Désirée en Frans 06-09-17 21:21:12

Een week lang verbleven wij op deze prachtige locatie. In alle opzichten een fantastische belevenis. Een geweldig onderkomen, een heerlijke tuin aan het water, een heerlijk ontbijt en de bijzondere gastvrijheid van zowel de gastvrouw als de gastheer. Een absolute aanrader voor een ieder die wil genieten van rust, privacy en het authentieke landschap.

Roger en Jacqueline 17-08-17 15:30:59

Schitterende locatie , oude engels aandoend Ben B.Fantastische tuin, priv steiger aan de Alblas.Liesbeth heeft een oog voor details.Super verblijf, aanrader voor fietsen langs de molens.

Edwin en Jenet Haselhoff 28-04-17 18:37:06

Vorige week hebben we een heerlijk verblijf gehad in Het Oude Koetshuys. We hebben genoten van de rust en ruimte, het met veel liefde, zorg en aandacht ingerichte gastenverblijf, de fijne bedden en het lekkere ontbijt. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige tuin en mooie omgeving.De rondleiding door het Grote Huys en de boeiende verhalen van Liesbeth en Kees zullen we niet snel vergeten. Al met al een aanrader!!

Tom en Amanda 17-08-16 15:17:12

Op 12 augustus 2016 hebben wij ons trouwdiner bij Het Oude
Koetshuys gehouden. Het is werkelijk een prachtlocatie! Begin van de avond nog
heerlijk in het zonnetje kunnen borrelen bij de appelbomen in de prachtige tuin
bij het huis. De avond in het sfeervolle en knusse huis aan lange tafels
gegeten, terwijl buiten de barbecue stond te roken. De deuren naar de tuin
stonden open, waardoor je lekker buiten kon zijn als je wilde. Het was perfect!
De sfeer � zowel binnen als buiten � is landelijk, rustig, sfeervol; precies
wat wij voor ogen hadden.

Na onze bruiloft hebben we geslapen in de B&B; een
mooie, ruime plek met heerlijk bed op de vide, een tuin met uitzicht op het
water en in de ochtend... een heerlijk ontbijt met o.a. verse eieren en jam,
gemaakt en gebracht door de zeer gastvrije Liesbeth en Kees. Ook bij de
voorbereidingen van onze trouwdag kregen wij altijd een warm welkom van hun en
hebben heel persoonlijk en prettig contact met ze gehad.

Onze trouwdag was onvergetelijk en Het Oude Koetshuys heeft
hier een bijzonder mooie bijdrage aan geleverd! Bedankt Liesbeth en Kees!

Klaas en Marijke 10-08-15 19:45:51

Op onze wandelvakantie het LAW Floris V, zochten we een overnachting met kookgelegenheid in de Alblasserwaard. We vonden dat in het Oude Koetshuis in Oud-Alblas, maar kregen er nog veel meer bij: een smaakvol ingericht huisje met veel privacy, een piano waar we fijn op gespeeld hebben, de mogelijkheid om op drie plekken in de tuin te verblijven, waaronder een zitje aan de Alblas. We werden door de eigenaren heel gastvrij ontvangen. We konden de volgende dag uitgerust onze wandeltocht hervatten! Nu onze tocht van Amsterdam naar Bergen op Zoom erop zit, kijken we met veel warmte en plezier terug op deze bijzondere overnachting.

Yvon 09-08-15 20:25:24

Het gebeurt mij niet vaak: maar deze plek is mooier dan de foto's op de site laten zien. Een zeer ruime B&B (alles in landelijke stijl), met goede bedden en heerlijke terrassen: een overkapt, een in de tuin en een op de steiger aan de Alblas. Tel daarbij op de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt, rondscharrelende kippen etc. Een plek om te ontsnappen aan de drukte en naar keus te genieten van de mooie omgeving van Oud-Alblas. Prijs/kwaliteitverhouding meer dan goed.

Herman en Ina 21-06-15 23:22:56

Wat een heerlijk weekeinde hebben wij gehad in het Oude Koetshuys. Een prachtige locatie en meer dan een Bed & Breakfast. Een prettig onthaal, een topverzorging en heel warm afscheid. Een plek om terug te komen.Vanuit het Koetshuys heb je zicht op een mooi verzorgde tuin en het riviertje de Alblas. Een plek om heerlijk te relaxen, de natuur in te trekken, midden in de Alblasserwaard, onder de rook van enkele steden als Dordrecht en Rotterdam.

Yvette en Paul 28-05-15 00:42:13

Voor onze trouwceremonie zochten wij een geschikte locatie in mijn geboortedorp. Deze vonden wij in het Oude Koetshuys. Wat een prachtige locatie en wat een prachtige dag. Liesbeth en Kees ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben voor onze bruiloft een aantal prettige gesprekken gehad om alles door te nemen. Bedankt voor het meedenken en de goede ideeen, die jullie dankzij jullie vele ervaringen met bruiloften hebben. Nogmaals hartelijk dank voor alles!
Groet, Yvette en Paul

Romke en Marije 27-10-14 15:31:22

Wij verbleven drie oktobernachten in het Oude Koetshuys en voelden ons een weekend lang de bewoners van een eigen huisje op een landgoed. Wat een sfeer en wat een gastvrijheid, zodra je de oprijlaan indraait is het raak! Hoewel de omgeving toch druk is (Randstad), ontsnap je daar volledig aan in de fraaie B&B die vanaf bank of ontbijttafel een heerlijk uitzicht biedt op de prachtige tuin en de aanlegsteiger. Die laatste nodigt uit tot een boottochtje over de Alblas, maar daarvoor moeten we nog een keer terugkomen. Dat doen we zeker, want we hebben met z'n tween ontzettend genoten van ons verblijf in het Oude Koetshuys. Graag tot ziens!

Lisette Strik en Merijn de Lan 23-08-14 20:31:46

Lieve Cees en Liesbeth,
Wat een onvergetelijke herinnering, de ceremonie van onze bruiloft in het Oude Koetshuys. Alles klopte! Met recht een TOP-trouwlocatie. Wij willen jullie hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van onze droom op deze prachtige plek.
Daarnaast bewonderen we jullie om jullie hartelijkheid en gastvrijheid. Vanaf het allereerste moment hebben wij ons bij jullie op ons gemak gevoeld. Het is nogal wat om 50 mensen in je huis te ontvangen! Je deed je uiterste best, Liesbeth, om het ons naar de zin te maken. Complimenten.
Zo ontzettend fijn dat jullie met ons mee wilden denken over praktische zaken zoals aankleding / invulling / fotolocaties in en om het huis en andere punten waar je als onervaren bruidspaar in eerste instantie niet bij nadenkt
We zouden graag een vervolg geven aan onze ontmoeting, wellicht gecombineerd met een overnachting (of 2, 3...) in jullie prachtige B&B. Vandaar dat we dan ook graag zeggen: "tot gauw", bij leven en welzijn.
Hartelijke groet, Merijn en Lisette

1 2 3 4
Terug naar homepage