Yvette en Paul 28-05-15 00:42:13

Voor onze trouwceremonie zochten wij een geschikte locatie in mijn geboortedorp. Deze vonden wij in het Oude Koetshuys. Wat een prachtige locatie en wat een prachtige dag. Liesbeth en Kees ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben voor onze bruiloft een aantal prettige gesprekken gehad om alles door te nemen. Bedankt voor het meedenken en de goede ideeen, die jullie dankzij jullie vele ervaringen met bruiloften hebben. Nogmaals hartelijk dank voor alles!
Groet, Yvette en Paul

Romke en Marije 27-10-14 15:31:22

Wij verbleven drie oktobernachten in het Oude Koetshuys en voelden ons een weekend lang de bewoners van een eigen huisje op een landgoed. Wat een sfeer en wat een gastvrijheid, zodra je de oprijlaan indraait is het raak! Hoewel de omgeving toch druk is (Randstad), ontsnap je daar volledig aan in de fraaie B&B die vanaf bank of ontbijttafel een heerlijk uitzicht biedt op de prachtige tuin en de aanlegsteiger. Die laatste nodigt uit tot een boottochtje over de Alblas, maar daarvoor moeten we nog een keer terugkomen. Dat doen we zeker, want we hebben met z'n twee├źn ontzettend genoten van ons verblijf in het Oude Koetshuys. Graag tot ziens!

Lisette Strik en Merijn de Lan 23-08-14 20:31:46

Lieve Cees en Liesbeth,
Wat een onvergetelijke herinnering, de ceremonie van onze bruiloft in het Oude Koetshuys. Alles klopte! Met recht een TOP-trouwlocatie. Wij willen jullie hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van onze droom op deze prachtige plek.
Daarnaast bewonderen we jullie om jullie hartelijkheid en gastvrijheid. Vanaf het allereerste moment hebben wij ons bij jullie op ons gemak gevoeld. Het is nogal wat om 50 mensen in je huis te ontvangen! Je deed je uiterste best, Liesbeth, om het ons naar de zin te maken. Complimenten.
Zo ontzettend fijn dat jullie met ons mee wilden denken over praktische zaken zoals aankleding / invulling / fotolocaties in en om het huis en andere punten waar je als onervaren bruidspaar in eerste instantie niet bij nadenkt
We zouden graag een vervolg geven aan onze ontmoeting, wellicht gecombineerd met een overnachting (of 2, 3...) in jullie prachtige B&B. Vandaar dat we dan ook graag zeggen: "tot gauw", bij leven en welzijn.
Hartelijke groet, Merijn en Lisette

Dini en Evert 07-08-14 08:14:00

Tijdens onze fietsvakantie in Zuid-Holland fietsten we de Molenroute en dronken koffie bij de Kat in de Wilg, het naastgelegen restaurant. De omgeving vonden we zo mooi dat we in de buurt informeerden bij B&B's en zodoende kwamen we terecht bij het Oude Koetshuys.Dit was het mooiste B&B dat we ooit hebben bezocht. Een paradijselijke omgeving, rustgevend, authentiek. Een prachtig huisje helemaal voor jezelf (dus volop privacy) met een prachtige nieuwe boerenkeuken, ingericht met antiek, geheel verbouwd met oude materialen, een heerlijk bed op de vide, een zitje onder de overkapping waar we 's ochtends ontbeten en een eigen steiger met ligstoelen aan het water, kortom te veel om op te noemen. Een heerlijk ontbijt met bijv. bramen uit eigen tuin werd elke ochtend door de hartelijke gastvrouw en gastheer gebracht. Aan elke detail was aandacht besteed met precisie en een sublieme smaak.Een echte aanrader wat ons betreft. Hartelijk dank voor de fijne dagen.

Richard & Ginny 25-06-14 10:18:20

In het zeer rustige Oud Alblas, aan het riviertje de Alblas ligt deze schitterende B&B in een boerderij achtige sfeer. Zeer ruime accommodatie, met alle benodigde voorzieningen, met grote tuin en terras aan het water. De gastvrouw en gastheer hebben ons nog een rondleiding gegeven in de trouwlocatie. Het ontbijt was prima verzorgd.
Kortom: een fantastische plek om even tot rust te komen, met prima wandel en fietsmogelijkheden.
Bedankt Liesbeth en Kees, voor een HEERLIJK weekend!!!

Sonja Rijpkema en Nils van der 01-06-14 21:05:38

Bed & Breakfast.
Beste Liesbeth en Kees,Wat hebben we genoten van ons weekend in het 'Oude Koetshuys'. De bedoeling was om uit te rusten van het dagelijkse drukke leven en dat is zeker gelukt! Wat een bijzondere plek; de rust, de vogels, al het groen, de bootjes die voorbij varen en alle dagen de zon. De gastvrijheid en vriendelijkheid maakten dat wij ons hier direct thuis voelden. Ook het heerlijke complete ontbijt was goed voor elkaar, net als het huisje. Aan niks ontbrak, alles was erg schoon en zelfs ons 'vergeten' shampoo, kon je aanvullen. We komen hier zeker terug als we weer willen uitrusten en zullen het familie en vrienden aanraden. Kees en Liesbeth, bedankt voor alles en ga vooral zo door! Veel liefs, Nils en Sonja

Marjolein 10-03-14 08:53:33

Onze bruiloft viel op een zonnige dag in maart dit jaar. Dan is Het Oude Huys een prachtige plek om te trouwen! De sfeer binnen is heel warm en knus. De geur van de openhaard geeft dat nog een extra 'tintje' aan het geheel. Wij konden door het mooie weer zelfs gebruik maken van de mooie tuin en dat was heerlijk. De locatie is niet geschikt voor bruiloften met grote gezelschappen waarbij men alles zelf wil bepalen. Desondanks is het voor een kleiner gezelschap een hele mooie en sfeervolle locatie om te trouwen! Wij waren er erg blij mee!

Ineke en Leonard van Kessel 03-10-13 18:09:38

Onze trouwdag viel op zaterdag 7-9-2013; en wat is dat een prachtige dag geworden. Sowieso zijn de gesprekken met Liesbeth en Kees, die nodig zijn het feest te vieren, een prachtige ervaring. Niets is hen te veel om hun doel te bereiken: een gelukkig bruidspaar op hun huwelijksdag!
Liesbet en Kees, het waren zeer amicale gesprekken met jullie en het resultaat is er naar geweest!
Wat een schitterende omgeving, wat een magnifique gelegenheid is jullie 'omgetoverde' boerderij.
Onze hartelijke dank gaat ook uit naar de gastvrijheid die jullie presenteerden voor de 'huwelijksnacht' met een heerlijk ontbijt. Het diner in de middag was ook super geregeld door de 'buurman' de Kat in de Wilg'.
Als wij een cijfer mogen geven is de algemene waardering een dikke 9 waard.
Wij wensen jullie nog heel veel succes en wij komen zeer zeker nog een keer terug.
Ineke en Leonard van Kessel, Mookhoek.

Sonja en leo van der Kraan 25-09-13 13:14:44

14 -09-2013. wij hebben ons 40-jarig huwelijks jubileum in het Oude Koetshuys gevierd. Mede door de prachtige ligging,de gezellige intieme sfeer en de gastvrijheid van de eigenaars is dit een geweldige ervaring geweest. Dit samen met heerlijk eten van Henk Buscher en omlijst met muziek van duo Mu-Chique is dit feest voor ons onvergetelijk geworden.
Sonja en Leo.

Edwin en Ilse vd Welle 07-06-13 19:11:06

Wij waren voor onze bruiloft op zoek naar een intieme, sfeervolle en bijzondere locatie. Dat vonden we bij het Oude Koetshuys.We kwamen aanvaren in ons huwelijksbootje en dat gaf al gelijk een hele bijzondere sfeer. De ceremonie in het Koetshuys was intiem, sfeervol en bijzonder. Vervolgens nog een aantal mooie foto's gemaakt in de prachtige tuin.
Daarna de receptie in de Kat in Wilg (op loopafstand) wat overigens ook goed geregeld was. De avond sloten we af met een bruidsbuffet in het Oude Koetshuys. Het buffet werd verzorgd door de Kat in de Wilg. Party&More verzorgde de aankleding. Na deze bijzondere dag konden we blijven slapen in de B&B. 's Morgens heerlijk buiten ontbeten.Wij hebben echt een superdag gehad op een unieke, sfeervolle, intieme en mooie locatie.

1 2 3 4
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand