. We tellen de dagen af!
Groetje´s van de Roza´s.

Jill 09-02-11 10:23:44

Hoi Erik en Lia, wat een mooie site hebben jullie! Vreemd dat ik jullie nog niet eerder heb gevonden! Ik zie net dat jullie een nakomeling hebben van Sevilla en Jimmy. Leuk om te zien!! Wij hebben een nakomeling van Bayka en Jimmy, die zijn 1 december 2009 geboren en we hebben de pups van Sevilla dan ook vaker mogen bewonderen toen we elke week gingen kijken!!!! Echt, jullie hebben prachtige dogs!! Geniet ervan! Groetjes Jill en Pascal en een lieve poot van Bear (Mano van de Maaskanthoeve), Geleen

Nancy 04-02-11 09:19:02

Hallo Erik en Lia

fijn met jullie te kunnen kennis maken.
Jullie hebben een mooi gastenboek en prachtige dogs,
nog veel plezier en geluk ermee

Groetjes
Nancy

fieke 01-08-10 15:10:17

hallo erik en lia,
nu mijn vriend en ik eindelijk een huis hebben zijn we ons aan het orienteren op hondenrassen omdat we beiden graag een hond willen. jullie website spreekt me enorm aan, wat een mooie honden hebben jullie, ze springen er echt tussenuit! helaas is onze tuin nu nog niet netjes genoeg om al echt voor een pup te gaan maar zo gauw als dat het geval is kom ik zeker nog eens een kijkje nemen bij jullie op de site!
gr. fieke

saskia van den broek 02-02-10 13:45:30

Wij zijn een van de gelukkige die een puppy hebben van Wiskey en Sambouca. Ze doet het heel goed! We adviseren andere mensen ook om deze site in de gaten te houden voor als zij een Bordeaux Dog willen. Deze kennel verzorgd alles tot in de puntjes, dus een aanrader! Ga zo door en heel veel succes verder!
Groetjes Saskia ( uit Overpelt)

Marjo 30-12-09 22:06:09

wat zijn ze toch alweer zo gegroeit !!
En ze zijn geweldig ! Van wie hebben jullie afgelopen maandag afscheid genomen ? Hoe gaat het met Tikkie ? Al een beetje gewend ?

grtzzz...Marjo

1 2 3 4 5
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!