Ischa 07-01-13 13:59:57

Begin september verbleven wij in het Oude Koetshuys. Een superfijne plek
om te ontspannen. Omdat mijn vriendin hoogzwanger was, was het prima
als we de volgende dag wat langer bleven om te ontspannen op het terras.
Lekker in de zon de weekendkrant helemaal uitgelezen. De ontvangst was
allerhartelijkst, het ontbijt was waanzinnig goed (vers fruit, warme
broodjes, etc) en het appartement was van alle luxe voorzien. Echt een
heel huisje voor jezelf. Een echte aanrader. Misschien binnenkort maar weer
eens een nachtje doen, dit keer met zoon!

Erik & Maaike 07-11-12 13:16:49

Een betere entourage voor een huwelijk en het weekend hadden we ons niet kunnen wensen. Trouwen in het Oude Huys was sfeervol, gezellig en helemaal fantastisch! Na het feest in de Kat konden we de rest van het weekend heerlijk bijkomen in de B&B. Prosecco, aardbeitjes, croissants; we zijn heerlijk verwend! Bedankt voor het openstellen van jullie huis voor de bruiloft en jullie goede zorgen de rest van het weekend!

Cees en Zwany Vos 05-11-12 13:53:03

Met veel plezier genieten we nog na van ons personeelsfeest begin oktober in “Het oude Huys” van “Het oude Koetshuys”: genietend van een bijzonder gezellige ruimte, huiselijk en stijlvol. Met het inmiddels herfstachtige weer gaf de brandende open haard een extra sfeervol accent . Neem daarbij een plezierige en goede cateraar “Kookgemak” uit Papendrecht en het is helemaal compleet.
De eigenaren zijn hartelijk en gastvrij, maar stellen zich verder bescheiden op. Ze genieten er zichtbaar van als meer mensen van hun unieke ruimte kunnen genieten.
Bij mooi weer is er een uitloop naar de mooie tuin aan het water. Dit weer hadden wij nu niet, maar we komen hier graag nog eens terug, want dit is een prima plek voor activiteiten met familie, vrienden of voor personeelsuitjes. Warm aanbevolen!

Manja en Mathijs 01-11-12 21:22:44

Begin oktober een heerlijk weekend doorgebracht in het Oude Koetshuys. Comfortabel, rustig, heerlijk ontbijt, uitslapen... Zo dicht bij huis en toch het gevoel er helemaal uit te zijn. Wat wil een mens nog meer?De gastvrijheid van Liesbeth en Kees hebben we als heel prettig ervaren. We komen zeker nog eens terug.

Kim En Koen van den Berge 01-10-12 13:30:24

14 september 2012 zijn wij getrouwd in het Oude Koetshuys, wat een schitterende romantische lokatie, wij kregen hier veel reacties over!
alles was op en top verzorgd en het ontbrak ons aan niets, erg fijn dat er door de eigenaren mee gedacht werd, je doet het immers voor het eerst!
na een geweldig feest hebben wij de nacht doorgebracht in de bed&breakfast.
genieten was dit! lekkere bedden, sfeervolle landelijke douche en een heerlijk ontbijt.
aan de eigenaren, bedankt voor alle goede zorgen!

Werner & Ellen 19-09-12 17:47:09

Afgelopen zaterdag is ons huwelijk voltrokken in het oude huys. Met 5 kleine sloepjes hebben we al onze gasten naar de locatie gevaren en daar zijn we door de tuin de trouwzaal binnen gegaan. Het was een sprookje! De zaal is mooi en ruim en erg sfeervol. De voorbereiding en het contact met de eigenaren was ook prettig. Van te voren mochten we komen kijken en als we even iets wilde vragen waren we altijd welkom. Deze plek is zeker aan te raden! We willen de eigenaren nogmaals ontzettend bedanken voor alles!

Majanka Keijer 19-09-12 14:40:32

Wat een prachtige, pittoreske en sfeervolle plek om te trouwen! Op 24 augustus zijn we met een bootje aangekomen bij het Koetshuys. Lopend door de boomgaard met de appels en kweeperen nog aan de bomen, kwamen we door de openslaande deuren in de trouwzaal aan. Idyllischer kan het niet! Van het bootje hebben onze gasten de hele middag nog plezier gehad. En wij hebben enorm genoten van deze bijzondere dag op deze unieke locatie: een plek om te trouwen, feest te vieren en te dineren. De dag hebben we afgesloten met een nacht in de B&B. Kees en Liesbeth: veel dank voor de gastvrijheid en voor het werk dat jullie doen!

Dees 10-09-12 21:34:07

Een weekend genieten van luxe B&B in een mooie omgeving.......wij hebben erg genoten!!
Sfeervolle en ruime B&B waar je wordt ontvangen door twee zeer gastvrije mensen. Ruime huiskamer met openslaande deuren naar het terras, uitzicht op bootjes over de Alblas, de mogelijkheid om zelf te koken, mooie fiets omgeving, goede bedden en 's morgens verwend worden met een heerlijk ontbijt wat sfeervol wordt aangeboden. Echt een lokatie om lekker te genieten en bij te komen. Ik zou meteen wel weer willen boeken.......

Ivo en Chantal 29-07-12 21:40:44

Een prachtige locatie, mooi gastenverblijf met heerlijke tuin rondom, gastvrij en een heerlijk ontbijt. Een aanrader als je van natuur, rust en boerderijstijl houdt.

Rink en Tineke Struikmans 09-07-12 10:55:52

Voor het bijwonen van een zilveren huwelijksjubileum in Oud-Alblas waren we op zoek naar een gezellig B&B adres. Blij verrast waren wij dat we - letterlijk bij de buren aan de Peperstraat - in het Oude Koetshuys terecht konden ! Een mooi, volledig apart gelegen, verblijf en zelfs met openbaar vervoer (belbus !) redelijk goed bereikbaar. De tuin met bloemenrand is werkelijk schitterend. 'n Droomlocatie met boomgaard, knotwilgen, leilindes, steiger langs de Alblas en zelfs ganzen die "aanslaan" bij een wandeling in de tuin. Een prima en uitgebreid ontbijt - zelfs met eigengemaakte kweeperenjam - als gezellige afsluiting ! Aan te bevelen voor rustzoekers en natuurgenieters.

1 2 3 4
Terug naar homepage