Dineke Dijkstra 13-10-09 21:57:06

Hallo Esther,

Het weer zat niet mee op het feest van mijn dochter, maar dat was helemaal niet erg! Met de prinsessen verkleedkist hebben ze zich binnen prima vermaakt! Op deze manier heb je er zelf heel weinig werk van! Na het taartje versieren en eten een ieder in een mooie jurk, CD'tje op en dansen maar! Ze gaven zelf wel aan wanneer ze toe waren aan iets anders. Ezeltje prik en blik gooien vielen erg in de smaak. Het laatste half uurtje van het feestje stond in het teken van languit op de grond om de prachtige kleurplaten in te kleuren! Het was een superfeest! Bedankt!

Janneke Duursma 01-09-09 20:07:24

He Esther,

Wat een superfeest hebben we gehad met dank aan de piratenkist.
De kinderen vonden het geweldig en hebben ontzettend veel plezier gehad in het "piratenbos".
Groetjes Janneke

Karin van Meurs 30-06-09 21:53:45

Hoi Esther,
mede dankzij jouw mooie prinsessenkist is het feestje van mijn dochter onvergetelijk geworden! Alles was supergoed verzorgd; mooie jurkjes die er als nieuw uitzagen, de make-up doos met schoon materiaal, een goedgevulde map met ideeen, kleurplaten, etc., leuke spelletjes (ezeltje prik vonden ze helemaal geweldig), kortom, alles erop en eraan! Ik zal je zeker aanraden bij anderen en wens je nog veel 'vrolijke feestjes'!
Groetjes,
Karin.

berber Woudstra 21-06-09 22:20:38

Mijn dochter en haar vriendinnetjes vonden de prinsessenkist fantastisch. Prachtige (en schone) jurkjes, mooie accessoires, diversiteit aan spelletjes en een heel leuk prinsessenhandboek. Het maken van de kroontjes was trouwens ook een groot succes. Kortom, de prinsessenkist van het Vrolijke Feestje vind ik "EEN ECHTE AANRADER!"

bianca 11-05-09 21:24:47

hallo,ik vond de jurkjes geweldig en de piraten pakjes ook,alle kinderen vonden het leuk

heidie 02-03-09 21:10:07

hee
het feestje van mijn dochter van 6
was echt super leuk
mede dankzij de kist
7 meiden in een kleine kamer
en ze hebben niet een keer gekat....
dat zegt genoeg he..
echt een aanrader zo,n prinsessekist
heel goed gevuld prima voor elkaar
echt super
thanks esther

Henny 02-03-09 19:14:20

Hallo Esther,

Het piratenfeestje van mijn zoon die 7 werd was zeer geslaagd. De kist bevatte voldoende inhoud, goede en nette spullen. Ook de map met tips waren handig. Zeker een aanrader.

Groeten, Henny

Annica 13-02-09 19:15:49

Hoi Esther,

Nina's prinsessenfeestje was een groot succes, de middag vloog om en er zit zoveel leuks in de kist. Echt een aanrader als je zelf niet zo creatief bent. Echt TOP!!

Groeten Wietse en Annica

Sita 26-01-09 12:22:56

Hallo Esther,
Mijn dochter (5 jaar) en haar vriendinnen vonden de verkleedkist met prinsessenspullen helemaal geweldig. Het liefst wilden ze de jurk mee naar huis toenemen. De verkleedkist is helemaal compleet, ook de map met tips was handig. Een zeer geslaagd prinsessenfeest!
Groeten van Sita

Gina 26-01-09 10:16:30

Hallo Esther,

Het piratenfeest van Tim was een groot succes! Het liefst wilden de jongens de inhoud van de piratenkist mee naar huis nemen zo geweldig vonden ze het.
Ik zal je zeker aanprijzen bij andere moeders en wie weet tot volgend jaar.

Groetjes van Gina en Tim

1 2
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda