Pijl 23-12-19 14:52:15

Leuke site, net als https://snowsportszwolle.nl/

H. Van Breukelen 10-03-18 11:14:41

Weer naar huis Hollandia hasenbach 3 geweest; voor de 2x wat een goede / mooie locatie; skiën tot aan de deur; en lift op loopafstand; vlak bij Goasstal apresski tent; ; en dicht bij leuk & gezellig centrum Hinterglemm! TOP !!

Rinus 09-03-18 10:55:36

Net terug uit Hinterglemm. Voor 2e keer in Haus Hollandia verbleven. Was in apt Hasenbach en weer genoten. Skieend tot aan huis, zonnetje op terras in de middag, heerlijk uitgerust. Wat een zalige plek om ff af te kicken.

rinus 09-03-17 23:02:54

Net terug uit Hinterglemm; na jaren aldaar in hotels verbleven te hebben nu maar eens een appartement gehuurd. Op de begane grond ligt TOP 3 Hazenbach en daar hadden we de beschikking over 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen; woonkamer is een super mooie lichte ruimte en in de middag, toen de zon doorbrak, heerlijk op buitenterras biertje gedronken.
Voor mij geen hotels meer, maar de vrijheid van een appartement en wederom Hazenbach 3.

Maik 'Maxi' 05-02-17 17:13:36

Super week gehad in dit mooie appartement. Werelds! Een aanrader voor de ski liefhebber, de feestgangers (stef de stuntpiloot aanwezig in hasenbach 3) en de neutrale bezoeker. Ingericht voor alle doelgroepen. Van alle gemakken voorzien. Een wereldzaak!

Vincent 05-02-17 14:17:32

Afgelopen week in Haus Hollandia top 3 gezeten. Een perfect gelegden ruim huis. Na een kort loopje sta je al op de piste en aan het eind van de dag kan je zelfs helemaal skiënd naar het huis toe. Huis is ruim, schoon en fijn ingericht. Ik kom volgend jaar zeker weer hier terug!

Fam.Koudstaal 12-01-17 11:49:36

We hebben een fantastisch week gehad in appartement 3 Hasenbach. De foto's op de site doen te weinig recht aan deze prachtige locatie. Het is enorm ruim en biedt voldoende ruimte voor 10 man in de woonkamer. Het appartement is van alle luxe voorzien en niet onbelangrijk, de douchestraal is fantastisch en de bedden liggen heerlijk! Wij hadden onze kids mee en ook daar is over nagedacht. Er staat een kinderbedje paraat en het appartement is voorzien van een traphekje. Tel daarbij op dat je skiënd naar je huis kan, de lift om de hoek begint en de apres-ski op loopafstand is en je hebt alles voor een topvakantie. Volgend jaar is reeds geboekt!

Vries 11-01-17 18:14:21

Fantastische vakantie gehad in Hinterglemm! Voor mij de eerste keer in Hinterglemm en in Haus Hollandia top 3, maar volgend jaar zeker weer! Prachtig, schoon en ruim appartement met alle benodigde faciliteiten! Grote kamers met fijne matrassen, twee grote badkamers, en beneden een afgescheiden toilet! En, niet onbelangrijk tijdens de koude dagen, VLOERVERWARMING! Een echte aanrader!

Familie Doppelmeijer 11-01-17 15:01:28

Echt een top vakantie gehad in Hinterglemm, volop genieten! Wij zaten in Hasenbach nr.3. Het huis is ruim, schoon, fris, mooie keuken en badkamers, goede WIFI en kwa ligging perfect. De skiroute naar het appartement is top en ook voor de beginners goed te doen. Extra leuk is de Nederlandse huisbaas van dit appartement, een echte wintersporter die ons goede tips gaf!

Charissa 11-01-17 14:50:12

Vorige week teruggekomen van een fantastische week Hinterglemm en Haus Hollandia - app. HASENBACH nr3. Heerlijk groot huis, zeer kindvriendelijk met traphekje en babybed. Fijne luxe keuken, 2 grote badkamers met snel warm water en goede straal in de douche. Grote slaapkamers en prima bedden. En niet te vergeten de topwerkende wifi waardoor we gewoon op de tv konden netflixen! Volgend jaar zeker weer!

1 2 3 4
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies